Tiden står stille og flyver af sted med en tiltagende summende fornemmelse af ro og afslappethed i krop og ikke mindst sjæl. Jakobs blide berøringer og mentale massage har hver gang givet mig et fys... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er tre kvinder som flere gange har fået massage af julien. Vi er alle tre super tilfredse med behandlingen.Julien er altid sød og smilende og giver en perfekt massage fra top til tå. Så vi priori... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk oplevelse fra start til slut! Det var utrolig nemt og bekvemt, at massøren kom hjem til mig og havde alt med – briks, olier og hvad der ellers skulle bruges. Jeg skulle bare slappe af o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Per R var SÅ professionel, behagelig og dygtig. Han tog fat i lige de udfordringer, jeg havde behov for og min krop føles bare SÅ fantastisk efter behandlingen.💪🙌 Kæmpe anbefaling herfra. Jeg book... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
RaskRask tilbyder massage i hjemmets trygge rammer - skræddersyet til dine behov. Vores professionelle og passionerede massører hjælper dig til en hverdag med mere velvære. Vi tilbyder en ekstraordinær service til en god pris. Du booker din foretrukne massør online og kan nemt danne dig et overblik gennem brugeranmeldelser og profiler. Her kan du også læse mere om de forskellige massagebehandlinger. Når du booker gennem RaskRask, sparer du besværet med rejse- og ventetid. På den måde kan du nyde din behandling, hvor du føler dig bedst tilpas. Det er velvære, på dine vilkår!
Universitetsbyen 7, 8000, Aarhus, Denemarken
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi havde besøg af Søren til en par massage! Søren var meget behagelig, og gav en god massage. Han fik fat i steder vi ikke vi var spændte. Søren kan klart anbefales!

Antwoord van RaskRask
Hashem var virkelig dygtig og forstod mit behov👍

Antwoord van RaskRask
vi var to der fik massage - jeg syntes han masserede alt for hurtigt, og jeg ville have ønsket han fokuserede meget mere på de områder jeg bad om, i stedet for lange strøg i længere tid. Jeg gjorde ham opmærksom på det, og det virkede kort, og havde ikke lyst til at sige det flere gange. Jeg havde forventet en anden måde at massere på.

Antwoord van RaskRask
En rigtig god oplevelse har haft Tine flere gange hun er virkelig god

Antwoord van RaskRask
Very sweet, very proff. and always a pleasure :-)
Really good massage with right pressure and focus

Antwoord van RaskRask
Hashem er virkelig dygtig og ved præcis, hvor han skal massere for at løsne spændingerne. Lytter til, hvad man har brug for, og får en til at føle sig tryg og afslappet. Rigtig rar og professionel – kan varmt anbefales!

Antwoord van RaskRask
Meget professionel og seriøs. Kunden er i fokus.

Antwoord van RaskRask
Christian er en dygtig massør. Han er yderst professionel, lytter aktivt og bruger sin viden som fysioterapeut. Jeg har en nakkeskade, som kræver en vis forsigtighed og Christian sørger for at afpasse massagen meget fint. Jeg føler mig helt tryg ved ham og vil helt sikkert booke ham igen.

Antwoord van RaskRask
Marianne behandlede vores olde på 102 år - har fået 2 behandlinger nu. Det har været fantastisk for hende. Samtidig har Marianne udvist stor menneskelig forståelse, tid og overskud.

Antwoord van RaskRask
Behagelig rolig person - med fokus på mine problematikker

Antwoord van RaskRask
Kenneth fandt hurtigt de ømme punkter, masserede grundigt men var også lydhør omkring hårdhed etc

Antwoord van RaskRask
En rigtig god oplevelse. Jeg følte mig godt passet på og havde oplevelsen af at blive lyttet til. Dejlig rolig krop efter behandlingen.

Antwoord van RaskRask
Altid god og omhyggelig. Har brugt Marie i over et år. Meget viden om kroppen. Har hjulpet mig mange gange. Så kæmpe anbefaling herfra.

Antwoord van RaskRask
Særdeles dygtig og sød massør Faith, hun kan klar anbefales :)

Antwoord van RaskRask
Lars er ubetinget den bedste massør og kropsterapeut, jeg har oplevet. Kæmpe anbefaling fra mig.

Antwoord van RaskRask
Fantastisk behandling af Henrik!!
Helt utrolig kompetent og meget behagelig kropterapi, hvor jeg kan mærke der kommer en dominoeffekt af gode følger de kommende dage med tung søvn og overskud til træning mv. Tak Henrik!!

Antwoord van RaskRask
Jeg bestilte en massage til min mand, han døjer med skulder, nakke og rygsmerter. Jeg fandt en tid samme dag hos Christian R og han kan virkelig anbefales. Sød og rar, god service og en følelse af at han ved hvad han laver. God til at spørger om alt er som det skal være. Ikke sidste gang vi booker tid hos Christian!

Antwoord van RaskRask
Lees meer over geverifieerde reviews.