Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores kontakt til de tre håndværkere, Morten, René og Danni, var meget behagelig. De kom altid som aftalt og var imødekommende over for vore ønsker. Alle 3 havde en god professionel holdning til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og sparring, med håndværkstaksator (Allan) fra Odense afd. svarede på alle spørgsmål og gjorde det behageligt, nemt og overskueligt. Det var første gang vi har stået med en sådan s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Jonas og Henrik fra Raunstrup. De monterede bordplader i mit nye køkken, og hele processen gik simpelthen som smurt. De arbejdede effektivt, professi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Raunstrup, specifikt håndværkere Allan og Rene, samt håndværkstaksator (også Allan), formår at vedholde en professionel og imødekommende indsats fra start til slut. På intet tidspunkt har der v... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Timmerman
  2. Aannemer
  3. Glaszetter
  4. Schrijnwerker
  5. Projectinrichter

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Raunstrup er en ung og innovativ organisation. Vi prioriterer nytænkning højt, fordi vi mener, at det er et perfekt supplement til vores kompetencer og erfaring. Når de tre elementer går op i en højere enhed, skaber vi de bedste løsninger i byggebranchen

4,6

2 sterren
1 ster

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Vandskadet køkken

Efter anmeldelse til Top Danmark vedr. vandskade i vores køkken blev vi hurtigt kontaktet af Håndværkstaksator Morten Moustsen fra firmaet Raunstrup/Aarhus afdeling.
Morten foretog en grundig besigtigelse/vurdering af skaderne. Han sørgede herefter for kontakt til køkkenfirma. Efter få dage blev vi kontaktet af Mads/tømrer fra Raunstrup, som kom og monterede køkkenskabe og sokkel, meget flot og professionelt arbejde.
Vi er løbende holdt orienteret og taget med på råd.
Bente Schødt, Randers

20 juni 2025

Rigtig flot udført arbejde

Rigtig flot udført arbejde, ved min vandskade i køkken/alrum.

Vi har hele tiden været i god kontakt med Morten Mousten/Aarhus afd. så der ikke kunne opstå nogle misforståelser :)

tømrer/maler har er alle kommet til aftalt tid. :)

Alt i alt en rigtig god oplevelse med Raunstrup

17 juni 2025

Hjalp med IKEA-køkken

Jeg købte Raunstrups services ifm. køb af et IKEA køkken; de skulle stå for førmonteringsbesøg m. opmåling af rum, montering og tilslutning af køkken, samt bordpladeopmåling.
Alt gik rigtig godt, de var flinke, overholdt aftalerne og var dygtige hele vejen igennem.
Eneste bet var, at én af mine aftaler ikke blev registreret i deres system, og at jeg derfor måtte vente forgæves en dag, men de kunne heldigvis tilbyde en tid hurtigt efter, så det endte ikke med at skabe problemer.

Jeg har stadig til gode at få hjælp til den sidste montering/tilslutning når bordplade kommer, men jeg føler mig tryg ved, at de vil lave et godt arbejde.

25 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Morten fra Aarhus afdelingen ydede…

Morten fra Aarhus afdelingen ydede rigtig god og professionel service. Der blev lavet en plan for hvordan skaden skulle udbedres og den blev fuldt til punkt og prikke.

Raunstrup kan varmt anbefales.

29 mei 2025

Raunstrup Bygningsservice har hjulpet udbedring af skade gennem Tryg

Raunstrup Bygningsservice har hjulpet os med en skadesag gennem Tryg med stor professionalisme. De reagerede hurtigt, og var inddragende, og vi har følt os trygge hele vejen. Arbejdet blev udført effektivt, professionelt, i høj kvalitet, og på et tidspunkt, der passede ind i en travl hverdag. En særlig tak til Frederik Dysted fra Aarhus-afdelingen – de er super kompetente, flinke og levererede service i særklasse. Varm anbefaling til håndværkerne herfra!

4 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt håndværk og tryg proces fra start til slut

Raunstrup Bygningsservice har håndteret vores skadesag gennem Tryg med stor professionalisme. Deres kommunikation har været klar og løbende, og vi har følt os trygge hele vejen. Arbejdet er udført med høj faglighed og respekt for både tid og kvalitet. En særlig tak til Jonas Hesselberg fra Silkeborg-afdelingen – de leverer håndværk og service i særklasse. Varm anbefaling herfra!

3 juni 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Efter rørskade i gulv

Efter rørskade i gulv, kom Kenni Christiansen,Raunstrup bygningsservice, Århus afd.og reparerede gulvet, ryddede pænt op efter sig, i det hele taget en god oplevelse, trods alt.

4 juni 2025

Raunstrup, Odense

Vi har haft vandskade i vores kælder. Allan, Michael, Danni og Klaus fra Raunstup, afd. Odense har udbedret alle skaderne. Det er blevet gjort med stor professionalisme, imødekommenhed og endt med et flot resultat. De bedste anbefalinger herfra.

29 mei 2025

Anbefaling af Raunstrup Bygningsservice og Morten Mousten

Skaderne, der opstod som følge af en vandskade i vores lejlighed, blev udbedret af Raunstrup Bygningsservice under ledelse af Morten Mousten fra Aarhus-afdelingen.
Gennem hele forløbet har Morten fremstået som imødekommende, professionel og ansvarsbevidst.
Han sikrede, at vi løbende blev holdt orienteret, og at arbejdet blev færdiggjort inden for den aftalte tidsramme.

19 mei 2025

Efter 6 måneder med…

Efter 6 måneder med forsikringsselskabet omkring en rørskade i gulvet og en næsten ikke eksisterende kommunikation med forsikringsselskabet kom Raunstrup Aarhus på sagen med håndværks taksator Morten Mousten, han fik på kort tid sat en arbejdsplan op med de forskellige håndværkere og nu skete der noget dag for dag.
Morten Mousten var istand til at nå ind til forsikringsselskabet og sagen skred nu rigtigt hurtigt og lige pludselig stod vi med et badeværelse der var flot lavet og klar til at tage i brug.
Morten var hurtig med svar og styrede det hele super godt, vi er meget taknemmelige for at han kom på sagen.
Kan kun give mine bedste anbefalinger om at få Raunstrup på sagen med Morten Mousten i spidsen.

16 mei 2025

Havde en forsikringsskade

Havde en forsikringsskade. Den blev varetaget af Kenni Christiansen fra Århus afd.
Et fantastisk og flot stykke arbejde. Dejligt når en person virkelig gør sig umage med arbejdet og går op i sin profession.
Mange tak fra os ;)

22 mei 2025

god service

Raunstrup Bygningsservice afd Aarhus tog hurtigt, kompetent og positivt hånd om min vandskade og udbedrede alle skader hurtigt og til fuld tilfredshed. tak Kenni Christiansen !

14 april 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Med Morten Mousten som taksator /…

Med Morten Mousten som taksator / kontaktperson / koordinator (Aarhus-afdelingen), har vi fået udbedret en loftsskade gennem vores forsikring. Forløbet har båret præg af dygtige folk (murer, tømrer og maler) og fin kommunikation og overholdelse af aftaler. Der har været tale om et langt forløb på 24 dage, fra vi tømte værelset for møbler, til vi kunne sætte tingene tilbage. Der var flere gange usikkerhed omkring, hvor lang tid diverse håndværkere skulle bruge efterfulgt af nogle dages forsinkelse i forhold til ændret plan, hvilket fik projektet til at blive ekstra langt. Derfor "kun" de 4 stjerner.

19 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skade på flat tag.Gennen forsikringen…

Skade på flat tag.Gennen forsikringen blev vi henvist til Raunstrup Bygningsservece afd.Aarhus,hvor vi fik en god oplevelse.Kenni Kristiansen kom og vuderede skaden,som efterfølgende blev ordtnet,kan kun andbefale Kenni Kristiansen

29 april 2025

Raunstrup Bygningsservice afd

Raunstrup Bygningsservice afd. Aarhus (Kenni Christiansen og hans folk) leverede en meget fin indsats i forbindelse med reparation af skade efter indbud

7 mei 2025

Kenni Christiansen Raunstrup…

Kenni Christiansen Raunstrup Bygningsservice Århus afd.
Det har været en behageligt oplevelse at arbejde sammen med Kenni og hans team. Alle hans aftaler har været overholdt, og der er blevet lavet et tilfreds stillende arbejde i de tre måneder vi har arbejdet sammen. Tak Kennie

2 mei 2025

Vi havde en vandskade

Vi havde en vandskade, hvor Raunstrup hjalp med tømrer og maler arbejde. De var punktlige og hjalp samtidig med at koordinere med de andre håndværkere. Stor tak til Kenni Christiansen og Ann for et godt stykke arbejde.

4 april 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.