RAVE SAFE Festival Oordopjes Reviews 0

TrustScore 0 uit 5

0,0

1. Festival

Rave Safe is specialist in festival oordoppen en biedt jou de vrijheid om volop te genieten van muziek en feest, zonder concessies te doen aan je gehoor. Wij geloven dat feesten vooral gaat om de beleving en niet om een piep in je oren achteraf. Daarom hebben we onze oordoppen zo ontworpen dat je muziek en spraak helder hoort, terwijl schadelijke pieken effectief gereduceerd worden. Onze Startset bevat filters met 19 dB demping, gecombineerd met transparante hypoallergene oordoppen in de maten S, M en L. Kwaliteit, comfort en service staan bij ons voorop. Onze materialen zijn biologisch afbreekbaar en huidvriendelijk; allergieen maken geen kans. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 geplaatst worden, worden dezelfde dag verzonden. Veel klanten hebben hun set binnen twee dagen in huis, zelfs op zaterdag. Daarnaast geven we 24 maanden garantie op scheuren en breuken en bieden we 100 dagen bedenktijd, omdat we achter ons product staan. Bij Rave Safe gaan we verder dan alleen verkoop. We zijn toegewijd aan een gehoorschade-vrije toekomst; onze missie is om iedereen veilig te laten genieten van muziek zonder concessies. Daarom doneren we 1% van iedere verkoop aan Stichting Hoormij. Kortom: met Rave Safe investeer je in jouw vrijheid om te feesten en in jouw gehoor voor de lange termijn.

Geen reviews

Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen.