Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Scammer, Anders Ravn.

Verdens største scammer, Anders Ravn.

Han kommer ud til os for at fikse varme der er gået i huset.

Han giver en regningen og varmen forsvinder igen under 24 timer senere.
Vi kontakter ham igen og han kommer ud og giver endnu en regning, og under 24 timer igen forsvinder varmen.

Her siger vi fra og vil ikke betale for noget der ikke virker, så vi betaler kun den første regning og han fortæller på mail at vi må betale det vi synes er fair.

Trods det bliver han ved med at sende rykker gebyr på regning nr 2 som ellers burde ikke have været en regning, da han ikke har fikset det første gang han kom ud til os.

Hold jer væk fra dem. Amatør firma og nye på marked og har ikke styr på en skid.

Han er også så uhøflig og lægger i hovedet på kunden. Føj !

7 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke korrekt afslutning på arbejdet…

Ikke korrekt afslutning på arbejdet betyder vand i vores kælder hvor det ikke skal være!
Ifbm udskiftning af brønd blev vandtilgangs røret blottet, dette blev ikke lukket/tætnet før grave hullet blev lukket!
Anders kontaktede sin ansvarsforsikring som afviste sagen, nu afviser Anders så at åbne ned til den utætte vandtilgang, som han jo har erkendt er forkert afsluttet, og gøre sit arbejde færdigt på forsvarlig vis, til trods for han erkendte fejlen og vi har foto af arbejdet !!
Plattenslager - fidus mager - karlsmart.

7 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pålidelig VVS montør og super service

Ravn VVS har stået for renovering af badeværelse og monteret blødgøringsanlæg i huset. Igennem hele processen har der været styr på aftalerne, og alt er udført på fornemmeste vis.
En rigtig god oplevelse og Ravn VVS får min bedste anbefaling!

17 december 2024

Ny olietank

Jeg har bistået familiemedlem med valg af vvs til opgravning og etablering af ny olietank og det var været nemt, idet Ravns VVS har ydet god rådgivning samt udført arbejdet 100% som aftalt

16 december 2024

Vi har flere gange brugt Ravns VVS

Vi har flere gange brugt Ravns VVS, og hver gang er opgaven blevet løst professionelt og hurtigt. Anders - og hans folk - yder en meget fin service og rådgivning, og har flere gange kigget forbi med en håndsrækning/"førstehjælp"når ex. vores fyr har drillet, eller vi har haft problemer med andet VVS relateret. For mig er brug af håndværkere en tillidssag - og her lever Anders op til mine forventninger i forhold til både pris og service. Jeg giver derfor Anders en varm anbefaling !

3 december 2024

Ravns VVS er en utrolig kompetent og pålidelig VVS-INSTALLATØR virksomhed

Ravns VVS er en utrolig kompetent og pålidelig VVS-installatør m på de opgaver de udføre, dette gælder både projekter og serviceopgaver.
Anders er utrolig serviceminded, hvilket også afspejles hos hans montører.
De udføre mange komplekse VVS-opgaver store som små, med gode løsninger. Anders har altid haft korte svartider ved spørgsmål.
Vi bruger gerne Anders/ Ravns VVS igen

2 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Søde og rare , hurtig ekpetion, har brugt dem hjemme privat samt i mit fritidshus , begge steder flot og professionelt arbejde , FULDT ud tilfreds 👍🏻👍🏻

9 december 2024

Kunde igennem mange år

Har været kunde hos Ravns VVS igennem 4 år, og det har altid været en god oplevelse. Mit jordvarmeanlæg kører upåklageligt, og ikke nok med det, så har han rådgivet mig flere gange, hvis jeg har haft spørgsmål til mit anlæg. Rar, venlig og god service.

11 november 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ekstremt dyr og snyder med timer, kørsel mv.

Anders som har Ravn VVS virkede flink, og ville gerne komme forbi for at se hvorfor mit træpillefyr ikke virkede, da han alligevel skulle til Roskilde samme dag. Jeg bad om et tilbud, hvilket han afviste da han ikke vidste hvad problemet var. Det fandt jeg ud af inden han kom og sagde i telefonen at han først behøvede komme når han havde fået den reservedel til under 1.000 kr. som skulle benyttes (gearmotor). Han kom dog forbi alligevel samme dag og bestilte gearmotoren til næste dag. Han har været hos mig i samlet under 2 timer, alligevel har han taget betaling for ca. 4 timer, samt udkald, kørsel og diverse tillæg, så det blev over 7.000 kr. Det rene bondefangeri, så hold jer væk fra ham. Det værste er næsten at han ikke selv vil forstå hvor urimelig og dyr han er.

25 november 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Enormt dyr, ikke troværdig

Fik tilbud fra Ravns VVS og de viste sig at være enormt dyre ift. de to andre vvs'ere som jeg kontaktede. Der var mange tusinde kroner i forskel. Desuden virkede ham Anders meget arrogant, da jeg spurgte ind til nogle forskellige ting i tilbuddet. Sådan noget finder jeg bare ikke i, så det blev et klart nej tak herfra.

4 mei 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Måske du betaler for mere end du bad…

Måske du betaler for mere end du bad om?
Hvis det er okay at ligge 30 min mere i arbejdstid end man er hos en kunde og koble en lærling på opgaven som en ekstra mand og oven i det opkræve løn for ham, uden at fortælle det til kunden. Så tror jeg at jeg skal være håndværker, for det er der da penge i. Opgaven blev udført, vi skruede selv efter så det ikke dryppede længere og nu virker det. Vi her hjemme vil ikke anbefale RavnsVVS.

25 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik Anders Ravn til at udskifte…

Vi fik Anders Ravn til at udskifte vores udtjent NILAN VP18 med et NILAN COMPACT S, vi takker for det fine stykke arbejde som også indebære tilpasning af nye ventilations tilslutninger, vand og opsætning/indregulering.
Alt i alt meget tilfreds, kan varmt anbefales.

15 april 2024

Nyt køkken og bad.

Vi har flyttet vores køkken og lavet badeværelse på 1sal hvor der før var toilet.

Anders lavede nye rør+afløb til køkkenet via kælder.

På toilettet er der fræset nye rør til bad og vask og opsat unidrain afløb. Yderligere er der opsat et væghængt toilet samt gulvvarme.

Anders har lavet det hele som forventet og til den aftalte pris, det er blevet super godt, der er ikke en finger at sætte på arbejdet.
Så jeg vil gerne give Anders min anbefaling.

PS: Vi fik et uforpligtende tilbud på opgaven, og skulle ikke betale noget før vi sagde ja til tilbudet, selv om Anders var forbi og gennemgå det der skulle laves.

25 juni 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.