Rcheliparts Reviews 14

4,5

1. Hobby's en handwerk

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij zijn een speciaalzaak voor Radio grafische helikopters wij geven service door helikopters af te stellen en in te vliegen in onze tuin. Zodat u als klant met een gerust hart kan gaan vliegen. Wij verkopen RC helikopters van klein tot groot zo'n 30 kilo. In verschillende uitvoeringen: Elektrisch aangedreven, brandstof of benzine en zelfs turbine Helikopters. Wij verkopen ook vliegtuigen, drone's en boten. Eigenaar Albertino Doomen heeft al zo'n 40 jaar ervaring met de modelbouw en vooral met Radio grafische helikopters. Voor hem is het een meer dan een hobby alleen, het is zijn leven. Er gaat geen dag voorbij dat hij met RC Helikopters vliegt of boeken leest, filmpjes bekijkt op internet over Helikopters. Hij wil deze passie graag delen en doorgeven aan de klanten. Onze klanten komen echt overal vandaan gereden b.v. Texel, Den Helder, Rotterdam, Leiden, Groningen, België, Frankrijk, Duitsland, om hun helikopter bij ons te laten stellen en in te vliegen. Want geen probleem is te groot en zal hoe dan ook opgelost worden !! Als u komt hebben wij een lekker kopje koffie of thee, warme chocomelk klaar staan en mocht het wat langer duren dan hebben we zelfs tosti's om de honger te stillen. In de zomer maanden geven we ook in onze tuin helikopter vlieglessen. voor meer informatie kunt u bellen met 0165-330421 of stuur een mail naar info@rcheliparts.nl Wij verkopen ook vliegtuigen, drone's en boten.

4,5

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

goed gut top perfecrt

Zeer goeie en perfecte rc heli zaak.
Heb meerdere malen bij heliparts mijn bestelling gedaan en ben super tevreden over de levering ervan.
Had s'middags om 14 uur besteld en de volgende dag om 12 uur al in huis.
Geweldig hoe ze het daar voor mekaar hebben.
Petje af.
1 minpuntje is dat ik er vrijdag 10-2-2017 een carbooon helicopter had besteld en toen ik hem thuis had bleek dat de 8 penlite waren doorgelopen en geoxideerd en leeg waren.
Verder heb ik voor mijn 2 trex 500 heli''s ook bestellingen gedaan en ben perfect geholpen zoal via internet als aan de telefoon.
Ik zou zeggen.
Heliparts ga zo door.
Jullie zijn de beste rc heli zaak die er is.
En daarom van mij 5 sterren.
Mvg john bonne

1 januari 2025

Altijd dik in orde,

Bestellingen worden altijd, mits op voorraad, zeer snel geleverd. Zeer goede service, met een vriendelijk gezicht.

24 februari 2017

Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling
met vriendelijke groet,
Namen het RC Heliparts team

Zeer goeie en perfecte rc heli zaak.

Had s'middags om 14 uur besteld en de volgende dag om 12 uur al in huis.
Geweldig hoe ze het daar voor mekaar hebben.
Petje af.
Ik zou zeggen.
Heliparts ga zo door.
Jullie zijn de beste rc heli zaak die er is.
En daarom van mij 5 sterren.
Mvg john bonne

12 februari 2017

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!! oh dat is ververvellend,
we sturen vandaag 8 penlights naar u toe

mvg RC Heliparts

Beste RC zaak in Benelux!

Zonder meer de beste RC shop en beste webshop in de Benelux. Behalve dat ze zowat alles op voorraad hebben worden spullen ook vlot op bestelling geleverd. Het unieke van RCHeliparts is dat ze er ook nog veel verstand van hebben en nooit te beroerd zijn je te helpen als je er even niet zelf uitkomt. Even testvliegen op het prive vliegveldje in de tuin? Ga je gang, geen probleem. Denk even na voordat je "lekker goedkoop" een Chinees modelletje laat komen waar je het ook lekker uit mag zoeken als het even niet gaat zoals het moet. Ga in plaats daarvan naar RCH voor een model met SERVICE en bespaar jezelf veel geld en ergernis.

28 januari 2017

Dank je wel voor je leuke review en 5 sterren beoordeling 👍🏻

Ik ben erg blij met Rcheliparts

Tijdens de allereerste kennismaking wordt je verlieft op werkelijk alles wat kan vliegen. Zoveel hartelijkheid en gezelligheid zorgt dat je bijna niet weg kunt komen. De passie die je voelt in de winkel infecteert je bijna. Albertino kan werkelijk "alles laten vliegen" en zijn "know how" dwingt respect af. Petje af voor de kunde en passie die je voelt wanneer je geholpen wordt. En kom je ergens niet uit dan ben je welkom en het moet gek lopen wil er geen oplossing komen. En dit alles met humor. Wat een hobby je kan brengen. En prachtige vriendschappen met vele piloten die je daar ontmoet. Een te gekke winkel om binnen te lopen.

28 januari 2017

Antwoord van Rcheliparts

Dank je wel Willie voor je review en 5 sterren beoordeling.
Fijn dat je ons zo waardeerd 👍🏻

supper

leuk bedrijf veel op voorraad en veel kennis helpen leuk

25 januari 2017

Antwoord van Rcheliparts

Dank je Henk voor de 5 sterren beoordeling !!

Top shop voor model helicopters.

Voor mij is RC Heliparts " THE place to be" voor modelhelicopters.
Niets is te gek,,wat voor verzoek of probleem je ook hebt.
Inger en Albertino gaan ervoor!
En wat ik ook belangrijk en.prettig vind is dat er een grote voorraad
aan onderdelen is,en als het niet op voorraad is het zo snel als mogelijk
Is ,in huis proberen te halen.
En wat zeker vermeld moet worden is het feit dat ze niet bang zijn
om een nieuw merk in huis te halen,en dan niet EEN model,maar gelijk
Bijna het hele programma.

Inger en Albertino Well done! !!!!!!!!!!

Antwoord van Rcheliparts

Oh dank je wel Leo 😊 Wat een super complimenten we zijn er gewoon stil van. Ontzettend bedankt en tot snel groetjes Albertino & Inger

uitstekende service

Krijg de bestelde onderdelen altijd binnen 2 dagen en bij een onderdeel wat onjuist is besteld krijg ik na de retourzening vlot een restitutie. Heb 1 keer bij een konkurent besteld en moest 8 dagen wachten zonder opgaaf van reden.

Antwoord van Rcheliparts

Hartelijk dank Kees Alkema voor uw 5 sterren beoordeling daar zijn we erg blij mee 👍🏻

Mooie winkel & Top service met een glimlach

Verschillende winkels verkopen RC producten, maar nergens word je zo vriendelijk ontvangen en helpen ze je zo goed! Topservice!!
Na aankoop van mijn heli is hij direct door Albertino afgesteld en samen met mij ingevlogen, ik weet in ieder geval zeker dat het niet aan de heli ligt...!
En dan hebben ze ook nog een groot magazijn met enorm veel onderdelen op voorraad.
Tot ziens RC Heliparts

Antwoord van Rcheliparts

Dank je wel Koen voor je vijf sterren beoordeling en je verhaal. Altijd fijn om te lezen dat onze klanten blij zijn met onze inzet👍🏻

Uitstekende winkel & top service!

Uitstekende winkel
Kennisniveau erg hoog
Servicebereidheid hoog
Al jaren mijn vast punt voor RC Helicopters en nog nooit een klacht gehad!

Antwoord van Rcheliparts

Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze winkel

Reviews in alle talen tonen. (14 reviews)