Rasmus m/kolleger på RCN Bolig i Silkeborg har solgt 2 huse for os på blot 6 mdr. - et effektivt og kompetent team, vi til enhver tid vil anbefale! RCN Bolig har en engageret tilgang til kunden og t... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Rcn city mægler Kan kun sige at som køber hos Rcn city mægler, er det kun sælgeren som får en god oplevelse, havde desværre noget i lejligheden som vi overtog, som ikke var i orden ved overtagels... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det tog kun 1 måned for RCN at sælge vores bolig. Vi er blevet mødt af et meget professionelt team der udover at arbejde både hurtigt of effektivt også har en stor viden om markedet. Vi kan på det v... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Dit næste hjem er ikke bare mursten – det er minder, mennesker og muligheder. Hos RCN Bolig hjælper vi dig trygt og effektivt gennem en af livets største beslutninger – nemlig bolighandlen. Vi er en uafhængig ejendomsmæglerkæde med kontorer i Aarhus, Randers og Silkeborg. Vores tilgang er enkel: Med lokalt kendskab, målrettet markedsføring og en personlig service får du den bedste oplevelse og den rigtige pris. Her findes der ingen standardløsninger. Vi skræddersyr din bolighandel med det, der virker bedst i netop dit område, for netop din boligtype og for netop dig.
Contactgegevens
M.P. Bruuns Gade 17, 8000, Aarhus C, Denemarken
- kontakt@rcnbolig.dk
- rcnbolig.dk
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Energi, kæmpe mæglertalenter og huset solgt!
RCN Bolig har en engageret tilgang til kunden og til salgsarbejdet, og man har 100 % tillid til, at RCN's mæglere kan løfte opgaven. Grundig feedback efter fremvisninger og personligt engagement fra alle på RCN - Rasmus, Victor, Martin og Stefan. VH Søren og Jane
super god handel
super god handel, købet gik rigtig hurtig , vores mægler Maria havde svar på alle vores spørgsmål og vi var trygge fra start til slut. Vi vil til enhver tid anbefale RCN bolig Randers og specielt Maria supersød og meget nærværende og altid til at få fat i++++Maria TAK for at tage os under dine vinger
2 tilfredse købere Viggo og Heidi
God behandling og hurtigt salg
Solgte min lejlighed gennem RCN i Silkeborg med Stefan som mægler. Den blev solgt efter mindre end 30 dage og til den aftalte pris. God behandling og vejledning gennem forløbet.
Rcn city mægler
Rcn city mægler
Kan kun sige at som køber hos Rcn city mægler, er det kun sælgeren som får en god oplevelse, havde desværre noget i lejligheden som vi overtog, som ikke var i orden ved overtagelsen, hvilket blev påtalt, men der var ingen hjælp at hente hos Rcn city , havde håbet på at det var både køber og sælger som skulle have en ordentlig behandling, og ja ved godt at mægler er sælgers mand,
Så vær vågen når i skal overtage noget i samarbejde med Rcn city mægler

Antwoord van RCNbolig
Det tog kun 1 måned for RCN at sælge…
Vi kan på det varmeste anbefale Rami Alshaer. Allerede fra vores første møde har vi følt os i trykke og sikre hænder.
Den samlede oplevelse har været meget positiv
Jeg har været rigtig godt tilfreds med Rasmus og RCNbolig Silkeborg i forbindelse med mit huskøb i Hasselager.
Jeg valgte Rasmus som køberrådgiver, fordi jeg tidligere har mødt ham i forbindelse med salg af min egen bolig, hvor han også fremstod meget kompetent.
Det bekræftede han i den grad igen i køberrådgivningsforløbet.
Rasmus er dygtig og kender virkelig til spillet – både når det gælder selve handlen og forhandlingen.
Noget af det, jeg især har sat pris på, er hans gode kommunikation og grundige opfølgning. Han har været hurtig til at svare og har fulgt op på utallige mails undervejs, hvilket har givet mig stor tryghed gennem hele processen.
Kompetent og professionel Ejendomsmægler
Ungt og yderst kompetent team, med masser af gå-på mod. De leverer en meget professionel oplevelse og er super gode til at følge op og informere, hvilket gør at man føler sig tryg gennem hele forløbet. vi fik vores hus solgt på tre en halv uge og det takket være teamet ved RCN bolig. Rasmus og Martin fra RCN i Silkeborg har været vores primære kontakter - kan varmt anbefale de 2 gutter og RCN bolig Silkeborg.
Vi har været utrolig tilfredse med…
Vi har været utrolig tilfredse med køberrådgivningen, vi fik af Rasmus fra RCNbolig Silkeborg. Det har været profesionel rådgivning fra start til slut med fuld fokus på vores ønsker i købeprocessen.
Vi giver vores varmeste anbefalinger.
Køberrådgivning til UG!
Min kæreste og jeg fik køberrådgivning gennem RCN Bolig Silkeborg - Rasmus var utrolig dygtig, og professionel. Han har øje for detaljen, og fangede nogle væsentlige punkter. Jeg vil bestemt anbefale dette forløb til andre! :)
RCNbolig Randers har solgt mit hus på…
RCNbolig Randers har solgt mit hus på 20 dage. jeg har oplevet en dynamisk og ihærdig samarbejde. De var utrolig dygtig og havde altid god tid til spørgsmål, de lavede mange fremvisninger på få dage også tidelig om søndagen, Det er helt igennem en positiv oplevelse lige fra Rasmus kom ind første gang. Og stor tak til Melika for at følge det helt til dørs.
Jeg kan kun anbefale dem for de gør det super godt.
Venligst
Birgit Fiil. Sælger af Grenvænget 14
Det tog kun 25 dage for RCN at sælge…
Det tog kun 25 dage for RCN at sælge vores ejendom efter et forløb på 7 måneder hos anden mægler. Vi blev mødt med en entusiasme og professionel tilgang der skabte trykhed og en tro for os på at RCN var de helt rigtige til at få solgt vores ejendom.
Den gode marketing skabte mange fremvisninger fra første dag og vi blev båret igennem hele processen på bedste vis.
Vi anbefaler Elias fra RCN Bolig som jeres næste mægler.
Solgt til udbudsprisen under 24 timer
RCNbolig fandt en køber til vores lejlighed på under 24 timer!
Vi blev mødt af et meget professionelt team med stor viden om markedet, og de helt rette kompetencer til at finde købere til netop vores lejlighed. Kort tid efter vi tog kontakt, blev det nødvendige materiale, som videoer, billeder samt diverse dokumenter oprettet, og RCNbolig sørgede for at få kommunikeret med os hele vejen igennem, hvilket gjorde salgsprocessen tryg og tillidsfuld.
Alt i alt en rigtig god oplevelse med RCNbolig, som fik fuldt opgaven helt til dørs.
Vi kan varmt anbefale at vælge RCNbolig Århus City til andre.
God ejendomsmægler👍
Kan fuldt anbefale dette…
Kan fuldt anbefale dette ejendomsmæglerfirma. Blev som køber fuldt helt til døren af sælger Rami som var inde i alle detaljer om boligen.
En helt igennem enestående oplevelse
En helt igennem enestående oplevelse, at få vores dejlige hjem gennem 30 år solgt gennem RCN Bolig. Solgt som skuffesalg på under 10 dage. Super professionel tilgang til opgaven af Sebastian Lind Laursen og Rami Alshaer, der med stor indlevelse i vores ønsker og behov og et køberkartotek, der matcher det vi havde at byde på, løste opgaven for os til vores fulde tilfredshed, og som vi på det varmeste kan anbefale andre at gøre brug af. Det der startede med en flyer i postkassen, blev til en rigtig god handel for både køber og sælger. Vi glæder os nu til at overdrage vores dejlig hjem til en skøn ung børnefamilie.
Mit første “alene salg af hus”
Mit første “alene salg af hus”. Jeg kan kun anbefale RCN Bolig Silkeborg. Jeg følte mig set og forstået. Tryghed fra start til slut.. Det var så nemt,
Masser af info før og efter hver fremvisninger.
Tryghed under hele salget. Hvad mere kan man ønske sig
har haft en rigtig god oplevelse med at…
har haft en rigtig god oplevelse med at købe hus gennem Rasmus og Victor hos RCNbolig Silkeborg. De har været professionelle, imødekommende og meget engagerede gennem hele processen, hvilket har givet os en stor tryghed fra start til slut. Dialogen har været klar, ærlig og effektiv, og de har altid været lette at komme i kontakt med. Vi har oplevet, at de var gode til at forklare alle trin i købsprocessen og fulgte op som aftalt. Samtidig har de haft vores interesser for øje og givet kompetent rådgivning hele vejen. Vi kan derfor varmt anbefale RCNbolig Silkeborg – og særligt Rasmus og Victor – til andre, der står overfor at købe bolig og ønsker en tryg og professionel oplevelse.
Salg af lejlighed
Selv i et presset marked for lejligheder lykkes det at få solgt til en fornuftig pris
Største anbefaling
Fra start til slut har vi været så tilfredse med RCN bolig Silkeborg. Hele teamet har været engageret og har stået til rådighed gennem salgsprocessen. Altid tid til spørgsmål og gode dialoger. Trods lidt længere salgsproces på 11 måneder har de aldrig tvivlet på salget og har ydet en stor indsats udover forventet. Vi kan varmt anbefale RCN til salg og vil bruge dem igen når næste hus skal sælges.
En stor tak!
Min søn på 14 år skulle i erhvervspraktik og ønskede at snuse lidt til ejendomsmæglerbranchen.
Vi spurgte flere afdelinger af EDC, Nybolig og Danbolig men ingen af dem ønskede at bruge ressourcer i to halve dage på en potentiel fremtidig ejendomsmægler.
RCNbolig Aarhus City var derimod frisk på opgaven og min søn har haft to super dage i erhvervspraktik hos dem.
En stor tak til Sebastian + Team fra RCNbolig Aarhus City, for at investere i fremtiden og give min søn et positivt indtryk af det at være ejendomsmægler.
Jeg er sikker på, at de har det samme overskud til deres kunder!
Lees meer over geverifieerde reviews.