Bedrijf heeft geantwoord
Mycket bra upplevelse! Lättnavigerad hemsida med tydlig information om reservdelarna. Jag hittade snabbt rätt del till min bil och beställningen gick smidigt. Leveransen var snabb och delen passade pe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag har fått precis det jag beställde. Inga skador men kunde varit lite packmaterial i kartongen. Nu gick allt bra för det va bara lätta saker i den. Mina blinkers va hela. Beställde på lördag 18e häm... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bra priser, mycket bra funktion att de säkerställer att delarna verkligen passar till bilen/reg.nr man beställer till. Kundservice fungerar toppen, snabb återkoppling och nya varor skickades ut utan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
På Rearon är vi dedikerade till att hjälpa bilägare och entusiaster att hitta rätt delar till sina fordon – enkelt och med fullt förtroende. Oavsett om du byter ut en sliten komponent eller uppgraderar din bil, är vår plattform utformad för att göra processen smidig, exakt och tillförlitlig. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Genom att arbeta uteslutande med pålitliga leverantörer och upprätthålla strikta kvalitetsstandarder säkerställer vi att varje artikel i vårt sortiment levererar hög prestanda och hållbarhet. Vårt stora lager omfattar ett brett utbud, så du hittar alltid det du behöver – oavsett bilmärke eller modell. För att garantera kompatibilitet använder vi originalkataloger från tillverkarna för att exakt matcha delar till just din bils specifikationer. Det innebär inga gissningar – bara rätt delar, varje gång. Vi tror på full transparens: alla priser inkluderar moms och våra fraktkostnader är fasta – inga dolda avgifter. Vårt mål är enkelt: nöjda kunder. Vi värdesätter ditt förtroende och arbetar hårt för att ge enastående service i varje steg – från att besvara dina frågor snabbt till att erbjuda professionell rådgivning när du behöver det. Kundservice i världsklass är inte bara ett löfte – det är grunden för allt vi gör. Tack för att du väljer Rearon som din leverantör av bildelar. Utforska vårt sortiment idag och upplev kvalitet, prisvärdhet och pålitlighet – allt på ett och samma ställe.
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Ingen återkoppling angående min order. Ringt kundtjänst 9 gånger utan svar. Skickat 2 mail utan svar. Helt värdelöst
Leveransen fungerade bra även om det inte gick jättefort. Beställda fjädrar var rätt produkt och motsvarade förväntningarna.
Undrar om jag ska avbeställa produkten jag beställt efter att man läst alla omdömen, börjar bli riktigt rädd ju…..har mailat ang utlovad passform & skulle få kontroll både vid sökning av produkt & vid beställning samt då vid mail till support som ” vanligtvis” svarar inom 24 tim….idag mailade jag gör 3:e gången …inget svar & inte en aning om var beställningen är eller kommer & nu läser man om returproblemen…..så kanske bäst att avbeställa innan man får grejerna & avsluta det hos Klarna ??????!

Antwoord van Rearon.se
Är lite chockad över att man inte svara i telefon inte svara på mail på en vecka när man har fått en fel reservdel!?!

Antwoord van Rearon.se
Missledande leveransdatum i kassan, trasig produkt vid uppackning.

Antwoord van Rearon.se
Använder Bring som leverantör!
Då tar det tid gämfört med andra leverantörer.

Antwoord van Rearon.se
Allt fungerade förutom att reservdelar inte passade på bilen.

Antwoord van Rearon.se
Anledningen till det låga antalet stjärnor är. Jag skrev till er minst 5 gånger och fick inget svar. Ni bättrade er och jag fick en förklaring som jag godtar. Men innan detta så ringde jag till er vid flera tillfällen och det var öppet enligt er hemsida. Ingen svarade vid två tillfällen. Vid ett tillfälle svarade en kvinna med brytning. Hon verkade trevlig och lovade att ordna min komplettering och sedan meddela mig. Har inte hört något från henne. Nu fick jag själv göra en komplettering ca en vecka senare. Därför står min husbil uppallad och väntar på delar från er. Med andra ord så tycker jag inte att servicenivån, kompetensen är så hög på dessa medarbetare.
Den enda som utfört sitt arbete till belåtenhet är en som kallar sig Mark.
Mvh Sven-Göran Berg

Antwoord van Rearon.se
Lees meer over geverifieerde reviews.