Rebel Walls Reviews

3.956

4,6

Behang niet bezorgd maar door ups aangegeven als bezorgd. Zonder problemen ontvingen we een nieuwe rol op maat gemaakt behang. Kwaliteit wederom fantastisch !

Sample besteld (aanrader) en op A3 formaat gehele design ontvangen. Na bestelling het behang in 4 dagen vanuit Zweden ontvangen. Keurig verpakt in doos. Behang is op order geprint met duidelijke ins... Toon meer

Het stickerbehang was zeer handig en hing snel en mooi tegen de muur. Behangen was nog nooit zo eenvoudig door de duidelijke instructies en de kant en klare stickervellen waarvan we gewoon de juiste... Toon meer

Met de Valentijnskorting 3 stalen besteld, alle 3 even prachtig maar heel fijn om deze op locatie met het licht op de muren te kunnen zien zodat ik een goede keuze kan maken. Verder ook heel goed geho... Toon meer

1. Behangwinkel
  2. Interieurinrichter

Over Rebel Walls

Extraordinary Wallpapers
We are a one-of-a-kind wallpaper company always striving to create extraordinary spaces through premium wallpaper designs. Our motto is to encourage people to be rebels by claiming their space, making the world even more colorful, beautiful, and diverse.

Printed on demand just for you and your walls
All our wallpapers are produced on-demand at our state-of-the-art production facility in Borås, Sweden. Our processes, products, and services are as customized as our wallpaper designs.

Customer Satisfaction Guarantee
At Rebel Walls we are committed to your complete satisfaction, every step of the way. That's why we offer a comprehensive guarantee that covers everything from order to application.

Within 30 days of receiving your delivery, you can return your wallpaper for a full refund or exchange. Simply contact our customer service team, and we'll guide you through the process effortlessly.

Free Worldwide Shipping | Super Fast Delivery

Join our cause. Be a rebel, Claim Your Space!

Satisfaction Guarantee

Walls that Wow every time

Walls that Wow every time
At Rebel walls, we're committed to your complete satisfaction, every step of the way. We offer a Premium Quality Promise and even if the wallpaper is custom made for your wall we still have 30 days Money Back Guarantee.

Uitstekend

4K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(3.956)

821 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Moeilijk behangen met zelfklevende…

Moeilijk behangen met zelfklevende behang moest vaak er afhalen waardoor behang snel beschadigd, ik zou zelf niet weer hier voor kiezen.

11 november 2025

Antwoord van Rebel Walls

Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons oprecht dat u problemen heeft ervaren met het zelfklevende behang. We hebben geprobeerd contact met u op te nemen om u te helpen, maar hebben helaas nog geen reactie ontvangen.
We staan nog steeds klaar om samen naar een oplossing te kijken. /The Rebel Walls Crew

De kleur komt niet overeen met de…

De kleur komt niet overeen met de weergave op de site, dus gelukkig een staal aangevraagd, want anders was het mis gegaan.

1 november 2025

Antwoord van Rebel Walls

Hartelijk dank voor je feedback! We zijn blij dat je eerst een staal hebt aangevraagd — precies daarom raden we dat altijd aan, omdat de kleuren op het scherm soms iets kunnen afwijken van het echte materiaal. We hopen dat je alsnog een ontwerp en kleur vindt die perfect bij je ruimte passen! /The Rebel Walls Crew

Zeer mooi behang en snelle levertijd

Heel goed geholpen door Emelie. Het behang ziet er prachtig uit!

7 oktober 2025

Antwoord van Rebel Walls

Hartelijk dank voor je lieve woorden Mariëlle! We zijn blij te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen en dat je zo blij bent met het behang. Fijn om te horen dat alles naar wens is! /The Rebel Walls Crew

fantastic

nice color goor product

29 september 2025

Antwoord van Rebel Walls

Thanks so much for your review, Monique! We're so happy to hear you liked the color and the product — enjoy your new magic wall!

Uitzonderlijk goede service

Na het ontvangen van de stalen heb ik diverse prachtige behangen uitgezocht. Helaas heb ik 1 wand verkeerd opgemeten maar Rebel Walls crediteerde deze zonder problemen zodat ik het behang opnieuw in de juiste maat kon bestellen. Uitzonderlijk goede service! Ik zal hier zeker terugkomen voor een nieuwe aankoop.

22 september 2025

Antwoord van Rebel Walls

Heel erg bedankt voor je lieve review, Sonja! Wat leuk om te horen dat je zulke mooie designs hebt gevonden, en dat we je hebben kunnen helpen met het opnieuw bestellen. Een meetfoutje kan gebeuren, en ook al is het soms even puzzelen, we staan altijd klaar om te helpen! 😊 We kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij je volgende project.
/The Rebel Walls Crew

Alles betaald en niets ontvangen

Alles betaald en niets ontvangen. Wij wachten nog steeds op de levering.

27 augustus 2025

Antwoord van Rebel Walls

Het spijt ons enorm dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen Bernard. Normaal gesproken duurt de levering binnen Europa niet langer dan 3-5 werkdagen, maar helaas kunnen de levertijden soms buiten onze directe controle liggen. We zijn erg blij dat we per e-mail contact met u hebben kunnen opnemen en dit hebben kunnen oplossen.

Bedankt voor uw geduld. /The Rebel Walls Crew

Snelle levering. Goede instructie en het resultaat bevalt uitstekend.

10 augustus 2025

Antwoord van Rebel Walls

Bedankt, fijn om te horen! We zijn blij dat de levering snel was, de instructies duidelijk waren en dat je tevreden bent met het resultaat. Daar streven we naar! / The Rebel Walls Crew

Behang is mooi maar de kleur vat tegenlt tegen..niet zo duidelijk op de website te

Behang is mooi
Levering snel en goed verpakt
Kleuren op de website zijn niet duidelijk

26 juli 2025

Antwoord van Rebel Walls

Hartelijk dank voor je feedback Willeke! We begrijpen dat het lastig kan zijn om kleuren op een scherm te beoordelen, omdat ze kunnen variëren afhankelijk van het apparaat en de scherminstellingen. Een goede tip is om stalen te bestellen als je twijfelt. Zo kun je het ontwerp en de kleur in je eigen ruimte bekijken voordat je een beslissing neemt. We zijn blij te horen dat je het behang nog steeds mooi vindt en dat de levering snel en goed verpakt was! /The Rebel Walls Crew

Eenvoudig bestelling

Eenvoudig bestelling. Werd snel geleverd. Info was goed

13 juli 2025

Antwoord van Rebel Walls

Hartelijk dank voor je vriendelijke recensie Cornelis! We zijn blij te horen dat het bestelproces soepel verliep, de levering snel was en de informatie duidelijk. Dat is precies waar we naar streven: eenvoudig, snel en betrouwbaar. /The Rebel Walls Crew

Ik wist niet dat behangpapier van Monet mogelijk was. Ik heb dit ontdekt dankzij mijn achternichtje (van 13 jaar!)

15 juli 2025

Antwoord van Rebel Walls

Bedankt voor je review, Anna! Het is geweldig dat je via je achternichtje zo’n bijzondere ontdekking hebt gedaan — kunst en behang komen zo prachtig samen! We hopen dat jouw muur straks net zo inspirerend wordt als Monet zelf.

Prachtig

Prachtig behang van hele goede kwaliteit! En een snelle levering.
Heel blij mee

5 juli 2025

Antwoord van Rebel Walls

Ontzettend bedankt voor je fijne review, Susanne! We worden zó blij van jouw enthousiasme! Prachtig behang + topkwaliteit + snelle levering = precies wat we willen bieden. Geniet van je mooie muur!

Mooie kleuren

Mooie kleuren, mooi behang

27 juni 2025

Hoi Marjolein,
Super bedankt voor je lieve woorden! We zijn helemaal blij dat je fan bent van de kleuren en het behang — zo hoort het!
/The Rebel Walls Crew

Vlotte levering in prima staat

Op korte termijn in huis, prima verpakt en alles was perfect in orde. Bijgeleverde instructie was duidelijk.

Verder geen contact gehad, was niet nodig :-).

2 mei 2025

Antwoord van Rebel Walls

Hartelijk dank voor je geweldige recensie! We zijn blij te horen dat alles snel, veilig en in perfecte staat is aangekomen — precies zoals het hoort. Ook fijn dat de instructies duidelijk waren (altijd een pluspunt!).

En geen contact nodig? Dat betekent dat we ons werk goed hebben gedaan — soepel en stressvrij! /The Rebel Walls Crew

snel geleverd

Ze waren erg behulpzaam om mijn doeltje kleiner te masken waardoor die de mooier op stond

21 april 2025

Antwoord van Rebel Walls

Wat fijn om te horen, dankjewel Marjolein! Super dat we konden helpen om het doel precies goed te krijgen – zo komt het ontwerp nog mooier tot z’n recht. Veel plezier ervan! /The Rebel Walls Crew

Good service and quiq responds

Good service, Nice prints, quiq responds

29 januari 2025

Antwoord van Rebel Walls

Thank you for the review and feedback Rianne! We're so happy to hear you had a great experience with our service and prints. If you ever need anything else, we’re always here to help! /The Rebel Walls Crew

Mooi behang

Sample besteld (aanrader) en op A3 formaat gehele design ontvangen.
Na bestelling het behang in 4 dagen vanuit Zweden ontvangen. Keurig verpakt in doos. Behang is op order geprint met duidelijke instructies hoe te behangen (in Engels) en ruime knipranden tussen de banen en baannummering.
Plakken ging perfect, stevig behang en heel tevreden met het resultaat.

4 februari 2025

Antwoord van Rebel Walls

Dat is geweldig om te horen, bedankt voor de geweldige recensie Dick! We zijn zo blij dat je tevreden bent met de snelle levering, de verpakking en het resultaat van je behang. Het is geweldig om te weten dat de applicatie soepel verliep en de instructies duidelijk waren.

Als je ooit nog iets nodig hebt, zijn we er om je te helpen! Geniet van je prachtige nieuwe ruimte! /The Rebel Walls Crew

Mooi, stevig behang.

Mooi stevig behang, makkelijk aan te brengen en prachtige print

13 januari 2025

Antwoord van Rebel Walls

Bedankt voor je mooie review Manon! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit, het gemak van aanbrengen en de prachtige print. Veel plezier met je nieuwe muur! /The Rebel Walls Crew

Beautiful wallpaper

26 december 2024

Antwoord van Rebel Walls

Thank you for you review and feedback Rebecca! So glad you think the wallpaper is beautiful—it’s always amazing to hear when our designs hit the mark. /The Rebel Walls Crew

Zeer tevreden

Al eerder besteld bij Rebel Walls. Ook deze keer weer een geweldig behang gevonden. Uitstekende kwaliteit en snel ontvangen. Ik moet het behang nog aanbrengen maar daar maak ik me geen zorgen over.

27 november 2024

Antwoord van Rebel Walls

Heel erg bedankt! Fijn om te horen dat je opnieuw een geweldig behang hebt gevonden. We zijn ervan overtuigd dat het er prachtig uit zal zien zodra het is aangebracht. Veel plezier met het ophangen! /Team Rebel Walls Crew