Rebuyit.nl Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Top service! Laptop Gekocht een Lenovo Thinkpad P15s gen 2 Voor maar 429,99! Ik overal kijken of hij ergens anders verkrijgbaar was voor hetzelfde geld, Nee nergens te vinden. Dus ik hier ma... Toon meer

Ik maakte gebruik van de nieuwe optie om in 3 delen te betalen via iDeal. Het eerste deel was direct afgerekend en de overige twee volgen de komende maanden superhandig! Kort daarna kreeg ik al een be... Toon meer

iphone 15 besteld welke ongeopend en in nieuwstaat moest verkeren. Dit was ook het geval bij het openen van het pakketje. Voor de zekerheid toch een aantal zaken nagekenen en indien die oké waren de... Toon meer

1. #23 van de 26 beste bedrijven in Computerwinkel
  2. #20 van de 25 beste bedrijven in Mobiele telefoon winkel
  3. #10 van de 11 beste bedrijven in Winkel voor tweedehands computers
  4. #9 van de 13 beste bedrijven in Videogamewinkel

Over Rebuyit.nl

Goedkoop & Betrouwbaar!
Bij ReBuyIt geven we een nieuw leven aan gebruikte producten. U kunt bij ons terecht voor goede tweedehands en nieuwe producten.

Dit alles voor de scherpste prijs.

• Altijd de beste prijzen
  • Gecontroleerd / 100% werkend!
  • Incl. benodigde toebehoren (bv lader)
  • Altijd met garantie!
  • GRATIS verzending (met PostNL)

• Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Duidelijke website en hergebruik

Duidelijke website en ook goed omdat er ook gebruikte apparatuur gekocht kan worden.
    Hierdoor meer mogelijkheden ook voor een keinere beurs.
    Heel duidelijk ook wat de gebruikte artikelen zijn.

2 maart 2023

Aanrader

Ik was op zoek naar een Iphone 13 128 GB. Via een Google zoekopdracht ben ik bij deze webshop terecht gekomen. Zeer scherpe prijs. Snelle verzending. Echt een aanrader

7 maart 2023

Wanneer je een gebruikt camera koop

Wanneer je een gebruikt camera koop, dan loop je altijd een risico dat er iets aan mankeert. En dat was helaas met mijn aankoop het geval, de camera lens instelring liep zeer zwaar. En na onderzoek bleek het geleide systeem inwendig op div punten afgebroken. Het enige positieve is dat de camera zelf nog in een prima conditie is. Maar ik weet wel, als ik zelf ter plaatsen was geweest, dan had ik dit gebrek zeker direct geconstateerd. Met andere woorden, koop niet zomaar iets op afstand.

21 februari 2023

Super!

Super!

Nieuw toestel tegen geweldige prijs, snel geleverd, keurig! Ik heb mn omgeving al geïnformeerd over deze site

29 november 2022

Snelle service

Snelle service, goede prijs en de telefoon zag er als nieuw uit! Enorm tevreden. Zou er zeker weer bestellen

31 augustus 2022

Contact krijgen is hopeloos

Tot nu toe 3 keer contact gezocht in verband met advies voor een laptop. Tot op heden geen enkele reactie. Contact via hun chatbot levert geen zak op. Alleen al vanwege hun waardeloze bereikbaarheid een ster. Omdat nul niet gaat…….

Je wilt geld verdienen of niet….

20 september 2022
    Logo Rebuyit.nl

Antwoord van Rebuyit.nl

Beste Peter,

Wat jammer van uw ervaring en we hebben (meerdere malen) geprobeerd om uw mail te beantwoorden echter bleven er meer vragen dan antwoorden over.
    Helaas konden wij u dan ook niet verder helpen.

Toch wensen wij u veel succes met de zoektocht naar de door uw gewenste specificaties.

mvg