2,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Se opp for overspenning fra Redgo!

Sjåføren fra Redgo prøvde først startbooster, men ingen start. Deretter tok han kabler fra lastebilen og fra booster samtidig, jeg poengterte dette til sjåføren om dette ble riktig? Jaja, sa han. Han satte seg inn i bilen min og startet, jeg skulle sette på cupevifta for å tine av men den virket ikke lengre. Kommenterte dette til redgo sjåføren, men han bare slo ut med armene og visste ikke.
Det var mildt sagt en KALD kjøretur i 36 minus grader!!
Lang historie kort så har altså Redgo kjørt på for høy spenning og tatt både regulator, sikringer til kabler og kortslutning i starter. Regningen på 24000,- avskriver de seg elegant, selv med beskrivelse av at dette har sammenheng med starthjelp og høy spenning!!

13 februari 2026

Ufin oppførsel

Dette skjedde i Narvik. Vi hadde kjørt fast bilen i snø på siden av veien og ringte til slutt veihjelp etter å ha prøvd å grave den ut selv. Vi ble oppringt fort fra en mann. Han sa «står dere fast i *adresse? Ja da kan dere se til helvete å bare stå der» Vi vet at det er mange som setter seg fast der og at de sikkert er der mye, men når vi står i en allerede stresset situasjon er det ikke det vi ønsker å høre fra en eldre mann som to usikre jenter. Etter dette og andre kommentarer under samtalen ble det veldig ubehagelig og vi var redde for å gå ut å møte han. Da vi møtte han var han veldig sur og snakket veldig lite til oss, men etter vi hadde fått hjelp sa han «hvis dere setter dere fast her igjen så får dere ikke hjelp» og det var første gang vi hadde trengt veihjelp her.

13 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bilen streiket ved båtopptak på Tjøme

Bilen streiket ved båtopptak på Tjøme. Det kom en hyggelig ung dame som var proff , rolig og hyggelig. Med bil på flaket og henger med båt etter ble dette levert på verksted. Hyggelig opplevelse når ting går skeis.

10 september 2025

Styr unna!
Trengte veihjelp, de kom på plass etter litt i overkant av en time. Fikk ikke velge verksted fordi de påsto at det da ville bli på 15000 kr. Ble også etterlatt på en plass av de uten at det ble forsikret at man hadde mulighet til å komme seg hjem eller overnatting. Dette var da sent på kveld hvor ingen plass hadde ledig overnatting eller noen plass å være. Så måtte da begynne å haike for å komme seg til nærmeste døgnåpne bensinstasjon slik at man hadde en plass å være over natta. Det er også 47 km fra der til nærmeste bensinstasjon, og for å lettere komme seg avgårde med buss.

20 juli 2025

De lyver...

De får kommisjon for å få bilen levert på verksted, så hvis du ønsker å få bilen levert hjem så kommer de til å si at forsikringen ikke dekker det for å lure deg til å bruke verksted, uansett rekkevidde. Rottent måte å drive forretning på.

10 juli 2025

Styr unna

Styr unna. Billigere å leie helikopter om du trenger hjelp. Fakturerer flere ureele utgifter som en standard i alle situasjoner. Satt fast i en dump ved barnehagen. Vi måtte vente på ledig oppdrag en stund og bil i nærheten. Ingen info om kostnader. De brukte 2 min da de endelig kom og fakturerte 8300 kr for de 2 minuttene. 5000 for å kjøre dit. 300 kr i parkeringsavgift? 400 kr for salt?

15 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ønsker du skade på bilen

Ønsker du skade på bilen, 1.5 år styr med forsikringsselskaper osv. Til tross for sender og mottaker har flere hundre bilder av bilen ved avsendelse og mottak. Der bilde av redgo er med på bilde. Frekke ansatte som lyver om nye detaljer hver gang man snakker med de. Til tross for skriftlige bevis osv. Ja da bør du velge Redgo. Der er de fryktelig gode.

6 februari 2025

Uhjelpelig

Uhjelpelig
Har en forsikringssak fra en skade som skjedde for 3 mnd siden, skulle vært eu-kontrollert for 1 mnd siden men pga knust baklykt (påkjørsel bakfra) ble den ikke EU-godkjent. Fikk verkstedstime 3 mnd etter takst, og redgo vil ikke hente bilen å frakte den til verkstedet fordi den ikke er EU-godkjent??
Er jo nettopp derfor den skal til verkstedet på en flakbil.
Og det til tross for at gjensidige har bedt de hente den og fakturere de.
Og det kom de frem til etter 1 time på tlf med «må høre med en kollega»

Ringte Viking Hordaland og 30 minutter senere var den på vei til verkstedet.
Så viking er 10/10, skal aldri bruke redgo til noe som helst.

22 januari 2025

Styr unna

Styr unna. Krever penger og sender til inkasso uten å svare på mail. Må betale selv om det aldri var møte med redningsbilen. Grådige. Svarer ikke på mail. Hevder oppdraget var påbegynt og derfor må betale.

7 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veihjelp

Hyggelig på kundeservice, blei forespeilet 3-4t ventetid, Etter 25 min var depå plass.

21 december 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.