Wat ging er mis? ALLES verkeerde kleur én verkeerd artikel gekregen, retour aangevraagd op 9-10-2025. Op al het emailverkeer krijg je automatische antwoorden, niemand die écht luistert en je mail... Toon meer
Jasje besteld en via Treckingsnr 9 Weesp->Geleverd doordrop-off bij mailbox,pin:nee, deur nr. In Weesp krijg ik als antwoord bestelling is succesvol geleverd op het opgegeven adres wat dus onj... Toon meer
Advertenties, leuk, alleen ga je kijken bij als bv dr jas nietgoed is en hij moet retour, nou niet te geloven moet je het na de leverancier sturen en fie zit in china🙈🙈🙈o ja kosten zijn voor jou.... Toon meer
Meest vreselijke bedrijf
Wat een vreselijk bedrijf. €100 betaald voor een jas die gewoon uit China bleek te komen en super slechte kwaliteit was. Vervolgens €30 betaald om het te retourneren en nu al 2 maanden verder nog steeds geen geld terug. A.u.b. bestel hier niet!! Op foto’s lijkt alles mooi maar het is flut kwaliteit en je bent gewoon je geld kwijt!!
Ik ben er in getrapt voordat ik de…
Ik ben er in getrapt voordat ik de reviews had gelezen. Koop er niks. Het is goedkope troep voor veel te veel geld. Retourneren is er niet bij. Komen alleen maar met nog meer extra aanbiedingen waar je niet om vraagt.
Andere kwaliteit en veeeeel te klein…
Andere kwaliteit en veeeeel te klein voor de gevraagde maat. Retourneren zeer moeilijk!! Moet naar China met hoge kosten!! Niets bij bestellen!!!!
Hoogwaardige producten en uitstekende service???? is gewoon dropshipping
Wat ging er mis? ALLES
verkeerde kleur én verkeerd artikel gekregen, retour aangevraagd op
9-10-2025. Op al het emailverkeer krijg je automatische antwoorden, niemand die écht luistert en je mails leest en geen enkele naam of afzender alleen wij of ons.
KOOP HIER NIET! ZEER SLECHTE KWALITEIT EN SERVICE,ZE WETEN ZELF NIET WAT ZE VERKOPEN.
En de reviews op hun eigen site zijn alleen maar positief
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!! Ze hebben 1 van de 3 items die ik besteld had maar opgestuurd. En dat is nu twee maanden geleden. Het ene artikel wat ik wel heb gekregen is duidelijk niet zoals op de foto en ze maken het onmogelijk om terug te sturen.
Over de andere twee items komen ze ook met domme excuses en vage verzendbevestiging.
100 euro weg gegooid. KOOP HIER NIETS.
Bestellingsduur klopte niet
Bestellingsduur klopte niet. En om je geld terug te krijgen moet je heel veel moeite doen en 15 euro betalen. Nooit bij bestellen.
Pure oplichting.
Pure oplichting.
Geleverde pull is in een totaal andere stof als afgebeeld op de foto!!
Ook heb ik een XL besteld, en bij levering blijkt het one size te zijn..
Komt van China, dus gewoon Alie express in een mooi jasje.
Niet doen dus!!
Eerst kijken na de retour!!!!!!
Triest om zo te handelen
Niet kopen
Niets gekocht. Het is heel duidelijk te zien op de foto's van b.v. het Floravestje, dat er met fotoshop een printje overheen is gemonteerd, (kijk naar motief dat doorloopt van lijfje naar mouw), en dat bij de Saar – Cardigan, de kleuren geshopt zijn.
Je krijg dus nooit want je besteld.
Wees gewaarschuwd.
Ik was er net te laat achter
Ik was er net te laat achter, koop hier absoluut niets. Het is gewoon AliExpress met een ander jasje. Op de site staat meerdere keren dat het product van leer is, maar niets is minder waar. Het is hartstikke nep, gewoon troep. Je wordt keihard opgelicht. Dezelfde tas kost op AliExpress €11,19, terwijl ik hier €50,00 heb betaald.
Hoogste tijd om deze website te melden bij ACM ConsuWijzer (Nederland) en het European Consumer Centre!
Komt gewoon uit china niks nederlands…
Komt gewoon uit china niks nederlands aan!!! Lange levertijd.
Hoge retour kosten!
En kleur anders dan op foto’s
Dus bestel hier niet!!!!
Als je een product terug wilt sturen…
Als je een product terug wilt sturen dan ben je eerst tijd kwijt aan minimaal 5x heen en weer mailen met AI. Vervolgens mag je de verzendkosten naar China ook nog eens zelf betalen. Gotta love dropshipping…
Bestel hier niet!
Echt verschrikkelijk slecht
Echt verschrikkelijk slecht. Ze zeggen dat je je product retour kunt sturen maar ze weigeren elke medewerking. Duurt lang voordat je je bestelling ontvangt en als het niet goed is, blijf je ermee zitten. Vermijden dus.
Wat doet Nederland aan deze nieuwe vorm van makkelijk oplichterijen
Hier is Nederland ook schuld aan en wij die dit niet melden bij consumenten bond ik ben. 2x in getrapt mooie Italiaanse winkel namen en wat blijkt later. Het komt uit China bekende magazijn zie retour adres alle winkels hebben zelfde retour adres ook Van Halen bijvoorbeeld.
En kantoren zijn altijd in US of CAD gevestigd.
Hele nare ontwikkeling van oplichterijen.
Dat gaat ook nog eens super makkelijk.
Jij bestel het betaalt netjes. De oplichters bestellen het opnieuw en het word binnen 3 weken geleverd.
De kleding zijn echt op foto alleen die krijg u niet en naar geld kunt u fluiten zei post.nl tegen mijn , omdat terug sturen ongeveer €25 kost in tegenstelling tot u product is verzend kosten meer dan de bloes van €5 die in het echt dat waard is.
Nederland is op de hoogte en krijgt genoeg meldingen.
Zoals betaalautomaten op de schop is gegaan na zoveel plofkraken kan dit ook
Maak het strafbaar een tip meld het bij
uw bank.
Els
Niets kopen, oplichters!
Mijn bejaarde moeder is helaas in deze " webwinkel" getrapt. Foto's zijn slecht gefotoshopt of AI, producten komen niet overeen met de foto's. Allemaal synthetische rotzooi uit China. Vreselijke wanpraktijken, ze zouden zich moeten schamen.
OPLICHTERS
Bestel hier niet!!!
Ik heb een paar laarzen besteld waar ik een maand op heb gewacht en vervolgens binnenkreeg in een kapotte doos én de verkeerde laarzen. Vervolgens een mail gestuurd en ze konden alleen 15 of 25% korting op het aankoopbedrag geven. Na meerdere (boze) mails gestuurd te hebben, liep dit bedrag aan ‘korting’ op tot 60%. Toen was ik er klaar mee. Het voelde alsof ik tegen een robot praatte. Nu heb ik geld weggegooid én schoenen die ik niet draag en ze doen er helemaal niks mee!
Criminele bende!
Wat een boeven zijn dit! Het is onmogelijk om te retourneren. Je krijgt je geld niet terug! Ze beloven en slijmen alles bij elkaar! Criminele bende is dit. Niet bestellen bij deze site! Ik had het niet door dat het uit China komt!
OPLICHTERIJ
Ik had een jurkje besteld en een heel ander product binnen gekregen. Ik probeer al weken mijn geld terug te krijgen maar heel vermoeiend contact.
BESTEL HIER NIET! je bent je geld kwijt.
Rotzooi
Rotzooi! Niets zoals beloofd!
Trap er niet in. Allemaal Chinese troep!
Waardeloze service.