Bestelling #1940 (lift belt 69,95) Maat M besteld en betaald. Maat S werd geleverd. Aantal mailtjes gestuurd maar geen respons. update : vandaag netjes een reactie gekregen zoals het... Toon meer
Hun 'squatproof' legging is dat allesbehalve - hij schijnt enorm door. Meermaals klantenservice hierover benaderd, geen reactie gehad. Flutbedrijf dat flutkwaliteit verkoopt. Weggegooid geld! Updat... Toon meer
Mijn eerste bestelling was niet goed doorgezet. Na contact met klantenservice nieuwe order geplaatst en deze werd de volgende dag bezorgd. Het was even wennen na altijd gewone fitness handschoenen geb... Toon meer
Take Your Performance To The Next Level With Reeva WOD Gear. View The Collection Today. Shop Now. Free Delivery.
Nederland
- reevafitness.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ben heel tevreden
Ben heel tevreden, doet echt wel deugd aan mijn rug
We zien verder wel
Wraps besteld
Wraps besteld, slechte kwaliteit.
gelijk geretourneerd.
nu nog steeds geen geld terug
Tegen beter weten in
Tegen beter weten in, en uit pure wanhoop, toch maar besteld. Maar, zoals verwacht, weggegooid geld. Aan 'CIAP' (Chronische idiopathische axonale polyneuropathie.) is niets, nul, nada te doen. Voor sommige bedrijven een mooi verdienmodel, want er zijn veel ouderen die hieraan lijden. Succes er mee:-((
Doe hier geen aankopen. Failliet?
Doe hier geen aankopen! Tot twee keer toe de verkeerde maat T-shirts gekregen. De klantenservice reageert niet op mijn berichten. Ben bang dat ze failliet zijn.
Verspil je geld niet
Op de website staat dat je bestelling binnen 2-3 werkdagen geleverd wordt. Na meer dan een week nog steeds niks ontvangen. Klantenservice reageert niet. Dramatisch en heel erg zonde van een bedrijf met zoveel potentie.
Een gebruikt product ontvangen
Een gebruikt product ontvangen. Was ook ingescheurd. Na het invullen van een contact formulier wel eventjes wachten voordat je wat hoort. Op verzoek een foto gestuurd en zonder enige weerwoord direct een nieuwe opgestuurd gekregen. Binnen een week was alles geregeld!
Zo slecht
Ten eerste klopt de maatvoering niet op de website. Bij de kneesleeves staat in de maat tabel een fout. Waardoor ik de onjuiste maat heb besteld. Vervolgens wacht ik 1.5 week op een retour formulier. Om vervolgens alleen 1 product mijn geld retour te krijgen terwijl ik alles retour heb gezonden.
Dramatische leveringstijd…
Riem van 150 euro besteld, na een week nog niks verstuurd en geprobeerd contact op te nemen. Na verloop van tijd eindelijk een reactie dat ze vorige week de riem zouden versturen. Helaas nog steeds geen pakketje en ook geen contact meer te krijgen…
Na 1 keer gescheurd.
Hallo Reeva,
Ik had de knee sleeves besteld en wrist wraps. Zeer te vrede over beide producten alleen de knee sleeves scheurde na de eerste keer aantrekken ook al was het exact de afmeting die beschreven stond bij de maat van mijn knie. Ik heb een mail gestuurd naar de klantenservice en krijg geen reactie. Ik had via bol.com besteld. Ik had een mail geschreven en daarbij ook een foto van de knee sleeve erbij gedaan.
Retourneren niet mogelijk
Heb al 5x een retour aangemeld en tot op heden geen reactie

Slechte communicatie en retour
Bij de bestelling in december was 1 van de producten niet leverbaar. Hier werd niet over gecommuniceerd. Nadat we de bestelling wilde annuleren belde PB en loste dit netjes op.
Helaas bleek een product te groot en het retour proces is slecht. Duurt lang voordat je weet hoe je moet retouneren, geen retour label. Op 16 januari is het product door Reeva ontvangen ( ik heb dit ook gemalild ) en vandaag de dag is er nog niets met de retour gedaan. Niet handig met een klarna die open staat.
Al met al ontevreden en klaar ermee.

No sign of life here
Edit:
In verband met de feestdagen en het grote aantal bestellingen wat ze te verwerken hadden liep de bestelling vertraging op, net als de communicatie vanuit de klantenservice.
De klantenservice heeft mij als nog gebeld met de excuses voor de vertraging. Een artikel was niet op voorraad, dit hebben zij in overleg opgelost door deze te wisselen voor een duurder artikel wat wel op voorraad was. Top service. Artikelen werden direct verzonden en zijn inmiddels binnen.

Antwoord van REEVA
Pakketje nog steeds niet verstuurd al…
Pakketje nog steeds niet verstuurd al meerdere mailtjes gestuurd maar word niet gereageerd hopelijk komt hij nog wel want heb 150 euro betaald
Slechte klantenservice!
Slechte klantenservice!
Klantenservice reageert niet op retour verzoek, al 5 x gemaild en via instagram berichten. Ik zou hier niet meer kopen!
Pakketje weken geleden bestel en nog niet verstuurd
Pakketje 6 december besteld en het is nu 13 december. Nog steeds niet verzonden en geen reactie van de customer service afdeling!

Antwoord van REEVA
Na 2 jaar ging de gesp van mijn riem…
Na 2 jaar ging de gesp van mijn riem kapot doordat er een gewicht op viel. Kreeg gratis een nieuwe. Verder is de riem van hoge kwaliteit. Snelle reactie van de klantenservice.
Super service bij beschadiging artikel doos
Ik had een paar knee sleeves besteld bij Reeva, echter de doos van het artikel was erg beschadigd, en daardoor niet mooi cadeau te doen. Na een mail aan Reeva kreeg ik meteen een nieuw paar opgestuurd. Super service!
Hele goede producten
Hele goede producten, die lang en goed mee gaan. Ook uitstekende service!
klantenservice mag iets sneller communiceren. site is betrouwbaar !
Bestelling #1940 (lift belt 69,95)
Maat M besteld en betaald.
Maat S werd geleverd.
Aantal mailtjes gestuurd maar geen respons.
update : vandaag netjes een reactie gekregen zoals het hoort.
update 2 : pakketje retour gestuurd. weer een nieuw pakket ontvangen en weer dezelfde verkeerde maat geleverd. (kan gebeuren)
update 3 : versneld een nieuwe bestelling geleverd en dit keer wel de goeie maat.
conclusie : Uiteindelijk is alles goed gekomen.
site is 100% legit
Hele slechte klantenservice
Hele slechte klantenservice. Op de site staat aangegeven dat er binnen 1-2 dagen bezorgd wordt. Dat het pakket wat later is kan gebeuren. Maar aangezien ik geen track en trace code heb ontvangen de klantenservice al meerdere mails gestuurd daarover (Zoals staat aangegeven op de site) vind ik het een beetje schandalig dat ik niet eens antwoord krijg. Hoop op snel antwoord want het is een fors geldbedrag waar het om gaat.
Update: Na opnieuw een mail te hebben gestuurd nu super snel antwoord gekregen en uitleg hoe het kwam. Dit is de service die men verwacht.