Zeer tevreden met mijn bestelling.
Zeer tevreden met mijn bestelling.
Oplichterij. Op hun eigen website hebben ze een vervalste score van Trustpilot. 1846 beoordelingen... Ze hebben er nu 3 en alle drie 1 ster. Nul ster was beter geweest. Kleding volledig uit polyeste... Toon meer
Eenvoudig bestellen, snel ontvangen.

Antwoord van Refined Amsterdam
Gewoon oplichters zijn het, wie is hier de eigenaar van zodat ik bij he en zijn familie langs kan gaan..
WIJ GAAN SLUITEN
Door omstandigheden gaan wij helaas sluiten. Als u contact met ons wilt opnemen stuur dan een e-mail naar: klantenservice🦧refinedamsterdam.nl
Vieze honden..

Antwoord van Refined Amsterdam
Zelfde ervaring als hieronder. ze pretenderen linnen setjes te verkopen maar je krijgt polyester crap uit china na 2 weken toegestuurd. Verschrikkelijke oplichting, het bedrijf pretendeert uit nederland te zijn, Amsterdam zelfs. Maar retouradres in china terwijl ze depot in Nederland hebben. Oplichters

Antwoord van Refined Amsterdam
Slechte kwaliteit, producten zien totaal anders uit dan op de website. Terugsturen willen ze niet, dus bieden ze korting. Uiteindelijk akkoord gegaan met 50% terugbetaling, maar ik ben benieuwd of ik ook iets terug ga krijgen. Adres gevonden in Twello, Boszegge 5. Misschien met de producten langs gaan en kijken of er iemand thuis is?
Ik zal hier in elk geval nooit meer iets bestellen. En voortaan toch maar eerst de reviews lezen ?

Waardeloos bedrijf!
Super slechte kwaliteit kleding en waardeloze klantenservice. KOOP HIER NOOIT!

Antwoord van Refined Amsterdam
Het pakket kon niet worden bezorgd omdat er niemand thuis was. Het is bij een PostNL punt terecht gekomen waarvan de mail in mijn spambox terechtkwam. Terug van vakantie bleek het pakket teruggestuurd naar Refined. Stom, maar kan gebeuren. Mijn vraag aan Refined; willen jullie het toch weer opsturen als ik de verzendkosten betaal? Eerst kreeg ik een verhaal terug dat ik contact moest opnemen met PostNL en later bleek dat ze het hebben terug ontvangen in hun magazijn. Ze willen het niet opsturen en geld krijg ik ook niet terug. Sorry hoor, maar dat is toch raar?

Antwoord van Refined Amsterdam
Slechte kwaliteit van kleren en je kan niet terugsturen, zelfs 1 ster is nog teveel. Schandalig als ik alle andere reviews lees dat deze afzetters nog mogen blijven bestaan!

Antwoord van Refined Amsterdam
Producten lijken niet op foto's en zijn van zeer slechte kwaliteit. Retourneren wordt tegen gewerkt.

Antwoord van Refined Amsterdam
Dit zijn -10 sterren voor een oplichter die zegt winkels te hebben in amsterdam en al geruime jaren ervaring. De winkels bestaan niet. Als je iets bestelt, komt het niet de volgende dag want het moet natuurlijk uit China komen. De kwaliteit kan je raden, die is in ieder geval niet zoals de omschrijving op de site. Retourneren kan, nadat je contact hebt opgenomen, naar een distributiecentrum in China. Ik ben inmiddels 40 mails verder, en krijg kortingen aangeboden van 100 euro op mijn volgende bestelling.

Antwoord van Refined Amsterdam
Ik kan me alleen maar aansluiten bij vorige recensies. Het duurde 2 weken voordat mijn bestelling geleverd werd en bleek van een waardeloze kwaliteit. Je moet actief om het retouradres vragen, en pas na 3 aanbiedingen voor korting kwam dat adres, wat inderdaad in China blijkt. Dat betekent tientallen euro's retourkosten voor een bestelling van 90 euro. De website ziet er mooi uit maar er is geen adres in Nederland. HIER NIET BESTELLEN.

Antwoord van Refined Amsterdam
2 sweaters besteld maar die waren te klein. Ik ben nu 24 mails verder en heb het opgegeven. Ze willen geen spullen retour en geen geld terugstorten. Ik kan mijn geld van de eerste bestelling terugkrijgen en mag de spullen zelfs houden als ik een nieuwe bestelling maar op vragen die ik stel wordt geen antwoord gegeven.
Stelletje oplichters dus koop hier niks!

Antwoord van Refined Amsterdam
Wat een oplichters. De bezorging kwam ruim een week later dan op de site staat, waardoor ik niet thuis kon zijn ten tijden van de bezorging. Ik was hierdoor 1 dag te laat om te retourneren, waarbij ze voet bij stuk houden dat hun retour beleid 14 dagen aanhoudt.
Materiaal is slechte kwaliteit. KOOP HIER NOOIT!

Antwoord van Refined Amsterdam
Pakketje besteld, lijkt totaal niet op de foto. Materiaal van de kleding komt niet overeen en je betaald er best wat voor. Retourneren is onwijs lastig, bieden kortingen aan zodat ik het product houd. Het gegeven retour adres blijkt niet te kloppen!! Wie heeft het juiste retouradres weten te bemachtigen??
En dan nu reageren met ‘hulp’ aanbieden. Ruim 1,5 jaar later. Ze bieden geen hulp. Ze zijn onbereikbaar en het retouradres is een plek in China wat niet bestaat. Echt grote onzin dit?

Antwoord van Refined Amsterdam
NIET BESTELLEN, WAARDELOOS EN SLECHTE KWALITEIT!!!!! Kwaliteit is totaal niet hetzelfde als op de foto en de kleding ook niet. Dit is een SCAM, NIET doen!!!

Antwoord van Refined Amsterdam
Sluit me aan bij alle hiervoor genoemde reviews. Ze hebben neppe positieve reviews, er is sprake van dropshipping. Slecht contact, ze bieden geld aan als je wilt retourneren. Retourneren kan naar een vaag adres in China op eigen kosten.

Antwoord van Refined Amsterdam
Chinese dropshipper met enorm slechte kwaliteit, koop hier NIET!
Als je wilt retourneren bieden ze je korting aan om de producten te houden, ongekend.

Antwoord van Refined Amsterdam
Oplichters!. Maten die ze verkopen kloppen niet! Vervolgens retourneren is niet mogelijk. Of alleen tegen eigen kosten naar vaag adres in China. Terwijl dit een Nederlands bedrijf is. Oplichters, goedkoop is duurkoop!!!!

Antwoord van Refined Amsterdam
laat me niet lachen 1800 reviews ? ja op een VALSE zelfgemaakte trustpilot. Zelf recensies schrijven is OPLICHTING.