Bij Refoto een polarisatie filter aangeschaft via bol.com, snel geleverd dus punten daarvoor. Echter, was schets mijn verbazing, de verpakking al was geopend. Daarnaast was de lens duidelijkt gebrui... Toon meer

de ontvangst van de gimbal ging vlot. Helaas snel (maar ná de zicht/probeertermijn) een reparatie nodig dus terug ermee. Dat duurde wel lang (3-4 weken en nog geen zicht op eind) Refoto heeft toen spo... Toon meer

Donderdag 14 mei een inruilvoorstel gedaan van mijn Fuji X-T1 met grip en 18-55mm objectief. Ik wilde een gebruikte X-H1 kopen. Een gering bedrag bijbetaald en nu de gelukkige eigenaar van de X-... Toon meer

Niet erg handig om een pakketpunt bij de bezorgopties te plaatsen als je weet dat je een verzending gaat doen waarbij een handtekening voor nodig is.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Donderdag 14 mei een inruilvoorstel…

Ik wilde een gebruikte X-H1 kopen.
Een gering bedrag bijbetaald en nu de gelukkige eigenaar van de X-H1.
Zag er werkelijk als nieuw uit.
We hebben daar een paar uur binnengezeten en kregen alle informatie waar we om vroegen.
Heel prettig geholpen en deskundig advies gekregen.
Echt een aanrader voor iedereen.

18 mei 2020

Topservice!

Ik heb Sony A7II gekocht hier en gelijk een goede inruilvoorstel gedaan. Erg blij mee. Nu wil ik graag hier weer mijn body kopen, superservice

2 april 2020

Prima service

Op 11-02-2020 heb ik een Metz Powerpack P8 bij Refoto besteld.
Bij ontvangst bleek hij defect.
Ik heb dit bij hun gemeld, en diezelfde avond kreeg ik een mail van hen dat het ze jammer vonden dat dit mis was gegaan. Ze boden aan om direct een vervangend exemplaar te versturen. Zelfs voordat zij het defecte apparaat retour kregen. De dag erna heb ik deze ontvangen, met een attentie erbij.
Zeer goede service

14 februari 2020

Bijzonder goede after sales service van…

Bijzonder goede after sales service van dit bedrijf. Post.nl helaas weer volkomen wisselvallig, en Peter en vooral Karina hebben dit perfect afgehandeld. Artikel toch nog op tijd geleverd voor ingebruikname. Perfecte ervaring, een aanrader. Met dank.

4 november 2019

Zeer snel, goed en vriendelijk geholpen toen er iets fout was gegaan met een bestelling.

31 oktober 2019

Refoto : dikke 5+!

Refoto is echt een aanrader. Ik heb er bijna 115km voor gereden (en terug) om bij Refoto zeer prettig ontvangen te worden om mijn fotografie-uitrusting in te ruilen en een fantastisch mooie nieuwe compactere set terug te kopen. Mijn inziens worden de grotere (bekendere) fotozaken te groot en steeds onpersoonlijker wat ik niet fijn vind. Ondanks dat Refoto ook niet klein is met veel voorraad en korte levertijden, heb ik ervaren dat de klant (en klanttevredenheid) hier echt centraal staat. Met veel vertrouwen heb ik dan ook bij Peter en Jasper mijn spullen ingeruild en ik denk ook zeker een eerlijke prijs gekregen. Tevens goed en uitgebreid advies gekregen bij de aanschaf van mijn nieuwe set. Bij aanschaf van nieuwe apparatuur (>200euro/object) krijg je bij Refoto ook nog eens tot 5 jaar garantie. De communicatie is heel erg goed... snel, prettig en er wordt echt meegedacht.
Wat mij betreft meer dan een dikke vijf sterren waard.

3 december 2018

Een dikke plus.

Via de email contact gehad over de aankoop van een GPS-unit voor mijn camera. Mijn vragen werden vlot en helder beantwoord. Dus een grote plus voor de klantvriendelijkheid. De levering was reeds de volgende dag. Kortom alleen maar complimenten.

24 januari 2018

Zeer zeer tevreden.....

Nog echt contact heel gemoedelijk, niet 1 van de vele klantenservice medewerkers. Prima geholpen om een bijbehorend product bij mijn bestelling te vinden. Supersnel geleverd. Tsja Top! Rob!!

16 november 2017

TOP team en service.

Bij ReFoto wordt je als gewaardeerde klant ontvangen. Je voelt je direct op je gemak door de ontspannen veer. Geen nummertje trekken en wachten tot je afgeroepen wordt en aan de beurt bent en een snelle beslissing moet nemen. Je krijgt het thuisgevoel als je plaats neemt aan de grote tafel. De producten waar je naar op zoek bent worden op de tafel uitgestald en je kan het in alle rust bekijken en voelen onder het genot van heerlijke koffie zonder enige verkoopdruk. Wat een relaxt team. Na de aankoop prompt een email thuis van ReFoto of ik tevreden was, ik gaf aan dat ik onzeker was over mijn keuze. Direct bij kerende email een uitnodiging van ReFoto; kom gerust langs wij willen dat u tevreden bent en we vinden een oplossing. Ook over de inruilprijs was ik zeer tevreden. Een dikke aanrader.

11 maart 2017

zeer prettige en behulpzame service

Ik was opzoek naar een lensfilter en kwam via marktplaats op de site van refoto.
Bij het bestellen deed ik iets verkeerd maar tijdens een telefoontje aan het bedrijf werdt ik direkt geholpen.
Nadat de bestelling al gedaan was later op de dag deze nog zonder een probleem kunnen wisselen.
Goede service dus en ook heel belangrijk mijn bestelling goed verpakt de volgende dag al in huis.
ook diverse goede mogelijkheden om te betalen, ik ga daar zeker nog eens terug.

3 februari 2017

TOP verkoper

Ik heb bij Refoto een lens gekocht en ik ben dik tevreden op alle punten.
- Fijn e-mail contact met duidelijke uitleg.
- zeer nette prijs.
- super snelle afhandeling en bezorging.
Grote klasse, ik heb helemaal niets aan te merken maar kan Refoto wel aan iedereen aanraden.

Karina Kleijn

15 september 2016
Toon reviews in alle talen. (34 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken