LET OP!!! Via Stichting Garantiefonds ZonZeker vernomen dat Regio Solar per december 2025 failliet is gegaan. Dit staat niet op hun website, en ze hebben ook geen Auto reply op mail. Let op dus.... Toon meer
Na flink gepuzzeld te hebben kwamen wij uit bij Regio Solar Nederland. Heldere presentatie waarbij er echt met ons meegedacht werd. Tussentijds goed contact met Charles, de vertegenwoordiger gehad.... Toon meer
Goede voorlichting en uitleg. Mogelijkheid tot snelle plaatsing (binnen 3 weken). Een zeer vakkundig en vriendelijk team wat de panelen komt plaatsen. Werken netjes en snel. Kortom een aanbevelin... Toon meer
ZONNEPANELEN KOPEN IN GELDERLAND Zonnepanelen met de beste prijs/kwaliteit verhouding Tot wel 25 jaar garantie op zonnepanelen Persoonlijk zonnepanelen advies dankzij onze geavanceerde berekeningssoftware Snelle terugverdientijd door de laagste €/Wp verhouding Inzicht in opgewekte energie
Nederland
- regiosolarnederland.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Failliet
LET OP!!!
Dit staat niet op hun website, en ze hebben ook geen Auto reply op mail.
Let op dus.
Prima bedrijf
Prima bedrijf. Goede en rustige voorlichting en uitleg. Snelle reacties op alle vragen en prima ondersteuning. Tevens vriendelijke en professionele monteurs die alles netjes afwerken en opruimen. Kortom een hele fijne ervaring.
Keurig werk.
Keurig werk geleverd.
Wij zijn heel tevreden en kunnen deze firma zeker aanbevelen.
Prima service en keurig geïnstalleerd
Prima service en keurig geïnstalleerd. We zijn erg tevreden!
Thuisbatterij laten installeren door…
Thuisbatterij laten installeren door regiosolarnederland. Vakkundig en deskundig geinstalleerd! Vooraf goed geadviseerd en alles netjes achtergelaten.
Keurig vakkundig werk geleverd
Heb laatst zonnepanelen laten instaleren door RegiosolarNederland, ze werken netjes en komen de afspraken keurig na!
Kan het iedereen aanbevelen.
Ze hebben laatst zonnepanelen geplaats…
Ze hebben laatst zonnepanelen geplaats bij ons. Super tevreden! Lieve mensen, leuk contact. De app werkt prima!
Koude klus
Persoonlijke afspraak om situatie te bekijken, wensen te bespreken en offerte op te stellen. Niet direct met Regiosolar in zee gegaan. Meerdere opties bekeken. Na telefonisch overleg en aanpassing legplan akkoord gegaan met offerte. Op ijsdag in januari zijn panelen gelegd. Hele klus voor iemand alleen. Panelen kwamen op platte daken. Ik had zelf al sleuf voor kabel gegraven toen er nog geen vorst in de grond zat. Werknemer heeft hard gewerkt. Verder niet erg spraakzaam. Nam geen pauzes. Alles voor elkaar gemaakt. App geïnstalleerd. Niet zoveel uitleg, maar app wijst zichzelf. Panelen werken naar tevredenheid. Opbrengst is nog even afwachten. Ook afwachten hoe frames zich houden. Er leken na een week al roestplekjes zichtbaar te zijn. Even in de gaten houden.
Allereerst is een adviseur geweest…
Allereerst is een adviseur geweest welke alle tijd voor je nam en op alle vragen een antwoord had. Via een speciaal programma wist hij de zonnepanelen zo te plaatsen en schuiven zodat alles klopte. Top.
2 weken later werden de panelen geplaatst door 2 kundige monteurs. Er was helaas een probleem i.v.m. te leggen kabels maar dat probleem werd ook weer snel opgelost en enkele dagen later werd het apparaatje geplaatst en waren de zonnepanelen functioneel.
Ook Charles heeft flink zijn best gedaan.
Wij zijn dus zeer tevreden met ons besluit op met Regio Solar in zee te gaan.
Aanrader dit bedrijf.
goed
Goede communicatie over de offerte en ook bij de aanleg van zonnepanelen van onze appartementen.
Bedrijf is niet komen opdagen
Bedrijf is niet komen opdagen. Afspraak gemaakt, aangegeven dat zonder tegenbericht wij aanwezig zijn. Bedrijf was niet bereikbaar en heeft niet fatsoen gehad om afspraak te cancellen. Maak dus geen afspraak overdag waarvoor je vrij moet nemen van je werk. ** nav uw reactie: ik vergis mij niet. De 1e afspraak heb ik netjes verplaatst. Bij de 2e afspraak bent u niet komen opdagen. Ik heb u 2 keer gebeld (printsceens aanwezig) tijdens kantooruren… er werd niet opgenomen.

Antwoord van Regiosolarnederland
vriendelijk en netjes geholpen
komen afspraken na. We zijn vriendelijk en goed geholpen. goede uitleg. werken netjes
De voorlichting is deskundig
De voorlichting is deskundig, open en gaat goed in op de problematiek.
Helaas was er o.i. sprake van een afwijking met de verwachte opbrengst.
Fijne bereikbare en beschikbare mensen bij regio solar
Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe zonnepanelen via regio solar Nederland. Op t moment dat we onze verhuisdagen wisten, gebeld en de eerste werkdag na de sleuteloverdracht waren we samen met de mensen van RegioSolarNederland aan t werk in ons nieuwe huisje. Ze liggen er strak op. Ook toen we de WiFi nog niet geregeld hadden , werden we later geholpen de panelen goed aan te sluiten zodat we ze in de app kunnen aflezen. Regiosolar is goed bereikbaar en beschikbaar waardoor wij geen omkijken hebben naar hoe de zon voor ons de energie levert .
Dit is een aanrader
Na meerdere aanbieders te hebben gesproken, was bij Farhad vanaf het eerste contact het gevoel dat ik voor de beste partij had gekozen. De uitleg was duidelijk. De prijs kwaliteit was beter. Duitse degelijkheid. Plaatsing door de monteurs was geweldig, professionele en dat met 32 graden. Ook de uitleg en installaties van de app was duidelijk. Top bedrijf wat ik iedereen aanraad. Nog een tip Warmtefonds, dan is voor iedereen zonnepanelen mogelijk 0%rente
Snelle en gezellige levering
Na een uitgebreid adviesgesprek op 7 juni konden de 6 panelen reeds op 21 juni worden geplaatst.
Deze snelle levering en het door mij gewijzigde legplan gaf de doorslag om voor Regio Solar Nederland te kiezen. De plaatsing verliep snel en vakkundig door twee kibbelende monteurs en dat verhoogde de gezelligheid. Uiteindelijk leverde de panelen rond het middaguur hun eerste stroom,
Woord en daad.
Uitstekende, vriendelijke duidelijke en snelle communicatie o.a over energiebehoefte en ‘legplan’. Supersnelle levering.
Oplossingsgerichte installateur, ons huis is uit 1970. De kruipruimtes liepen niet door, maar waren afgesloten. Daarom werd er een constructie bedacht, om de wasmachine aansluiting te verleggen en de oude te gebruiken voor de zonnepanelen. Dat deden ze ook werkelijk, dus woord en daad.
De andere installateur ontdekte een kapotte dakpan op het dak. Toen wij geen reserve dakpan hadden, kitte hij de kapotte voor ons. Wat een service!
Zij boden geduldig hulp bij het installeren van de app en het doorgeven aan de energiemaatschappij.
Wij vertrouwen erop dat de Duitse zonnepanelen hun werk lang en goed gaan doen.
Prima bedrijf
Helder gesprek, goed aanbod. Zelfs nog een verbetering in de offerte gekregen qua materiaal.
Vlot geplaatst, binnen 4 weken hadden we de zonnepanelen op het dak liggen en konden we profiteren van de zon.
De intake was goed
De intake was goed, goede informatie en mogelijkheden besproken. Snelle plaatsing van de zonnepanelen. Installatie door vakkundige medewerkers. Waren erg vriendelijk.
Een regelrechte aanrader!!!!!
Goede voorlichting en uitleg.
Mogelijkheid tot snelle plaatsing (binnen 3 weken).
Een zeer vakkundig en vriendelijk team wat de panelen komt plaatsen.
Werken netjes en snel.
Kortom een aanbeveling waard.
Zal jullie naam zeker noemen als het gesprek over zonnepanelen gaat.