Regus - 7401 West Charleston Blvd Reviews

7401 W Charleston Blvd, 89117 Las Vegas, NV, US

1. Bedrijfscentrum
  2. Verhuur van conferentie- en vergaderzalen

Regus helps businesses find and create the right workplace for their people. Offering choice, flexibility, community, custom workspaces and consistently professional locations all over the world.

• 7401 W Charleston Blvd, 89117, Las Vegas, NV, Verenigde Staten

• 8554003575

Gemiddeld

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

2.670 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Oplichterij

Eerst was het heel goed. Nu kregen wij een nieuwe receptioniste. Toen er jeugd die er niet thuis horde herhaaldelijk de algemene ruimtes als hangplek gebruikte sprak ik de receptioniste erop aan. Zij zei de mensen erop aan te spreken. Echter was er niets gebeurd toen zij al naar huis was. De volgende dag sprak ik haar erop aan en zij lachte mij uit, beweerde dat zij hierbij niets kan doen. Toen er weer zo iets was zei ik tegen haar dat ik nu met de manager erover wil spreken. Echter kwam de manager op een dag naar binnen en schelde tegen mij terwijl ik een klant online had. Toch dat ik herhaaldelijk zei dat ik in gesprek was bleef hij doorgaan. Hij zij ook dat hij niet wilde weten wat ik te zeggen heb. En had ook en vrij agressieve toon. Ook hierbij heb ik het nog gelaten.
Nu stond iemand aan de receptie en was kwaad omdat er niemand meer was. Er was een boord geplaatst met een tekst dat men even weg was en dat men onder een zeker telefoonnummer bereikbaar was. Ik belde voor die meneer. Echter was de telefoon niet doorgeschakeld en de receptioniste was al naar huis. De volgende ochtend werd ik opgebeld met de vraag hoezo ik had gebeld. Toen ik zei wat er was werd ik uitgescholden en zij beweerde dat de telefoon was doorgeschakeld en zij niet naar huis was.
Toen ik tijd had, want ik was op dat monument in gesprek, belde ik bij Regus en de manager was aan de lijn. Ik uitte mijn bezwaar over de onvriendelijkheid, maar hij begon mij te beledigen. Vanochtend kwam hij naar mij in de keuken en wilde mij spreken. Ik zei dat ik zijn beledigingen niet op prijs stel en dat hij dat in geschrift zou doen. Echter bleef hij doorgaan, tot ik van het broodje maken afstand naam en weg ging. Echter kwam hij achter mij aan en drang mij in een hoek. Toch mijn herhaaldelijke vraag de weg vrij te maken weigerde hij dit. Ook zij hij dat hij hiermee de contract op staande voet beëindigd. Als ik het gebouw niet zou verlaten zou hij de politie bellen. Ik pakte al mijn spullen en bracht deze naar buiten. Echter wilde hij de teruggaf van sleutel en pas niet bevestigen. Nu nadat ik alles naar huis heb gebracht en vandaag niet kon werken beweert hij dat hij de contract niet heeft opgezegd. De klacht die ik bij Regus heb ingediend hebben zij naar hem, gemaild en ik werd van hem opgebeld. Waarbij hij beweerde dat ik nog alles kan gebruiken en dat ik tegen hem agressief zou zijn geworden. Ach lullig, nu willen zij mij de borg nog niet eens terug betalen. En niemand met die men hierover überhaupt kan spreken. Dit is gewoon asociaal en crimineel.

24 juli 2023
Logo Regus - 7401 West Charleston Blvd

Antwoord van Regus - 7401 West Charleston Blvd

Hallo Manfred,
Het spijt me te horen van je ontevredenheid, maar dit is geen juiste beschrijving van de situatie. De jongeren die gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimtes doen dit via een campusdagpas waarvoor betaald wordt en ze hebben het volste recht om deze te gebruiken. We begrijpen dat je tot nu toe meestal alleen in de co-working ruimte bent geweest, wat je voorkeur heeft, maar de co-working is een gedeelde ruimte. Het lokale team geeft u graag een prijsopgave als u wilt upgraden naar een privékantoor.
In tegenstelling tot uw recensie bent u nooit uitgescholden, beledigd of op een andere dan professionele manier behandeld. U beledigde ons personeel en begon agressief te worden. De plaatselijke manager vond dat hij geen andere keuze had gehad dan contact op te nemen met de politie als dit gedrag was voortgezet. Geweld is een grove schending van onze algemene voorwaarden, de veiligheid van onze medewerkers staat voorop en het gebruik van agressieve taal en gedrag wordt niet geaccepteerd.
Het aanvragen van een terugbetaling is eenvoudig. U dient in te loggen op uw online account (bijv. myregus.com), selecteer Account > Product en diensten > Eindovereenkomst, waar een specifieke sectie voor restitutieaanvragen beschikbaar is. Wij zullen dan uw betaaldatum en -bedrag bevestigen. Dit is een geautomatiseerd proces. We vragen je echter om enkele veiligheidsstappen te doorlopen als onderdeel van ons fraudepreventiebeleid. We houden je voorschot vast voor de duur van je overeenkomst en omdat dat van jou nog steeds actief is, kunnen we het nog niet terugbetalen. Je zou je terugbetaling binnen 30 dagen na je einddatum moeten ontvangen.
Het lokale team is nog steeds beschikbaar voor verdere vragen.
Met vriendelijke groeten,
Michelle Spire
Assistent wereldwijde klantenservice bij Regus

Reviews in alle talen tonen. (36 reviews)