Omdat trustpilot mijn vorige review…
Omdat trustpilot mijn vorige review heeft verwijdert hier nog maar een keer.
Wij zijn dit jaar met onze hele familie 16 personen naar canada geweest. Dit was de eerste keer dat we met zo’n grote groep gingen. Normaal zoek ik zelf altijd de reis uit maar dat was alleen voor mijn gezin. Doordat we nu met meerdere gingen wilde ik dit uitbesteden en zo kwam ik bij reis met kinderen uit. Buiten het feit dat zij veel werk uithanden heeft genomen was ik ook erg verrast met de documentatie welke wij kregen vlak voor onze reis. Hier stond de route in welke wij zouden afleggen maar ook veel adviezen met wat er te doen of te bekijken was in die regio erg leuk en super handig. De camping’s ware geweldig de campers waren super al met al een zeer goede organisatie ook toen onze vlucht vertraging opliep contact opgenomen met nynke en ze hebben ons goed geadviseerd wat we moeten doen. Ik raad het je zeer aan om hier gebruik van te maken.
Ik kan je vertellen wij willen aankomend jaar naar Mexico en daarna nog meer trips gaan maken. Ik ga hiervoor weer contact opnemen met reis met kinderen.
Vanuit ons en onze familie ontzettend bedankt voor jullie tijd en geduld. Tot snel.

Antwoord van Reis met Kinderen