Hele slechte ervaring met reistaxi.nl
Slechte ervaring met reistaxi.nl – niet aan te raden
Beste mensen,
Wat er vandaag is gebeurd, gaat werkelijk mijn verstand te boven.
Ik had een reservering gemaakt voor een taxi naar Schiphol vanochtend om 05.00 uur. De chauffeur is echter nooit verschenen. Ondanks herhaaldelijke pogingen om contact op te nemen (u adverteert immers met 24/7 bereikbaarheid) kreeg ik niemand te pakken.
Na veel inspanning kreeg ik uiteindelijk iemand aan de lijn, een dame van reistaxi.nl die tevens werkzaam zou zijn bij Mobiliteitsservice BV. Ze zei van niet, maar 10 minuten daarvoor had ik haar namens dat bedrijf al aan de lijn. Daar legde ik mijn klacht uit, maar tot mijn verbazing werd mij verteld dat wij de rit twee dagen geleden zouden hebben geannuleerd. Dit is absoluut onjuist – ik sta niet voor niets om 05.00 uur klaar te wachten op een taxi.
De dame zou dit intern navragen, maar de verbinding werd plotseling verbroken. Heel raar!! Daarna nam er niemand meer op. Dit alles bevestigt helaas het beeld dat ik inmiddels uit meerdere negatieve reviews over uw bedrijf heb gekregen.
Ik verwacht per direct:
1. Een schriftelijke bevestiging van deze zogenaamde annulering. Maar ik vermoed dat ik die niet ga krijgen.
Dank voor het volledig verpesten van onze vakantiepret – iets wat door uw nalatigheid helaas niet meer kan plaatsvinden.
Nog een tip!! Stuur je e-mail naar info in plaats van reserveringen.
Deze wordt meteen geweigerd door mailbox.. niet werkend dus
In afwachting
Een teleur gestelde reiziger