Gambiva 💎👑 Beste Wahl in Österreich Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,1

Nutze die Seite hauptsächlich auf dem Handy und da ist die Performance leider echt durchwachsen. Die Ladezeiten im Browser sind manchmal extrem lang und das Handy wird mega heiß dabei. Am Laptop läuft... Toon meer

Omijajcie to miejsce szerokim łukiem jeśli zależy wam na uczciwej grze. Mam nieodparte wrażenie że rtp na slotach u nich jest znacznie niższe niż deklarowane przez dostawców gier bo to niemożliwe żeby... Toon meer

Ich muss mal eine Lanze für diesen Anbieter brechen. Hatte am Anfang auch Bedenken wegen der schlechten Bewertungen hier aber meine Erfahrung war bisher durchweg positiv. ID-Check ging mega schnell, k... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mistet bonus ved teknisk fejl

Jeg var i gang med en velkomstbonus og havde næsten omsat det hele, da siden gik ned. Da jeg kom ind igen, var bonussen væk og omsætningsprocenten nulstillet. Supporten sagde bare at de ikke kunne genskabe den. Flere dages spil føltes spildt.

23 juli 2026

Skjult max gevinst på bonus

Først efter jeg havde spillet længe med bonuspengene, opdagede jeg at der var et loft på hvor meget jeg kunne vinde med dem. Det stod i vilkårene, ja, men ikke tydeligt på selve bonussiden. Det efterlod en sur smag.

Lidt upålidelig følelse med RNG

Jeg er nok bare mistroisk, men efter flere sessions hvor mønsteret føltes meget unaturligt (lange serier uden gevinster, så pludselig lidt, så igen langt hul) begyndte jeg at tvivle. De skriver at det er certificeret, men de kunne godt forklare det bedre.

22 juli 2026

Honestly the game count was the…

Honestly the game count was the letdown. The ads made it look massive, loads of providers. After signup half of them weren't there, and a couple of the ones I did find crashed on an old iPad. Asked support if more were coming and got a vague 'we add games regularly'. Withdrew what little I had left and moved on, wasn't worth the bother.

20 juli 2026

Couldn't find a word about who actually…

Couldn't find a word about who actually runs the site. No license number in the footer, no audit or testing info, nothing in the about page. For a place I'd put £35 into that bothered me more the longer I looked. The games worked and the deposit went through fine, but I withdrew what I had and closed the account. Not worth the uncertainty.

20 juli 2026

Uklart med skat

Jeg spurgte support om gevinsterne var skattefri for danskere, fik et meget uklart svar der ikke helt matchede det jeg læser på skat.dk, det virker ikke betryggende når de ikke kan forklare så vigtigt et punkt ordentligt.

Trættende farver

Efter en times tid med den samme skrigende farvepalette blev jeg simpelthen visuelt træt. Det lyder småt, men det betyder noget i længden.