Easy to get in contact with. Quick response to problems. Gave confirmation, on a amount that was wrongly reserved, that the cancellation attempt from an event company in Egypt, had been registered cor... Toon meer
Først lite tilfreds pga laaang ventetid på telefon for å komme til saksbehandler. Fikk hjelp, med hun brukte generisk system som ikke tok hensyn til mitt behov. Saksbehandler var hjelpsom og tok sake... Toon meer
Always very friendly and patient not like other credit card companies who are total jerks, especially the big banks, really like this company!
Jeg hadde penger til gode på kortet mitt, og dere lurte på hvilken konto, som dere skulle sette pengene inn på. Enkelt og greit løst med en hyggelig dame fra dere.
re:member tilbyr både kredittkort og forbrukslån. re:member handler om deg og dine behov. Det handler om at du har tilgang til innovative betalings- og finansieringsløsninger som gir deg valgfrihet og kontroll, men som samtidig gjør hverdagen din enklere. Siden starten har vi tilbudt moderne betalingsløsninger for et aktivt liv. Og det vil vi fortsette med. Du bestemmer selv hvilken løsning som passer deg best, hvordan du vil betale og hva du synes er viktig. Kontakt oss +47 73 89 77 55 Postboks 6783 St. Olavs plass 0130 Oslo Norge
Postboks 6783 St. Olavs plass, 0130, OSLO, Noorwegen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Meget bra mottagelse på telefonen

Antwoord van re:member Norge
My card got blocked, and when I called to ask why, they told me I already was informed with this. But that's not true at all

Antwoord van re:member Norge
Problem med nytt kredittkort. Får ikke laste ned Remember-app.

Antwoord van re:member Norge
Very good service in a diffikult
Item

Antwoord van re:member Norge
I have only good experimces, both service, when i needed money, and when i had problem that had to be solved

Antwoord van re:member Norge
Waiting time, no you are no , in the que, no «orher questions» possibility! However, clear voice and pleasant information.

Antwoord van re:member Norge
Vedkommende lyttet på hva jeg lurte på ang kredittkortet.
Fikk svar på det jeg trengte, hun var kjempehyggelig og serviceminded.

Antwoord van re:member Norge
Remember costumer service people are always nice to talk to. Helpful & courteous. 👍🏼😊

Antwoord van re:member Norge
Kunde mottakeren jeg traff på løste problemet mitt på direkten, meget bra.

Antwoord van re:member Norge
Har alltid fått god hjelp og kjapp service fra Remember
Anbefales 👍