kunststof kozijnen plaatsen
In April 2023 heb ik kunststof kozijnen besteld bij Ecolux. De eerste contacten waren prima. De montage zou gedaan worden door Remy Montage ( Remy (Martinus) Multiservice). Deze kwam vlot meten, waardoor de bestelling door Ecolux gedaan werd. De levering van de kozijnen waren redelijk vlot. Alleen toen het op het monteren aankwam, ging er van alles mis. Het monteren duurde en duurde. Contact met Remy bleek bijna onmogelijk. Na 10 x bellen nam hij 1 x op. Hij had altijd wel een smoes waarom het fout ging. Hij kwam altijd met mooie beloftes. Vaak waren het loze beloftes. Volgende week klaar, over 2 weken klaar, over 3 weken klaar. Het is nu eind juli 2024 en het is nog steeds niet helemaal klaar.
Door een foute meting van Remy is de keuken raam verkeerd. Ik ben al bijna een jaar bezig met Remy en het is nog steeds niet goed. Steeds zegt hij dat het volgende week komt, maar ik heb inmiddels het vermoeden dat hij het nooit besteld heeft. Na een jaar zit ik nog steeds met een verkeerde keuken raam en de boel is ook niet netjes afgewerkt. Ook zou hij een aluminium strip bij de schuifpui maken om de stenen netjes af te sluiten, maar ook die is foetsie.
Waar hij wel snel mee is, is het versturen van de factuur.
Dit is een hele slechte bedrijf waar je als klant niet serieus wordt genomen. Nooit met dit bedrijf zaken doen.