Ren je Vrij | Runningtherapie Harderwijk Reviews

TrustScore 4 uit 5

1. Geestelijke gezondheidszorg

Ren je Vrij - Runningtherapie Harderwijk Ren je Vrij is een gespecialiseerde runningtherapie praktijk, geleid door Teddy Jansma, een ervaren psychiatrisch verpleegkundige en runningtherapeut. De praktijk biedt een unieke combinatie van hardlopen en therapeutische coaching om mensen te helpen hun mentale en fysieke welzijn te verbeteren. Met een focus op het verminderen van psychische klachten zoals angst, depressie, stress en slaapproblemen, biedt Ren je Vrij een effectieve en holistische benadering van gezondheid. Diensten en Aanpak Runningtherapie: Bij Ren je Vrij wordt hardlopen ingezet als therapeutisch middel. Het is een bewezen methode die gebruik maakt van rustige duurloop gecombineerd met coaching om psychische en lichamelijke klachten te verlichten. Deze vorm van therapie is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten die aantonen dat fysieke activiteit een positieve invloed heeft op de mentale gezondheid, onder andere door de aanmaak van endorfines en de verbetering van de neuroplasticiteit​ (Runningtherapie Harderwijk | Ren je Vrij)​​ (Runningtherapie Harderwijk | Ren je Vrij)​. Persoonlijke Begeleiding: Teddy Jansma biedt een persoonlijke aanpak, waarbij cliënten worden begeleid in een veilige en ondersteunende omgeving. De therapie richt zich op het helpen van cliënten om meer zelfcontrole en innerlijke rust te ervaren, hun gedachten te ordenen en angsten te overwinnen. Dit gebeurt door middel van inzichtgevende gesprekken en lichaamsoefeningen, vaak uitgevoerd in de kalmerende omgeving van de natuur​ (Runningtherapie Harderwijk | Ren je Vrij)​​ (Runningtherapie Harderwijk | Ren je Vrij)​. Voor Wie: Runningtherapie is geschikt voor iedereen, ongeacht hardloopervaring. Het biedt voordelen voor mensen met stemmingsstoornissen, angst, stress, vermoeidheid, en zelfs somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten. Het plezier in beweging staat centraal, in plaats van prestaties, wat het toegankelijk maakt voor een breed publiek​ (Runningtherapie Harderwijk | Ren je Vrij)​​ (Runningtherapie Harderwijk | Ren je Vrij)​. Speciale Programma’s Particulieren: Voor individuen die hun geestelijke en fysieke gezondheid willen verbeteren, biedt Ren je Vrij maatwerkprogramma's. Deze programma’s zijn gericht op persoonlijke doelen en zijn gebaseerd op een diepgaande analyse van de behoeften en omstandigheden van de cliënt​ (Runningtherapie Harderwijk | Ren je Vrij)​. Bedrijfsfitheid: Ren je Vrij biedt ook programma’s voor bedrijven, gericht op het verbeteren van de gezondheid en productiviteit van medewerkers. Deze programma’s helpen bij stressmanagement, verhogen energieniveaus en ondersteunen re-integratietrajecten voor medewerkers die herstellen van burn-out of langdurige ziekte​ (Runningtherapie Harderwijk | Ren je Vrij)​. Over Teddy Jansma Teddy Jansma combineert zijn expertise in de psychiatrie met een passie voor hardlopen. Zijn eigen transformatie, van een ongezonde levensstijl naar een actieve en gebalanceerde levenswijze, vormt de basis van zijn benadering. Met een achtergrond in gespecialiseerde GGZ en een diep begrip van de uitdagingen van mentale gezondheid, biedt Teddy een empathische en deskundige begeleiding​ (Runningtherapie Harderwijk | Ren je Vrij)​. Visie en Kernwaarden Ren je Vrij gelooft in de kracht van bewegen voor zowel lichamelijk als geestelijk welzijn. De visie is dat door middel van hardlopen, mensen hun mentale helderheid en innerlijke rust kunnen hervinden. De kernwaarden van de praktijk zijn persoonlijke groei, diversiteit in aanpak, positieve gezondheid, eigen regie, empathie, en respect​ (Runningtherapie Harderwijk | Ren je Vrij)​. Ren je Vrij biedt een innovatieve en effectieve aanpak voor het verbeteren van de mentale en fysieke gezondheid, waarbij het belang van een holistische benadering en de helende kracht van de natuur centraal staan.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Geweldige ervaring met Teddy!

Geweldige ervaring met Teddy! Ik heb onlangs een traject gevolgd en ben hier een stuk beter uitgekomen dan toen ik erin ging. Voor mij heeft deze therapie echt het verschil gemaakt. Met Teddy kon ik echt goed praten.

13 juli 2024
Logo Ren je Vrij | Runningtherapie Harderwijk

Antwoord van Ren je Vrij | Runningtherapie Harderwijk

Bedankt voor de review, dit waardeer ik enorm!