1. Vloerafwerkingsbedrijf
  2. Leverancier van schoonmaakproducten

RenoStone, specialist in het behandelen van natuursteen en keramiek. Werkzaam in Nederland en over de grenzen. Natuursteen slijpen, polijsten, herstellen, reinigen en impregneren. Keramiek behandelen en herstellen. Kleur voegwerk herstellen en losliggende/holklinkende tegels weer vast. Distributeur voor Nederland van Faber Tile & Stone Care producten. Voor bedrijf en particulier. Vakmensen die een stap verder gaan in kennis en mogelijkheden.

4,4

Uitstekend

Zeer tevreden

Vader en zoon hebben kort geleden onze marmeren vloer vakkundig vastgelegd en opnieuw gevoegd.
Wij zijn heel treden over het resultaat.
Ik beveel RenoStone zeker aan, ook vanwege de prettige samenwerking.

Tot zover
Jos Knook
Roosenedaal

30 juli 2025

Keukenblad hersteld

RenoStone is ons keukenblad komen herstellen, deze was heel troebel bij levering.
Heel netjes en perfect opgelost en gepolijst, het blad is echt als nieuw.

24 juli 2025

Fantastisch resultaat

Na de oplevering van onze nieuwe badkamer bleek helaas dat er op meerdere plekken butsen en beschadigingen in een aantal tegels zaten. De leverancier stelde voor om deze tegels volledig te vervangen, maar dat zag ik niet zitten vanwege het risico op kleurverschil, ongelijk liggende tegels en opnieuw breekwerk in een gloednieuwe badkamer.

Na wat googelen kwam ik uit bij RenoStone, die gespecialiseerd zijn in het onzichtbaar herstellen van tegelbeschadigingen. Het contact verliep prettig en de afspraak was snel gemaakt. Miqèl werkte nauwkeurig en professioneel, en het resultaat mag er zijn: de beschadigingen zijn nu vrijwel niet meer te zien. Zelfs van dichtbij moet je echt goed weten waar je moet kijken.

Ik ben ontzettend blij dat ik voor deze oplossing heb gekozen. Geen sloopwerk, geen kleurverschil, en een prachtig eindresultaat. Ik zou RenoStone zonder twijfel aanraden aan iedereen met vergelijkbare problemen!

18 juli 2025

Matte keramische tegelvloer

We hadden een probleem met onze matte tegelvloer.
Deze gaf allemaal vreemde vlekken na verloop van tijd.. Na verschillende bedrijven te hebben geraadpleegd en ons geen oplossing konden bieden behalve dat we de tegels moesten vervangen bleek Renostone na 1 telefoontje de oplossing al te hebben...
Renostone bedankt voor alles!!! Helden!!
Wat ons betreft een daadkrachtig bedrijf met oplossingen en goede service en communicatie!!!
Een aanrader!!!!

16 mei 2025

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Via onze aannemer kwam RenoStone voor losliggende tegels , na grondige inspectie van Miquel alles tot in perfectie hersteld .
Ook een beschadigde tegel is volledig onzichtbaar hersteld , een dikke CHAPEAU voor dit bedrijf .

28 mei 2024

Losliggende tegels

Losliggende tegels vast gemaakte met speciale lijm,maar dat kwam na enkele uren door de voegen naar boven ,even kontakt opgenomen met renostone en een afspraak gemaakt voor het oplossen van dit euvel...Miqell heeft dit prima opgelost en ben heel tevreden hiervoor ,dank je wel nogmaals....zou renostone zeer zeker bij mensen aanraden als je problemen hebt met tegels.

14 februari 2024

Specialist die doet wat hij belooft

Door lekkage in mijn toiletruimte was mijn tegelvloer los gekomen. Na gebeld te hebben met Renostone is Miqèl gekomen om de vloer te injecteren zodat deze weer vast kwam te liggen. Door de lekkage waren helaas ook mijn voegen verkleurd welke weer, ondanks de forse verkleuring, helemaal naar de originele kleur is terug gebracht!
Na overleg is ook mijn gebroken tegel in de badkamer, welke ook los lag, opnieuw vast gelegd en is de scheur zo goed als mogelijk weg gewerkt!
Niets meer te zien na alle ellende en enorm tevreden door de service. Ook prettig contact gehad met Lianne over de mail betreft vragen. Zou het bedrijf bij iedereen aanbevelen.

14 februari 2024

Vakkundig, snel en vriendelijk

Zeven jaar geleden keramisch parket gelegd in ons huis. Super blij mee. Met huisdieren en pubers nooit zorgen over vlekken of beschadiging. Helaas door mijn eigen schuld (fles laten vallen) een beschadiging. Doodzonde! Op advies van de tegelleverancier contact opgenomen met RenoStone. Miqèl heeft de tegel zeer vakkundig hersteld. Je ziet er nagenoeg niets meer van. Erg blij mee!

11 juli 2023

RenoStone de echte specialist

De tegelvloer in ons appartement (natuursteen) is door de vorige bewoonster met boenwas behandeld. Wij hebben er zelf alles aan gedaan om deze laag eraf te krijgen ook in overleg met Care4Stone (ook enorm goed geholpen). Maar ik kreeg de tegelvloer niet echt mooi. Omdat Care4Stone samenwerkt met RenoStone hebben wij contact opgenomen met Edwin Koene. Door een goede communicatie met Edwin hadden wij het volste vertrouwen in Edwin gekregen. Wij zijn enorm tevreden zijn over je werkwijze (vakkennis) en natuurlijk het resultaat. Het was erg fijn dat jij heel rustig en grondig je werk hebt uitgevoerd, dat hebben wij als zeer prettig ervaren.
Het resultaat is er dan ook naar het is echt weer een prachtige tegelvloer geworden. Niet alleen de tegels zijn weer mooi maar ook de voegen.
Wij zijn blij dat wij het opknappen van de tegelvloer door jou hebben laten uitvoeren.
Bedankt Edwin

20 april 2023

RenoStone een absolute aanrader!

Onze keramische tegels van de keukenvloer zagen er na de verbouwing vreselijk uit. Ze zaten vol met bouwvuilvlekken zoals stuc, cement, montage kit. Ik dacht dat ik de vloer als verloren moest beschouwen maar ik kreeg de tip om contact op te nemen met RenoStone. Daar waar ik dacht dat het onmogelijk was had Edwin het volste vertrouwen. Zo geschiedde. Hij ging heel rustig en vooral grondig te werk. De vloer is prachtig schoon! Dank jullie wel RenoStone! Ik vind jullie een absolute aanrader!

16 februari 2023