Banner for RenoWindow

RenoWindow Reviews 78

4,7

Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing van het glas is alles gelopen volgens afspraak. Een speciale vermelding voor de plaatsers: heel correct, mooi afgewerkt en alles netjes opgeruimd. Da... Toon meer

Wij hebben een heel goede fijne beoordeling al gegeven in het Nederlands. Over alles en iedereen zeer content. Een luxe voor de afwerking en al de mooie gepoetste ruiten proficiat aan het hele team... Toon meer

1. Dubbelglaszetter
  2. Glasfabrikant
  3. Glasreparatieservice
  4. Glaszetter

RenoWindow is gespecialiseerd in het vervangen van enkel glas en dubbel glas door hoogrendementsglas, mét behoud van uw bestaande raamkaders. Zo geniet u van betere isolatie, lagere energiekosten en meer wooncomfort, terwijl de charme van uw woning behouden blijft – zonder dure of ingrijpende raamvervanging. Wij plaatsen de nieuwste generatie isolerend glas, waaronder FINEO-vacuümglas: ultradun, maar met de isolatiewaarde van driedubbel glas. Deze innovatieve oplossing is ideaal voor energiezuinige renovaties, zowel in standaardwoningen als in historische en beschermde gebouwen waar behoud van uitstraling belangrijk is. RenoWindow is actief in heel België en onze glasexperts komen vrijblijvend bij u langs om te bekijken welke raamisolatie mogelijk is in uw situatie. Bovendien helpen wij u ook bij de aanvraag van eventuele premies en subsidies, zodat u maximaal kunt besparen op uw investering. Met RenoWindow kiest u voor professionele glasvervanging, betrouwbare plaatsing en energiezuinig wonen, zonder grote breekwerken. 👉 Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe wij uw ramen energiezuinig en duurzaam vernieuwen.

4,7

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zeer tevreden

Zeer tevreden, van offerte opmaak tot laatse opmeting tot de uitvoering.Overal nieuwe dichtingen.Netjes afgekit👍opmerkelijk veel meer lichtinval, zal nog me zonnebril moeten aandoen binnen 😅 in de slaapkamers werd het al behoorlijk warm bij zonnige dagen en nu voelt het aangenaam.Dus in de winter zal dit ook merkbaar wel schelen.👌Zeker aan te raden.

4 mei 2026

Excellente ervaring

Prima service, flexibele planning en kwaliteitsvolle uitvoering

10 december 2025

Antwoord van RenoWindow

Dankuwel voor deze review. We geven veel aandacht aan de service, een goede planning en kwaliteitsvol werk. Geniet van uw nieuwe beglazing. Wij geven alvast de feedback door aan onze glasplaatsers!

Vervangen van glas

Zeer stipte uitvoering van de werken. Alles is verlopen volgens afspraak. Propere uitvoering.

20 november 2025

Antwoord van RenoWindow

Bedankt voor uw feedback. Wij hechten veel belang aan het nakomen van afspraken, soms kan er al iets verschuiven maar dan nemen we altijd contact op. Onze glasplaatsers geven extra aandacht aan proper werk, we zullen hen uw feedback doorspelen, ze zullen het zeker appreciëren. Geniet van uw nieuwe beglazing!
RenoWindow Team

Zeer tevreden over de firma,
Vlot en vriendelijk personeel
Altijd op tijd op het afgesproken uur
Goede afwerkingen
Alles netjes opgeruimd

16 november 2024

Antwoord van RenoWindow

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze samenwerking. Onze teams doen elke dag hun best om vriendelijk, stipt en zorgvuldig te werken, en het is geweldig om te horen dat dit voor u merkbaar was.
We zijn blij dat de afwerking en netheid volledig aan uw verwachtingen voldeden. Wij gaan het niet laten om het team in te lichten.
RenoWindow team

Alle werken uitgevoerd zoals…

Alle werken uitgevoerd zoals afgesproken en binnen de beloofde tijdspanne. Vriendelijke werklieden die snel en proper werken.

13 november 2025

Antwoord van RenoWindow

Bedankt voor uw review, deze doet ons extra plezier omdat onze werkmannen effectief hun best doen om alles zo proper mogelijk uit te voeren, wij geven hen de boodschap zeker door. Geniet van uw nieuwe beglazing!

Perfect

Perfect, snel en efficiënt.

15 november 2024

Antwoord van RenoWindow

Bedankt voor deze review. Leuk dat u drie van onze kernwaarden aankaart!
RenoWindow team

Zeer tevreden van het resultaat

Zeer tevreden van het resultaat. Het nieuwe isolerende glas maakt echt een verschil.

5 november 2024

Antwoord van RenoWindow

Fijn om te horen dat je het verschil voelt. Hoogrendementsglas maakt echt een groot verschil: het houdt de warmte beter binnen in de winter, houdt de hitte buiten in de zomer én zorgt voor een lagere energierekening. Geniet van het extra comfort in huis!
RenoWindow team

Goede service. Hoge kwaliteit van materiaal en afwerking.

1 mei 2025

Antwoord van RenoWindow

Bedankt Linn, geniet daar in Zwalm maar van jullie nieuwe beglazing!

Werkvloer.

De mannen hebben prima werk geleverd hier. We zijn zeer tevreden. Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Er was 'n klein foutje gebeurd, ik heb onmiddellijk gebeld en twee dagen later was er al iemend hier. Chapeau.

31 oktober 2025

Antwoord van RenoWindow

Bedankt Ria voor deze mooie review!
Fantastisch om te horen dat u tevreden bent over het werk en de vriendelijkheid van onze ploeg. Fouten kunnen helaas gebeuren, maar we vinden het belangrijk om die meteen recht te zetten fijn dat u onze snelle opvolging waardeert!
RenoWindow-team

Zeer tevreden over de kwaliteit van de…

Zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, de uitvoering en de service!!

31 oktober 2025

Antwoord van RenoWindow

Bedankt Luc, we zijn uitermate blij met elke tevreden klant! Geniet van uw nieuwe beglazing.
Team RenoWindow

Kwaliteit en betrouwbaar

Kwaliteit en betrouwbaar! Goede en snelle service!

25 oktober 2025

Bedankt Tom voor deze mooie woorden! 🙌
Kwaliteit en betrouwbaarheid dat is precies waar we bij RenoWindow elke dag voor gaan. 🪟💪
Fijn om te horen dat ook onze snelle service in de smaak viel. Bedankt voor het vertrouwen en geniet van jullie vernieuwde beglazing! ☀️
Het RenoWindow team

Topservice

15 oktober 2025

Antwoord van RenoWindow

Topklanten verdienen een topservice, bedankt voor de 5-sterren en geniet van uw vernieuwde beglazing.
Het RenoWindow team

excellent uitgevoerd

Handig om enkel de glazen door hoogrendementsglas te vervangen, want dat geeft grootste verliezen en voelen we direct in comfort. plaatsing was stipt en correcte afhandeling. een aanrader

24 oktober 2025

Antwoord van RenoWindow

Bedankt voor deze fantastische review! 🌟
Heerlijk om te lezen dat jullie het verschil in comfort meteen voelen precies waarvoor we het doen! 💪
We geven jullie graag gelijk: enkel de beglazing vervangen is vaak de slimste én duurzaamste keuze.
Dankjewel voor het vertrouwen en de fijne woorden, en geniet van het extra comfort! 🪟✨

— Het RenoWindow team

Renovatie Ramen:Ondanks het feit dat de planning wat…

Ondanks het feit dat de planning wat moeizaam ging en uitliep, is de job zeer goed en secuur gedaan, het resultaat pico bello en de omgeving werd perfect opgeruimd. Zeer vriendelijk personeel en een zeer mooie prijs-kwaliteitsverhouding.

27 november 2024

Antwoord van RenoWindow

Bedankt voor je positieve review en de mooie woorden! 🌟 We zijn blij dat je tevreden bent met het resultaat, onze ploeg en de prijs-kwaliteitsverhouding. Je hebt gelijk de planning is soms het moeilijkste aspect van ons werk, maar we blijven eraan werken om dat verder te verbeteren. Bedankt voor de eerlijke feedback

Van offerte tot snelle & correcte…

Van offerte tot snelle & correcte oplevering, dankjewel Niels & team!

22 oktober 2025

Antwoord van RenoWindow

Bedankt Dries voor deze mooie vijfsterrenreview! 🙏 We zijn heel blij te horen dat alles van offerte tot oplevering vlot en correct is verlopen. We zullen Niels zeker op de hoogte brengen van je fijne woorden dat zal hij geweldig vinden om te horen!

Reviews in alle talen tonen. (78 reviews)