Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sämsta företaget jag varit med om. Vi skrev på ett 12 månaders kontrakt men de avbröt det efter bara 4 månader då de bestämde sig för att sälja lägenheten istället för att hyra. De gjorde detta mot 13... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Renthia har verkligen levererat bra service. Alltid snabba tydliga svar och ett trevligt bemötande. Kvalitén på bilder och funktion av hemsida kunde vara bättre, därför inte full pott. Men vi är super... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

@renthia Is the company still functional ? Have not heard from them for long, no reply in mail, not in messages. Applied for renting apartment, it staying in " Application Review" stage for long with... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Första mötet vid hembesöken gav ett tydligt och proffsigt intryck och i det stora hela är jag jättenöjd hur det hanterats. Haft mycket frågor under förloppet som jag snabbt fått svar på. Kan varmt re... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vastgoed verhuurbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Renthia är en digital plattform som kopplar samman fastighetsägare, hyresvärdar, hyresgäster och visningsvärdar genom att automatisera allt inom långtidsuthyrning i andra hand. Sedan 2015 har Renthia hjälpt tusentals hyresvärdar och hyresgäster med att hyra och hyra ut bostad. Än idag fortsätter vi leverera kvalitet till våra kunder.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Renthia har skött sig exemplariskt

Renthia har skött sig exemplariskt, de har varit trevliga, hjälpsamma
och gett mig/oss den service jag/vi behövt på bästa sätt.
Betalningarna har också fungerat klanderfritt.

12 augustus 2018

Hej Ulf,

Tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme. Vi strävar ständigt efter att förbättra vår service mot alla våra kunder och är väldigt glada över att du haft en bra upplevelse av Renthia.

Bra företag

Känner mig nöjd med mitt val.

11 augustus 2018

Hej Nagres,

Tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme. Vi är glada över att du är nöjd med vår service!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

tyvärr nästan helt omöjliga att få…

tyvärr nästan helt omöjliga att få kontakt med via whatsup och kundtjänst

11 augustus 2018

Antwoord van Renthia

Vad tråkigt att höra att du har haft det svårt att kontakta oss. Vi söker ständig förbättring av vår service, inklusive kommunikationen med våra kunder och uppskattar din feedback. Vi ska kika närmare på varför du inte fått tag i oss och förbättra detta!

Har du några frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta oss på support@renthia.com

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Renthia reagerar väldigt snabb på…

Renthia reagerar väldigt snabb på kunders frågor, men det kan vara krångligt att ha ingen direkt kontakt med lägenhetsägaren. Renthia verkar inte kontrollera om lägenhetsägaren har tillstånd av bostadsrättsföreningen att hyra ut lägenheten, så hyresgästen riskera att hamna i konflikt med föreningen. Det är också lite oklart hur tidsbegränsade hyreskontrakt omvandlas i löpande kontrakt och det känns lite otryggt att få ingen uppdaterad kontrakt efter tidsbegränsningen har löpt ut

10 augustus 2018

Hej Barbel,

Tack för ditt omdöme och din feedback. I våra avtal står det att uthyrningen löper på om ingen av parterna säger upp avtalet. Däremot kan vi givetvis förbättra vår kommunikation och meddela detta tydligare. Vi ber om ursäkt för otydligheten du upplevt och kommer att jobba med att förbättra servicen och kommunikationen framöver.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag var inte nöjd med hur företaget tog…

Jag var inte nöjd med hur företaget tog en sida. Och favoriserar uthyraren och ignorerar hyres gästen.

10 augustus 2018

Antwoord van Renthia

Vi beklagar att du känner så. Detta är absolut inget vi förespråkar och alla våra kunder är lika viktiga för oss.

Vi vill väldigt gärna höra mer av din feedback så att vi kan förstå vad som kan ha hänt och hur vi kan motverka detta i framtiden. Kontakta oss gärna på support@renthia.com eller ring in till oss så att vi kan lösa detta.

Professional

Hej Martin,

Tack för ditt omdöme, vi är glada över att du haft en bra upplevelse av Renthia!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fem stjärnor är ni värda!

Fem stjärnor är ni värda!
///Lars F

Hej Lars,

Tack för ditt omdöme, vi är glada över du är nöjd med din upplevelse av Renthia!

Perfect

Perfect - everything is handled professionally, friendly and in time. Could not be more happy with the service!

Hi Jussi,

Thank you for taking your time to review us. We are very pleased that you are happy with our service.

Fullständigt kassa!!!

Med tanke på att ni inte betalat ut ersättning för försvunnen och förstörd egendom som ni via mail sagt att ni skulle göra samt att ni försökte få mig att betala ER pengar när hyresgästen NI valt ut och godkänt inte betalade hyran så är mitt omdöme minus 8.

Jag kan absolut inte rekommendera Renthia AB.

Enligt inventarielistan, som ni och hyresgästen godkänt, samt sedan styrk av städfiman ni använde er av saknades Alla bestick, gjutjärnsgrytan var förstörd, sex stycken mumintrollmuggar saknades, alla köksredskap saknades, damsugaren var förstörd, den tunna sängmadrassen var så smutsig att den inte ens gick att göra ren, den tjocka sängmadrassen var förstörd och enligt tillverkaren så var den så sönder att den inte gick att laga.

Inte nog med det, ni har redan via mail sagt att ni skall betala ut 3480kr vilket var innan det upptäcktes att madrasser, gjutjärnsgryta, damsugare var förstörda.
Hur skall jag kunna ge er kvitton på muminmuggar som är julklappar över nästan tio år?? Hur skall jag kunna ge er kvitton på köksredskap?? Hur skall jag ge er kvitton på en damsugare jag haft i ett 3-4år? Hur skall jag ger er ett kvitto på en nästan tio år gammal gjutjärnsgryta som är fantastik? Sängen fick ni kvitton på, samt kontaktuppgifter till företaget som sålde den men det passade inte.

Ni har gått igenom lägenheten och kontrollerat den mot inventarielistan innan hyresgästen flyttade in. Så vänligen ge mig mina pengar...

Hej Stefan,

Tack för ditt omdöme. Enligt paragraf 23 i våra "Regler och Villkor" efterfrågar vi alltid underlag för skador. Vi kan tyvärr inte betala ut pengar utan bevis och vi saknar fortfarande underlag från din sida.

Du är välkommen att återkomma till oss ifall du vill följa upp ärendet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I would highly recommend renthia !

I have been a tenant under renthia for around 2 years now . They are professional and helpful in finding the apartments with different options.
I would highly recommend renthia .

6 augustus 2018

Hi Manoj,

Thank you taking your time to review us. We always strive to give best possible service to all our customers and we are happy that you are pleased with your experience with Renthia.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ändrade sina villkor mitt i uthyrningen…

Ändrade sina villkor mitt i uthyrningen och tyckte inte det var konstigt. Verkligen oproffsigt, min hyresgäst sade upp kontraktet direkt och jag hade gjort detsamma.

4 augustus 2018

Hej Magnus,

I vår ständiga jakt på en bättre och tryggare hyresupplevelse, gjordes villkorbytet på samtliga ärenden. Vi har fått bra respons från övriga kunder och det är beklagligt att du fick en dålig upplevelse.

Har du frågor om detta är du mer än välkommen att kontakta oss så förklarar vi mer.

Grymma

Grymma. Snabba. Enkelt. Kundservice hjälpte till direkt. Perfekt om man ska flytta utomlands. Rekommenderar till andra expats.

3 augustus 2018

Hej Kasper,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Svåra att få tag på om man behövde hjälp

3 augustus 2018

Hej Elin,

Vi är ledsna över din upplevelse och detta är något vi kommer att se över. Vi strävar alltid efter att förbättra och ge bästa möjliga service till alla våra kunder.

Du är mer än välkommen att kontakta oss på vid frågor och vi tar gärna emot mer av din feedback för att förbättra vår service.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.