Hej,
Tak, fordi du tog dig tid til at skrive din feedback til os.
Vi har bedt om dine oplysninger, fordi vi gerne vil kunne løse det problem, du oplever, og forbedre din oplevelse hos os. Desværre har vi ikke modtaget dine kontaktoplysninger.
Vi er meget kede af at høre, at du har haft sådan en negativ oplevelse. Vi forstår godt din frustration. Vores brugeres oplevelse er meget vigtig for os. Vær dog opmærksom på, at omkostninger præsenteres før, under og efter registreringen af dit abonnement. Vilkårene for vores abonnementer er beskrevet under registreringsprocessen, men vi forstår, at der kan opstå misforståelser.
Din oplevelse er vigtig for os, og vi vil gerne benytte lejligheden til at hjælpe dig og tilbyde en løsning så hurtigt som muligt.
Du kan altid kontakte os via vores hjemmeside via vores FAQ-sektion, hvor du finder mange ofte stillede spørgsmål og svar samt en kontaktformular, du kan udfylde, og vores kundeserviceteam vil med glæde hjælpe dig. Hvis du har sendt os en e-mail, vil du have modtaget et automatisk svar, der henviser dig til vores FAQ-sektion og kontaktformular.
Med venlig hilsen,
Rentola.gr