Vriendelijke medewerkers en goed…
Vriendelijke medewerkers en goed geholpen. Goede prijzen.
Smartphones hebben de afgelopen 10 jaar een gigantisch grote rol in het dagelijks leven gekregen. Van de leerling op school tot de interne communicatie van organisaties, iedereen is afhankelijk van mobiele technologie. Repear wilt graag zien dat u met volle plezier genot heeft van welk toestel dan maar ook. Denk hierbij aan een smartphone, tablet of uw smartwatch. Door onze kwaliteiten en ervaring graag te willen delen met onze klanten vindt er bij iedere reparatie, zowel van te voren als daarna, een onderzoek en testproces plaats om achteraf niet voor verassingen te staan. De specialisten van Repear beschikken over alle kwaliteiten wat betreft een smartphone, tablet en smartwatches. Door onze geruime kennis en ervaring van de afgelopen 10 jaar in te zetten voor de bezoeker kunnen wij u de beste ervaring geven, namelijk: geen zorgen en geen stress gedurende de reparatie. Dat wij uw zorgen ontnemen is een feit. Om de kwaliteit, service en vertrouwen te waarborgen werkt Repear altijd met originele onderdelen, zodat de kwaliteit van jouw geliefde smartphone, tablet en/of smartwatch behouden blijft. Repear biedt alles onder 1 dak aan om niet hopeloos van de ene winkel naar de ander hoeven te gaan. Dè reparatiestation voor al uw smartdevices in Amsterdam en Almere. Repear repareert al uw defecten en problemen aan uw Smartphone, Tablet en Smartwatch.
Sarphatistraat, 65, 1018 EX, Amsterdam, Nederland
Vriendelijke medewerkers en goed geholpen. Goede prijzen.
Kennis van zaken. Toestel ochtend afgegeven en smiddags al klaar met een gratis screenprotector.
De heren werken netjes en zijn vriendelijk. Nadat ik mijn toestel terugkreeg ook een gratis screenprotector gekregen. De screenprotector ging door een machine en wordt op maat uitgesneden.. unieke ervaring. Ik zal zeker terugkomen als ik ooit weer defecten heb!
De iphone SE 2020 starte continue opnieuw op. Na bellen kon ik een afspraak inplannen en werd ik naar volle tevredenheid geholpen. Zeer chique en goede service.
Zeer vriendelijk geholpen door de medewerker en wat leuke accessories meegekregen. Smartphone binnen 30 minuten gerepareerd en genoten van een heerlijk kop koffie. Top heren!