Supernöjd med butiken och servicen. Pennan levererades snabbt och jag gillar att utbudet är rimligt. Inte sjuttielva miljoner olika bläcksorter, utan relativt begränsat vilket personligen är roligare.... Toon meer

Beställde en bok som julklapp till min sambo. Och jag har aldrig någonsin varit med om såhär bra personlig service!!! Bad paketet att vara lite diskret och dem gick extremt långt över förväntan.... Toon meer

Så nöjd med mitt köp! Anteckningsboken jag beställde är helt perfekt och motsvarar verkligen mina förväntningar. Den levererades snabbt, mycket väl paketerad och kom tillsammans med finaste gåva... Toon meer

1. Kunstenaarsmaterialen winkel
  2. Winkel in modeaccessoires

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Reservoarpennans hem

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Kunnig o hjälpsam 2025-09-30

Kunnig o hjälpsam 2025-09-30
Kunnigt, trevligt och hjälpsamt bemötande. Ser till att kunden får rätt penna oavsett om de själva får en mindre förtjänst. Det har visat sig att deras rekommendation var perfekt för mig!
Rekommenderar "reservoar.se" på det varmaste.

16 september 2025

Bra ställe!

Snabb, proffesionellt service och leverans.
Handskrivet tack på följesedeln var en cool touch! Naturligtvis angavs penna och bläck som använts.

28 augustus 2025

Snabb leverans

Mycket snabb leverans, bra priser och tydlig information på hemsidan. Här kommer jag att köpa mina pennor och bläck i framtiden.

1 september 2025

Ännu ett köp och jag är nöjd igen!

Detta är mitt favoritställe att köpa reservoarpennor! Jag gjorde ett nytt köp och blev återigen mycket nöjd med priset och leveranstiden! Tack till Martin, den vänliga och hjälpsamma ägaren av butiken!

21 augustus 2025

Inks, inks, and more inks!

This is a great place to purchase beautiful inks that are otherwise rare finds in Sweden. Check for more 'common' inks, too, as the prices at reservoar.se are competitive (;

This time, I purchased 9 Diamine inks to test out, of which 3 are shimmering. The delivery was quick, and I got a cute note in the package.

Highly recommend. Go crazy!

7 juli 2025

En butik med bra priser.

En bekväm webbutik med mycket detaljerad information om produkterna, lätt att navigera. Jag lade två beställningar som kom mycket snabbt båda inom två arbetsdagar. Allt var väl förpackat och en skriftlig garanti för pennorna var inkluderad vilket andra butiker inte brukar göra. Det kändes som att säljaren hade en personlig inställning vilket jag verkligen uppskattade.

19 februari 2025