Top service en super vriendelijk…
Top service en super vriendelijk personeel. Heb hier in de afgelopen jaren heel wat gekocht en de kwaliteit blijft super! Zeker een aanrader voor zowel jong als oud.
Prachtige wit lederen stoelen gekocht voor aan de keukentafel. Dit tezamen met twee metalen moderne kroonluchters is het een plaatje geworden. Goed advies en prachtige winkel. Aanrader!
Discriminatie, wegblijven. We hebben een nare ervaring meegemaakt bij deze winkel. Bij het betreden vandaag kwam de manager of eigenaar van de zaak naar ons toe en zij dat we niet naar binnen mochten omdat zij zogenaamd leden aan waterschade. De deur was open, er was een andere medewerker aanwezig en niets leek op enkele vorm van schade. We hadden meteen het gevoel dat we gewoon niet welkom waren. Jammer dat dit nog voorkomt in de winkelstraten van Eindhoven in 2025.
Top service en mooie winkel.
Mooie spulletjes. Aanrader!!
Ik heb daar een 3 persoons huiskamerbank gekocht voor, zoals men mij vertelde, van kunstleder.
I.p.v. kunstleder is het plastic omdat de bekleding letterlijk af gaat bladderen.
Ik heb een echt kunstleder stoel die ouder is als 10 jaar en er als nieuw uitziet.
Omdat de bank ouder als 6 jaar nl 8 jaar is heb ik daar geen garantie meer op.
Oké dat kan ik me voorstellen, ik hoef geen nieuwe bank.
De bank is van Nederlandse makelij zo is mij verteld en het binnenwerk is dan ook heel degelijk.
Toch voel ik me behoorlijk beet genomen wat ik heel jammer vind.
De kussens, het zijn er twee, zijn het die afbladderen omdat je daar elke dag op zit.
De rug kussens is NOG weinig op te zien daar zit je tegenaan en niet op.
De kussens zouden opgehaald worden, het bekleden moet ik zelf betalen en daar gaat het mij om.
Dat voor een plastic bank?
Toch krijg ik nu het gevoel dat ik aan het lijntje gehouden wordt.
Ik heb een prijsopgave gehad waar ik het niet mee eens ben.
Toch blijft men volhouden dat de bank van kunstleder is.
Zo nodig zou ik foto kunnen plaatsen alleen weet ik niet waar.
Er was op 2 april een telefonische afspraak gemaakt dat de kussens, waarvan de prijs inmiddels €75- hoger uitviel omdat de oude kussens, waarvan de binnenkant nog goed is, nieuwe binnen kussens zouden worden dat werkt natuurlijk prettiger.
In de week van 8 april de kussens zouden worden opgehaald.
Oude kussens konden niet opnieuw gestoffeerd volgens de eigenaar/ stoffeerder.
Wel.....niets meer van gehoord.
Tja.......