Resolut Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Bedrijfsgegevens

1. Schoonmakers

Geschreven door het bedrijf

Resolut er grundlagt i 2007 af Marlene Bjerregaard, der med passion for rengøringsfaget har skabt en professionel servicevirksomhed, der tilbyder erhvervs- og privatrengøring.

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Rubbish App

I tried to open a Resolut account as recommended by Martin Lewis/Money Saving Expert.com. What a frustrating experience. Not intuitive/clear at all. Definitely DON'T recommend despite their high interest rate on their savings account, but it's only for 6 months so definitely NOT worth the ag.

17 juni 2026

Antwoord van Resolut

Resolut er et rengøringsfirma i Nordjylland, Danmark. Du anmelder derfor et forkert firma, hvilket er problematisk og du bedes derfor rette din anmeldelse med rette firma som tilbyder denne APP som du beskriver at være utilfreds med. Mon det kan være Revolut, du ønsker at anmelde?

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte Resolut til at gøre rent efter renovering, flot arbejde

Bestilte Resolut til at gøre rent, gulve, vægge, døre, 2 x toiletter, køkken, samt pudse vinduer efter en stor renovering af et erhvervslejemål. Der var meget støv og skidt. Resultatet var lige som ønsket, super flot og rent, lige til at flytte ind i, og udført til aftalt tid.

6 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været glade for samarbejdet med Resolut.

Vi har haft Resolut til at gøre rent hos os i LOOP A/S i en længere periode.
Vi har altid været tilfredse med den kvalitet og service der har været leveret, og kan varmt anbefale Resolut ud fra vores oplevelser.
Vi har alene valgt at opsige samarbejdet med Resolut, da vores behov har ændret sig, og vi vil lave en samlet løsning i eget regi.
Skulle vi få behov for et rengøringsfirma igen, vil vi ikke tøve med at kontakte Resolut.
Bh Brian Schneider, LOOP A/S

26 februari 2024

Grundig kontorrengøring

Vi er meget glade for Resoluts rengøringsservice hos MigogAalborg, hvor de ugentligt gør rent på kontoret. Alt står snorlige og rent, når personalet har været forbi.

13 februari 2024

Antwoord van Resolut

Kære Nathalia, mange tak fordi du skriver - vi er glade og meget taknemlige for at kunne hjælpe jer og sørge for at i møder indtil flotte rengjorte kontorer.
De bedste hilsner Marlene

Super god arbejdsplads 😊✌🏼

26 januari 2024

Antwoord van Resolut

Kære Michella, mange tak for dine pæne ord, - vi er så glade for din indsats, din måde at være på 🙏😍 ligeledes værdsætter vores kunder din høje standard af rengøring.

Elendigt firma

Elendigt firma. Blev fyret på et aldeles tyndt grundlag efter ca halvanden måneds ansættelse. Kan kun fraråde alle at holde jer fra det firma...

14 januari 2024

Antwoord van Resolut

Kære Jesper, Mange tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at det er sådan du opfatter vores firma. At du bliver opsagt efter halvanden måneds ansættelse, skyldes ene og alene at vi gentagene gange har forsøgt at hjælpe dig ift. at højne din standard, men desværre uden held. Vi ønsker dig alt held og lykke i din videre færden. Vh Marlene

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De gør ikke ordentligt rent.

De gør ikke ordentligt rent.

Kan ikke anbefale resolut

15 november 2023

Kære Kim,
Vi er kede af at læse at du har haft en dårlig oplevelse med Resolut.
Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om denne og vil derfor blive glad hvis du vil give mig et opkald.
Dbh Marlene Bjerregaard
Indehaver
Tlf nr. 9824600

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer væk fra dette firma

Jeg har været ansat i snart 1 år. Men er så dybt skuffet over hvordan de behander en, pludselig bliver man opsagt, og bliver bekendt med at de taler usandt. Søg for guds skyld ikke job i dette firma. Ferie kan man dårlig nok få. Tager du timer lørdag /søndag får man ikke ekstra tillæg.

8 juni 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Resolut gør rent i det bolig komplekse

Resolut gør rent i det bolig komplekse, jeg bor i. Rengøringen er mildest talt elendigt, elevator gulve med udvasket gulve. Støv på alle flader. Snot på spejle.

De ansatte har mere travlt med at kigge på deres telefoner, en at udføre et bare minimum af seriøst arbejde. Jeg ville aldrig vælge resolut til en arbejdsopgave.

1 februari 2023

Super søde medarbejder

Super søde medarbejder.
Følte mig veltilpas og afslappet. Til jobsamtalen

Kan varmt anbefale resolut som fremtidig arbejdsplads

28 januari 2023

Antwoord van Resolut

Mange tak for din anmeldelse, det glæder os at du vil anbefale Resolut som arbejdsplads. 🤗✔

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, søde mennesker - kan klart anbefales.

17 november 2020

Hej Richardt,

Tusind tak, vi sætter stor pris på din anmeldelse og anbefaling.

Resolut