Ik heb een mentorship van 6 maanden gevolgd bij Resolute Trading. De structuur van de video's over de strategie was duidelijk en informatief. Elke week had ik een call met Jordy, waarin we de tr... Toon meer

Ik zou willen coins kopen en met wachten 2-10× bedrag hebben! Met bitvavo heb ik dat binnen 1-2 jaar ! Hoop het dat ik hier sneller kan verdienen! Als het zo is ben jet benieuwd:)

1. Alternatieve financiële diensten
  2. Educatieve testservice

Wij zijn een trading community waar traden op 1 staat! Een transparante aanpak en effectief dagelijkse markt updates zonder het mooier te maken dan het daadwerkelijk is! Harde werkers die samen komen met een passie voor traden en ook uitgebreid de markt willen gaan ontdekken. Een plaats waar je onze manier van leren leert begrijpen en hiermee je eigen weg succesvol kan leren bewandelen in jouw forex journey. Benieuwd naar hoe we te werk gaan, bekijk dan zeker onze socials of de reviews die hier langs staan!

4,6

Uitstekend

Resolute Trading

Een half jaar geleden lid geworden van Resolute trading waarbij ik 4 maanden 1 op 1 begeleiding ben aangegaan bij Jordy.
Deze periode heb ik als zeer positief ervaren tot de dag van vandaag heb ik hier GEEN spijt van gehad!
De zin en de motivatie is nog nooit zo hoog geweest dit komt mede door dagelijks de live sessies te volgen en elke week de woensdag avonden waarbij Jordy zijn kijk op de markt met ons deelt en posities bespreekt.
Voor vragen kan je altijd bij Jordy of in de Resolute groep terecht en hoef je niet lang te wachten op een antwoord.
Tot slot Jordy is een gedreven en positief persoon en zal je altijd helpen en geen vraag is te gek.
Voor iedereen met of zonder ervaring is Resolute trading zeker een aanrader!

19 april 2025

Beste keuze ooit!

Vond het een super spannende keuze, maar ben super blij dat ik de stap gemaakt heb. Het traject is super persoonlijk, en het contact met Jordy zelf is uitstekend! Met vragen & onduidelijkheden word je direct verder geholpen!

Kan mezelf inmiddels doormiddel van de hulp van Jordy een winstgevende trader noemen!! :)

100% de prijs waard!!

nog maar pas gestart

nog maar pas gestart, maar de ervaring is meer dan top. Jordy (en de rest van de groep) doen echt alles op een toffe manier en je hebt iedere dag de kans om de live sessies bij te wonen die heel waardevol zijn en enorm veel inzicht geven in het leven van een professionele trader. ook de lessen zijn goed uitgelegd. zeker een aanrader voor iemand die geduld heeft om het traden onder de knie te krijgen.

Beste keuze ooit

Beste keuze ooit, in de zomer een jaar bij Jordy en beklaag het zeker niet! Naast Jordy heb je hier ook ervaren toppers rondom u. Als je wilt leren traden zeker hier eens aankloppen!

20 februari 2025

Een heerlijke ervaring met Jordy.

Een heerlijke ervaring met Jordy.

Deze kent de kneepjes van het vak.
Altijd mooie analyses van de markt.
Cursus is ook top!
Als je moeite hebt met de markt te lezen,
dan is Jordy er om je te helpen met zijn inzicht!

Kan Resolute trading alleen maar aanraden!

Een dikke 5 sterren!

Keep up the good work!

18 februari 2025

Hallo

Hallo
Moet men zelf een mijn spaarpot er in Steven om traden
Graag een antwoorden

7 februari 2025

Mijn ervaring met resolute trading is…

Mijn ervaring met resolute trading is echt top!
Altijd transparantie ( dit mist nog wel eens bij andere groepen)
Jordy is zeer vaardig en blijft zichzelf ontwikkelen, iets wat ik zeer kan waarderen in een coach !
Ik zou mensen met of zonder ervaring op de forex markt aanraden zich bij Jordy aan te sluiten !

6 december 2024

Iets met soep en een lepel

Als je wilt leren begrijpen hoe de markt werkt en hoe je ze kan bekijken om te traden, ben je hier aan het juiste adres. Je krijgt eigenlijk echt een kommetje soep voorgeschotelt maar je kunt er natuurlijk enkel van proeven als je zelf de lepel in je mond steekt ;)

Jordy blijft altijd kijken en analyseren wat goed en fout is en wat beter kan. Ik vind dat hij alles zeer duidelijk overbrengt.

24 juli 2024

ervaring na coaching traject

Jordy beschikt over een brede kennis en is rijk aan ervaring waardoor hij over zeer duidelijke en gerichte informatie beschikt. Desondanks blijft hij zelf ook constant bijleren om in de community wekelijks nieuwe waardevolle zaken te delen.

In de persoonlijke coaching werd ik heel goed opgevolgd en bijgestuurd. Dankzij de stap met de Jordy samen te werken heb merkbaar sterke vooruitgang gemaakt.

zeker en vast een aanrader voor wie de financiële markten onder de knie wil krijgen.

18 juli 2024

Beste hulp in de sector

Jordy heeft met zijn Resolute trading een platform opgebouwd die zichzelf blijft verbeteren. Hier kun je terecht om de markt (liquiditeit, prijsactie, ...) écht te leren begrijpen en masteren.

12 september 2023

Een echte aanrader

Een echte aanrader!

Ik heb een traject van 6 maand achter de rug met Jordy. Hier ben ik zeer tevreden over, Jordy wil geen cursus verkopen, dit merk je simpel weg aan hoe hij gedreven probeert iedereen te motiveren die in de groep zit, hij helpt dan ook echt het probleem samen te zoeken waar je op aanbotst en hier gaat hij dieper op in.

De gehele cursus is zeer transparant ook over de losses/ de winners die worden genomen. Er word ook gefocust op het psychologische aspect!

Voor mij was dit een echte openbaring om de markt/ Jordy te leren kennen!

Bedankt voor het fijne traject die we afgelegd hebben!

10 juli 2024

Resolute Trading 1-1 coaching

Resolute trading is een absolute aanrader. Ik heb een half jaar 1-1 coaching gevolgd bij Jordy. Naast het mentorship en de discord waar je dagelijks live market updates krijgt en die volzit met behulpzame medetraders, is er ook een uitgebreide in depth videocursus beschikbaar die je de essentie van Smart Money Concepts trading leert.

De wekelijkse 1-1 coaching is een grote toegevoegde waarde aan de cursus. Een afgelijnd traject met huiswerk en een wekelijkse evaluatie. Jordy weet waar hij over praat (zowel Forexgewijs als cryptogewijs als performance improvement gewijs (mindset, slaap,..).

Dus als je twijfelt over de kost van het mentorship, kan ik je bij deze een duwtje in de rug geven om de sprong te wagen, want het is het waard!

10 juli 2024

Top ervaring met een top coach!

Top ervaring, enorm veel geleerd! Zeer gedetailleerd en een goede 1 op 1 coaching.
Een paar jaar bezig geweest met Forex maar niet meteen mijn draai kunnen vinden.
Nadien ben ik Jordy van Resolute trading tegengekomen en heb ik meteen grote stappen kunnen zetten op alle vlakken!
Heel persoonlijk en ook heel menselijk als coach.
Toch zeker een goed jaar mee samen gewerkt.
Daarnaast ook iemand die gewoon ook wel het leven begrijpt naast je interesse in Forex en je doelen.
Een echte aanrader voor wie écht stappen wil zetten in het leven van Forex als hoofddoel. (En nog andere interesses als bv. Crypto)
Zelf dus een heel positieve ervaring gehad en nog steeds aangezien Jordy ook makkelijk bereikbaar is en heel enthousiast is om zijn eigen studenten voort te helpen.
Een heel gedreven coach met heel veel kennis en heel veel motivatie!

9 juli 2023

Waarom Resolute Trading exceptioneel is

Na al langere tijd Resolute trading en Jordy te volgen heb ik besloten om de community te joinen. Dit is de beste keuze die ik tot nu toe heb gemaakt in mijn trading carriere. De informatie is duidelijk, straight to the point en de mensen in de community helpen je maar al te graag.

Daarnaast is de heldere eerlijke blik van Jordy ook op zijn eigen genomen trades, winners or losers, erg verfrissend.

Ik raad Resolute Trading aan voor iedereen met oprechte interesse in de Forex Markt

7 maart 2024

The real-deal trading cursus

Eind februari 2024 ben ik een cursus en 1-1 mentorship gestart bij Jordy. De cursus en community zijn voor een lifetime en de mentorship duurt 6 maanden. Dit is geen marketing scam of mooipraterij maar een echte dedicated mentor die jou en jouw leven wilt opschalen met een gedisciplineerde en no-BS approach. Als je echt de kunst van het traden en ondernemen wilt leren, ga je nergens een betere cursus vinden!

18 juni 2024

Geweldige omgeving.

Waar zal ik starten?
Jordy is een schitterende kerel. Waarden die Jordy hoog in het vaandel draagt zijn eerlijkheid, authenticiteit, transparancy, integriteit en ontwikkeling. Deze waarden trekt hij volledig door in Resolute Trading.
De kennis die Jordy heeft over trading is van het hoogste niveau dat ik gezien heb.
Ikzelf heb met Jordy een traject van 6 maanden achter de rug. Voordat ik bij Jordy kwam had ik twee jaar ervaring met traden, ondanks die twee jaar had ik het gevoel geen feeling te hebben met de markt. Na een voorgaand traject van 6 maand bij een andere educatie platform bleef ik met de vraag zitten ´waarom beweegt de markt zoals die beweegt?´.
Een jaar geleden kwam ik in aanraking met Jordy, die gaf me veel inzichten en door samen aan de slag te gaan doormiddel van een 1 op 1 mentorship begon ik te begrijpen waarom de markt doet wat ze doet.
Een community waar de focus ligt op trading, leren, gezondheid en gelijkgestemde mensen is een zeer grote meerwaarde, want let´s face it: trading is a lonely game. Omringd zijn met de juiste mensen is dus van cruciaal belang.

Samengevat, Resolute Trading is educatie platform gespecialiseerd in techincal trading van het hoogste nivea. Jordy die aan het stuur staat van Resolute Trading heeft de juiste waarden, normen en kennis om dit de doen en de beste kwaliteit af te leveren. Als je wilt beginnen met traden raad ik aan eerst zijn cursus te volgen, wanneer je al kennis hebt maar die kennis wilt verbeteren en echt consistent te worden raad ik de mentorships aan.
Hoe dan ook Resolute trading is een echte aanraden en the place to be als je bezig bent met het traden van de Forex markt.

17 juni 2024

Ik ben nu z'n vier jaar geleden begonnen met traden

Ik ben nu z'n vier jaar geleden begonnen om mij te verdiepen in traden. Ik heb meerdere paden hierin bewandeld en verschillende trainingen gevolgd. Ik miste alleen nog steeds echte consistentie en winstgevendheid. Ik kende Jordy al wat langer van andere platformen en had steeds het idee dat zijn scherpte en uitstekende manier van uitleggen hem prima afgaan en hij een prima mentor zou kunnen zijn.

Toen ik zag dat Jordy was gestart met Resolute Trading en ook een 1 op 1 mentorship traject aanbood, heb ik contact met hem gezocht om te kijken of hij mij kon helpen om mij mijzelf te verbeter en mijn traden consistent te krijgen en dat in combinatie met het runnen van mijn eigen business.
Jordy is met mij dit traject aangegaan en hij heeft mij hiermee echt super begeleid.
Het traden naast mijn eigen bedrijf was een echte uitdaging voor mij. Jordy heeft mij hiervoor de juiste tools gegeven en laten zien dat dit gewoon mogelijk is. En daardoor volg ik nu mijn eigen plan.

Mijn mentorship is al een tijdje voorbij en Ik ben nu zelf aan het werken om een funded trader te worden. En dat gaat zeker lukken!

En als ik vastloop dan weet ik ook dat Jordy nooit te beroerd is om mij te helpen om weer in de juiste richting te bewegen.

Ik ben Jordy dan ook heel dankbaar wat ik samen met hem heb weten te bereiken en wat ik nog ga bereiken.

Ik ben ook lid van de Resolute Trading community om mijn focus te houden en ook om contact te blijven houden met andere traders en gelijk gestemde mensen.

17 januari 2024