Restaurant Ombord Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget dårlig oplevelse. Dårlig servering lang ventetid. Bestil bord til fem personer to havde bestilt en tre retters menu og da ventetiden var over halvanden time. Gik vi allerede efter forretten.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En meget kedelig oplevelse på Ombord i Jægergårdsgade i Århus. Pris og kvalitet hang ikke sammen. På menukortet lød det fantastisk 2 brunch kostede 360kr, fadet bestod af: Serranoskinke, pøl... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wow en lækker oplevelse ! Hyggeligt sted med sjæl. Fantastisk mad - kælet for hele madoplevelse , super flot anrettet, og virkelig lækker smagsoplevelse. Smilende,og fantastisk sødt personale... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Restaurant ombord ligger i den hyggelige Jægergårdsgade og personalet var venlig. Maden trækker bare ned. Fik lørdags-brunch. Fik røræg med bacon i stedet for æg Benedicte, som vi bestilte, men gad... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Horeca

Geschreven door het bedrijf

God mad i Århus - På Restaurant Ombord går vi op i god mad af gode råvarer! Vi serverer lækre retter af de bedste råvarer årstiden byder på - og laver byens bedste Bøf Bearnaise! Kom selv og prøv god mad i Århus!

Contactgegevens

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Brunch med 6 familiemedlemmer som…

Brunch med 6 familiemedlemmer som skulle have været en dejlig komsammen.
Dårlig mad som ødelagde det hele.
Gammel tør ost og pålæg, to slags frugt melon og ananas som var tørre.
Kedeligt brød.
Vi måtte vente længe på en lille kedelig og branket toast med samme fyld som på platten, altså tør og kedelig skinke og ost. Til sidst pandekage, som var en blini med noget tynd saft med rester af melon, sikkert af andres rester.
Kaffe og The var ikke inkluderet og juice var saftevand i beholdere som var defekte.
Toilettet var så ulækkert oveni.
Jeg forstår simpelhen ikke at I vil være sådan noget bekendt. Det kan godt være at corona har været hårde ved jer, men det berettiger ikke til så dårlig en standard og fremmer bestemt heller ikke at gæsterne vil besøge jer.
Vi skulle betale over 2000kr for sådan en omgang ulækker snask, som jeg ikke håber at vi bliver dårlige af.
Jeg påpegede tingene over for en’ af tjenerne der bare valgte at være uforstående og flabet.
Jeg plejer ikke fare i blækhuset, men her er det altså nødvendigt og berettiget
Man skal ikke bare finde sig i sådan noget.
Vil virkelig fraråde folk at besøge om bord efter denne oplevelse.🤮😱
Det var Ombord i Århus

19 juni 2022
Logo Restaurant Ombord

Antwoord van Restaurant Ombord

Hej Yvonne
Tak for din feedback, om end den skær i hjertet at læse, da det er så langt fra den standard vi bestræber os på at efterleve.
Jeg er nysgerrig efter at vide hvornår I har været inde og besøge os, så jeg kan blive klogere på hvad søren der lige er gået galt.
Selvfølgelig skal der være rent og indbydende når man kommer ind på en restaurant, og selvfølgelig skal maden være i orden, og please flere sanser: syn, smag, og duft.
Hvis du vil ulejlige dig med at sende mig en mail, og fortælle hvornår du har besøgt os, vil jeg være dig meget taknemmelig.

Nanna Thallaug
nanna@restaurantombord.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skal du holde fest - gør det her!

Min kone og jeg skulle for 1 måneds tid siden holde kobberbryllup, og det var en oplevelse for livet. Personalet - og især Jesper - er i verdensklasse! Maden var udsøgt, vinen var af høj klasse og det hele forløb langt over vores forventninger. Omgivelserne er i sig selv helt unikke. Vi kan på det varmeste anbefale alle der overvejer at holde en fest på en restaurant i Aalborg Ombord. Tak for en oplevelse for livet.

8 juni 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gavekort kunne ikke forlænges.

Henvendte mig for at høre om det kunne lade sig gøre at forlænge udløbsdatoen på et gavekort, hvilket ikke kunne lade sig gøre. Synes det er utrolig dårlig service.

23 januari 2022
Logo Restaurant Ombord

Antwoord van Restaurant Ombord

Hej Jytte
Gavekort købt direkte hos os kan altid godt forlænges. Hvis det er et sådanne kort du ligger inde med, er du velkommen til at henvende dig igen.
Har du købt et certifikat gennem en af vores tidligere samarbejdspartnere her i blandt Odendo, er det desværre rigtigt at vi ikke har mulighed for at forlænge.

Nanna
Restaurant Ombord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Herlig fredag

Lækker mad, god betjening og rar atmosfære.
Min mand bestilte 3 retters menu ( Jordskoppesuppe, oksemørbrad med diverse kålvarianter og chokolademousse ) jeg to retter ( pankapaneret rejer med salater og marineret tang og hovedretten var wiernersnitzsel med ærter og brasede karstofler med klaret smør).
Vi havde bestilt husets vin og en god rødvin.
Maden kom hurtigt, og blev serveret med et smil.
Der travlt men begge tjenere gav sig god tid med det enkelte bord.
Vi kommer igen til sommer, og vil varmt anbefale stedet.

14 januari 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Overpris for vinen men heldigvis Lækker mad og god betjening

Lækker mad og god betjening. Dog meget overrasket over, at de tager over 5 gange så meget for en flaske vin, end hvis man selv skulle købe den. Jeg googlede vinen, da vi kom hjem, fordi jeg ville bestille den. Fandt ud af, at den kun kostede 79 kr. og vi gav altså 440 kr på restauranten! Var godt nok klar over at det naturligvis koster mere, men det her synes jeg er fuldstændigt uanstændigt at tage så meget ekstra- føler mig snydt.

22 december 2021

Generelt lavt niveau

Generelt lavt niveau. Har netop været på denne restaurant. Bestilte bobler med snaks til 100kr pr pers. Da vi fik snaksene var det noget helt andet end beskrevet i menuen. Der gik lang tid før vi fik hovedretten, som var delvis kold. Ingen vand eller brød blev tilbudt. Desserten (creme brulee) var varm og flydende. Isen smeltede på en varm tallerken.
Generelt ikke pengene værd

4 december 2021

Fiskefilet m/ pommes... Aalborg

Fiskefilet m/ pommes, kan opleves på mange måder i det danske sommerland... ALDRIG har vi da oplevet så lækkert en anretning. Pandestegt fiskefilet - hj. lavet remoulade / agurkesalat / pommefrittes og dertil lidt frisk veludvalgt grønt + lidt hjemme syltet tyttebær, MUMS.. Tak for lækker mad og go' betjening

5 augustus 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

fik hummer suppe og kalvecuvette onsdag…

fik hummer suppe og kalvecuvette onsdag aften ..
hummer suppen var nærmest kold, og ik meget smag..
kalve kødet var mørt, men manglede krydderi , og bearnaise var desværre lunken , så absolut ikke den store oplevelse, og ikke de 300 kr værd

29 juli 2021

Skuffende brunch..

Søde tjenere, men meget skuffende, kedelig brunch, som bestemt ikke var pengene værd. Frugten lignede/smagte som noget, der var skåret aftenen inden, kedeligt pålæg og toast. Skuffende yoghurt med købemüsli.
Alt i alt madmæssigt en virkelig dårlig oplevelse til alt for mange penge.

21 juli 2021

Voldsomt lækkert

Voldsomt lækkert! Lækre stjerneskud, og ikke mindst fantastisk placering. Lige ned til vandet med perfekt udsigt og gode omgivelser. Giv dem et besøg, det er det hele værd!

15 juli 2021

Stjerneskud

Vi bestilte stjerneskud og der var friske og gode fisk med masser af rejer og lidt laks smagte godt. Så fik vi en rigtig god kop kaffe. Kan anbefales.

12 juli 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helt igennem positiv oplevelse :)

Super hyggelig restaurant, menuen vi valgte indeholdt bl.a. Snaks og bobler, skønne jordskokchips, papadums, oliven og saltede nødder. Forret, Muslinger i hvidvinsdyp, fine og delikate og dette efterfulgt af den yderst møre helstegte kalv med nogle helt fantastiske sauterede svampe. Vi valgte en god hvidvin til at følge retterne og afsluttede aftenen med kaffe. Hold nu op en dejlig oplevelse, det er tydeligt at mærke at både køkken og servering er som økokøer der kommer på græs, friske og veloplagte.

5 mei 2021

Ombord Aalborg

Ombord Aalborg. Fik det bedste mad længe. Moule frite var fantastisk og stjerneskud var friske lækre fisk. Dejlig betjening og fantastisk udsigt.

19 oktober 2020