Het was mijn 3de aankoop bij reswipe en ik had een probleempje met de recent aankochte iPhone. De klantendienst was heel behulpzaam e gaf me meteen een oplossing. Ik heb het zelf kunnen oplossen met h... Toon meer
Bij Reswipe hechten we veel waarde aan transparantie en betrouwbaarheid als het gaat om klantenfeedback. Daarom kunnen wij de reviews op Trustpilot niet ondersteunen, aangezien dit geen officiële reviewpagina van ons bedrijf is. We zijn er trots op dat onze klanten hun ervaringen met ons delen via erkende en betrouwbare platforms. Wij nodigen u dan ook uit om onze meer dan 2000 positieve reviews te bekijken op onze officiële Google reviewpagina of op WebwinkelKeur. Hier kunt u eerlijke en betrouwbare beoordelingen lezen van klanten die tevreden zijn over onze producten en diensten.
Heeft 54% van zijn negatieve reviews beantwoord
.heb jaren geleden een se2020 gekocht .werkt nog steed perfect .daarom wou ik op deze betrouwebare site over stappen naar se2022 of 13 mini . maar kreeg te horen dat deze modelen te oud zijn .hoewel deze nog perfect zijn voor 2026. dus beetje teleur gesteld en op zoek naar een andere site die ze nog wel de moeite vind

Antwoord van Reswipe
De telefoon werkt niet naar behoren. Valt af en toe uit. Opladen lukt niet. En ze reageren niet op e-mail. Waardeloze webshop.

Antwoord van Reswipe
Toestel al enkele maanden in gebruik en nog steeds heel tevreden. Ik raad deze webshop zeker aan!
Best goed, iPhone was als descriptie op de site , snel geleverd. Ik koop zeker van hier in do toekomst. Aan te raden.
Verkoper is niet te bereiken. Levering is niet devolgende dag, maar heeft via UPS dus meer dan één week in beslag genomen met wel 3 afleveringmomenten (waarvoor dus iemand thuis moet zijn). Ik heb nog nooit zoveel stress gehad als afgelopen week.

Antwoord van Reswipe
Al jaren klant van reswipe en elke keer een uitstekend product ontvangen. Ik ben een tevreden klant.
Top product (iPhone 15, zo goed als nieuw), jammer van de samenwerking met UPS... Normaalgezien levering vrijdagnamiddag, plots opgeschort naar maandagavond. Gezien de urgentie had ik gerust zelf om de iphone willen rijden in Zaventem
Goed ervaring gehad. Snelle levering en goede kwaliteit.
Snelle service, mooie en goede Iphone. Zeker aan te raden!
Hele snelle levering! Ik ben zeer tevreden over de iphone die ik ontvangen heb. Top service en goede kwaliteit 😁
Wij kopen al enkele jaren bij Reswipe en hebben altijd een goede ervaring gehad. Ook deze keer werkt de iPhone uitstekend. Groeten aan Dries van de klantenservice voor het goede advies!
Netjes product. Levering wel dag later dan beloofd.
Het was mijn 3de aankoop bij reswipe en ik had een probleempje met de recent aankochte iPhone. De klantendienst was heel behulpzaam e gaf me meteen een oplossing. Ik heb het zelf kunnen oplossen met hun hulp.
Goede klantenservice
Artikel teruggestuurd en netjes m’n geld teruggekregen!
De lange tijd voor herstelling , heeft deels te maken dat er geen fysiek contact meer mogelijk is en het transport via UPS moet. Het soort uitgevoerde herstelling kan bij Fysiek contact binnen de dag bij andere winkels. De reden dat ik het toestel bij hen gekocht heb was juist omdat dit op hun vorige lokatie te Zaventem wel fysiek contact mogelijk was. Bewering dat het toestel drukschade had terwijl dit toestel altijd in een beschermhoes een screenprotector en een omhulsel had. Toestel was pas in maart aangekocht en nooit gevallen. Op laatste mail nooit geen antwoord gehad maar toen hadden ze het geld voor de herstelling al. Door de lange herstellingstijd heb ik zelf een ander toestel aangekocht om verder te kunnen wel niet bij he. Ondanks de 3 jaar garantie hebben ze mij de indruk gegeven dat er niet veel zal onder vallen , bij volgende defect zal het ook ergens anders hersteld worden en een volgende aankoop ook niet. De prijzen van de toestellen zijn vergelijkbaar met elders je moet gewoon de tijd nemen tijdens je zoektocht.Let wel dat ze vriendelijk waren en de herstelling goed uitgevoerd lijkt.

Al 3 iPhones gekocht super tevreden over de service

Antwoord van Reswipe
Bij bestellen stond er btw vermeld.
Bij ontvangen van de factuur (NA betaling) bleek het een toestel buiten btw te zijn.
We voelen ons bedrogen aangezien we als vennootschap dan beter elders besteld hadden ifv de teruggave btw.
En nu geven ze nog een onware feedback op mijn antwoord ook!
Kopers, let dus op!!

Antwoord van Reswipe
IPhone 14 als nieuw besteld en de volgende dag thuis ontvangen. Doosje was goed verpakt en de iPhone werkt naar behoren, batterijconditie 92%
Dag,
Wij ontvingen uw retour waarvoor dank. Onze herstelldienst heeft na onderzoek vastgesteld dat er sprake is van drukschade aan de OLED display. Hierdoor werd de Digitizer beschadigd. De Digitizer is verantwoordelijk voor de beeldweergave van je toestel.
Druk- Stoot en/of Valschade valt helaas niet onder de garantievoorwaarden en dit belet ons ervan om verder werk te kunnen uitvoeren aan het toestel. Omdat we graag actief meedenken aan een oplossing kan het scherm hersteld worden aan ons speciale tarief van 195,00 euro. De huidige Apple herstelprijs bedraagt 339€.
Zo zal de garantieperiode behouden worden mochten er zich in de toekomst defecten voordoen aan de gebruikelijke garantievoorwaarden.
De betaling hiervan kan je uitvoeren op onderstaande link:
Display
Wil je liever geen reparatie kunnen we het toestel steeds naar je retourneren. Hiervoor worden 39,95 euro logistieke en diagnosekosten in rekening gebracht. Bij herstelling bij een externe partij zal de algemene garantie op je toestel vervallen.
Betalingslink Retour:
Na ontvangst van betaling gaan we graag zo snel mogelijk voor je aan de slag met de retour en/of herstelling van je iPhone.
Met vriendelijke groet / Cordialement / Kind regards