2,7

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Pure misleiding

Pure misleiding, trap er niet in mensen. Je krijgt alleen maar zooi, ik ben zo dom geweest om 4 mysteriepakketten te bestellen en krijg vervolgens echt helemaal niets van waarde. Als ik het zelf had besteld bij Temu was ik voor 3 euro klaar geweest.

15 april 2026

Plastick auto onderdeel??

Verrassingspakket bestond uit twee plastick auto onderdelen...geen idee voor welk merk ...ik voel me opgelicht.natuurlijk is het een gokje,maar hier kan ik totaal niets mee

13 april 2026

Hier absoluut niet bestellen

Hier absoluut niet bestellen! Doen alsof je random mystery pakketjes toegestuurd krijgt, echter kopen zij gewoon troep op van Ali Express/Temu/Amazon en sturen dit dan op als “waardevol mystery pakket”

11 april 2026

Weggegooid geld

Weggegooid geld. 3 artikelen (waarvan 2 hetzelfde, alleen 1 wit en 1 zwart) in een doos, die dus nog geen 10% gevuld was. Het blijft natuurlijk altijd een gok, dat weet ik, maar mijn grootste verassing was hoe licht en dus ook leeg de doos bleek. Waardeloos.

9 april 2026

Ik was blij verrast gezien de slechte…

Ik was blij verrast gezien de slechte reviews hier. Het kleinste verrassingspakket gekozen voor €15,-
Werd snel bezorgd. Er zaten 3 pakjes in de doos. Een hoes voor een kindle e-reader. Die heb ik dus blij mee! Het 2e pakje was een smartwatch van Hearkent. Winkelwaarde +/- €60,-
Mijn investering heb ik er dus ruim uitgehaald. En toen het 3e pakje. Mooie doos, maar ik had geen idee wat het was. Het zag er wel futuristisch uit. Met usb kabel om op te laden. Gelukkig zat er een handleiding bij, anders had ik niet geweten wat het was: een male masturbator 😂😂😂

8 april 2026

Niets.kopen

Mocht je overwegen hier iets te kopen, zeker niet doen. Ik kreeg een schuifslotje voor een kast, een reserve handvat voor een koffer, een veel te grote opbergmap voor een tablet en een klein draadloos Russisch toetsenbordje.
Ik overweeg om aangifte te doen van oplichting.

1 april 2026

Waardeloos onbetrouwbaar

wat een rotzooi 2 pakketten besteld je krijgt er maar 1
met 2 onbenullige pakjes in zo'n grote doos terwijl de reclame aangeeft een doos vol
tevens reageerd het bedrijf niet op email voor het ont brekende pakje
Conclusie koop niets bij dit bedrijf

30 maart 2026

Goedkope Chinese rommel

Voor 125 euro besteld en alleen maar goedkope rommel uit China waarvan een deel al geopend/gebruikt. Ook werd er een koptelefoon als extra aangeboden maar dat bleken bluetooth oordopjes die op bol.com nog geen 10 euro waard zijn.

25 maart 2026

Weinig voor veel geld…

Voor €80.- besteld en een grote doos vol papier gekregen met een paar kleine pakketjes ter waarde van nog geen €15.-
Allemaal prul…nooit meer dus!

18 maart 2026

De doos was geopend en er waren 3…

De doos was geopend en er waren 3 pakketten uit. Toen ik een klacht indiende zou men mij 3 nieuwe pakketten sturen, maar die heb ik nooit ontvangen. Verder zat er een plastic volkswagen embleem in, door midden gebroken. Een kapot onderdeel van een caravankoelkast en een beveiligingscamera die onderdeel van een set was, dus niet los te gebruiken. Ik heb een intensieve mailwisseling gehad met ene Luca, die me steeds hetzelfde antwoord stuurde en beloofde me de ontbrekende artikelen alsnog op te sturen. Nooit ontvangen. Na 13 e-mails(!) heb ik het opgegeven.Met dit bedrijf kun je geen zaken doen!

26 mei 2025
Toon reviews in alle talen. (84 reviews)