2,6

Slecht

Koop hier niets!!

In december een hoesje gekocht (18,- met verzendkosten). Bedrukking slecht, maar mijn vader was er blij mee. Helaas besteld voor het verkeerde type Samsung. Waar het bedrijf claimt binnen 24 uur te reageren stellen ze hierin diep teleur. Na meerdere mails eindelijk bericht gehad dat de nieuwe case opgestuurd zou worden en of ik de andere retour wilde sturen. Na een week nog niets in huis. Nu was de eerste levering al traag (ook al beloven ze verzending binnen 24 uur), maar een week is wel erg lang. Weer meerdere mails gestuurd, maar geen reactie.

Koop hier niets! Het is een fraudeuleus bedrijf! De eigenaar is via LinkedIn te vinden.

18 januari 2018

Laat je niet verleiden door de mooie kleurtjes

Onlangs hier een hoesje besteld. De bestelling kwam keurig op tijd, maar daar bleef het dan ook wel bij. Het leek alsof de bedrukking van het hoesje van zeer lage resolutie was (de randjes waren wazig, kleuren niet duidelijk) en in plaats van de mooie crème kleur die op de website stond was mijn hoesje meer een hybride tussen groen en geel.
Toen ik mijn hoesje retour wilde melden kon dit alleen via een formulier op de website. Ik heb nooit antwoord gekregen op mijn retourmelding en durf daarom mijn hoesje niet zo goed op te sturen, uit angst dat ik dan het hoesje kwijt ben en mijn geld ook niet meer terug krijg.
Het bedrijf meldt ook geen telefoonnummer, dus ik heb uiteindelijk nog maar een mail gestuurd waarin ik om bevestiging van mijn retourmelding vraag. We zullen zien.

Al met al een slecht bedrijf, niet aan te raden (ook al zien de hoesjes op de site er nog zo leuk uit).

(Ik heb overigens ook slechte ervaring met hun andere bedrijf Woodycases, paar maanden geleden gemaild met een vraag over design, nooit antwoord op ontvangen en na de tweede mail ook niks. Het is alsof dit 'lege' bedrijven zijn waar niemand achter zit)

30 oktober 2017

Hier niets bestellen.

Ik had iets op woensdagmiddag besteld wat ik op zaterdag nodig had als cadeau, maar kreeg het pas dinsdag binnen. Aangezien dit te laat was had ik al een ander cadeau gekocht en wilde ik het hoesje retour sturen. Echter wordt er niet gereageerd op mijn e-mails.

Kortom, hier zal ik NOOIT meer iets bestellen.

Edit: Na veel moeite kreeg ik eindelijk een reactie en kon ik het product retour sturen, echter is er na meer dan een maand tijd nog steeds NIETS terug gestort.

9 januari 2017

Erg teleurgesteld...

Enkele weken geleden een telefoonhoesje besteld. Erg late levering, en het hoesje werd in de verkeerde kleur geleverd. RetroCases verzocht om alsnog het juiste hoesje met de goede kleur te leveren. Per mail en telefoon lukt het niet om in contact te komen, en geeft RetroCases zelfs geen enkele reactie.
Uiteindelijk de bestelling maar retour gestuurd met het verzoek om mijn geld teruggestort te krijgen... en weer geen reactie. Geen hoesje, een hoop frustratie en extra kosten. Absoluut geen aanrader!

19 december 2016

Is dit jouw bedrijf?