Jag gillar ofta era kläder och har fått plagg som jag är nöjd med! Mycket nöjd. - Nu helsnygg mörkgrå väst! ( och den var gratis pgav 3 för 2) - Mycket fin linnekavaj, beige/vit. Så snyggt med ny... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bra beskrivningar till otroligt fina kläder. T o m andra nätbutiker säljer Reunion kläder, så bra och unika kläder är det. Snabb leverans och service. Tryggt bra köp som motsvarar höga förväntningar
Härliga linnekläder till bra priser! O dessutom kör de live-visningar så att man faktiskt ser hur kläderna ser ut i form o färg, o som en himla fin bonus har man möjlighet att vinna ett plagg dessutom... Toon meer
Första ordern blev en såå dålig upplevelse!!Ni hade lagt in fel varor två gånger!Ingen svarade i röstbrevlådan!!Ingen Postnord, det hade underlättat enormt mycket!Hade ingen skrivare på semestern,retu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
En härlig webbshop som fokuserar på mode för kvinnor och det bästa livet man kan leva med dem härligaste kläderna vi kan erbjuda. Här hittar du sommarklänningar, linnekläder, stickade koftor och sköna jeans. Du hittar även skor, inredning och design. Allting du kan tänka dig för det härliga livet som Reunionkvinna. De plagg vi inte ritar och producerar själva, handplockar vi hos en mängd duktiga, kreativa leverantörer i både Italien och Frankrike. Vårt fokus är att hitta det lilla extra för dig. Produkterna inom inredning, dofter och trädgård kommer från våra kollegor och vänner i branschen. Vi väljer det vackraste, bästa, mumsigaste, roligaste, mest väldoftande vi kan hitta – allt för dig och ditt hem. Varmt varmt välkommen in i vår värld av njutning!
Contactgegevens
Östra Rönneholmsvägen 2, 21147 , Malmö, Zweden
- 040401701
- kundtjanst@reunionhome.se
- reunionhome.se
Vraagt klanten om een review
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Lett å finne frem på nettsiden
Lett å finne frem på nettsiden, supre klær til en ok pris og god kvalitet. Rask levering.
Jag gillar ofta era kläder och har fått…
Jag gillar ofta era kläder och har fått plagg som jag är nöjd med! Mycket nöjd.
- Nu helsnygg mörkgrå väst! ( och den var gratis pgav 3 för 2)
- Mycket fin linnekavaj, beige/vit. Så snyggt med ny vit tischa! Tyvärr inga fickor, men det visste jag.
- Den oranga korta jackan är kul o snygg! Liiite olikt mig, men kommer att gilla den också! Inte använt ännu!
Fin klänning, men knepiga storlekar.
Beställde en klänning som var jätte fin men tyvärr på tok för stor. Svårt att uppskatta era storlekar då man inte har en susning om vad de motsvarar ungefär. Så blev tyvärr retur.
Blusen var underbar
Blusen var underbar, köpte en till i annan färg!
Klänningen… jo, fin men lite för krulligt i halsen/ urringningen men jag kanske kan tänja den en aning. Skönt tyg och fin färg.
Vacker färg,vacker klänning
Tidigare bra upplevelser!
Snabb leverans och varorna precis som…
Snabb leverans och varorna precis som utlovats. Dessutom bra att måtten stämmer så man vet att kläderna passar.
Fina kläder och bra återkoppling.
Fina kläder och bra återkoppling.
Mycket trevligt bemötande,kommer handla igen .
Underbar klänning
Underbar klänning. Snygg, skön och med fint mönster! Gör sommarkvällen rolig och på dagen svalkande.
Härliga tuffa kläder till ett bra pris
Jättebra service
Underbar personal
Fina härliga tuffa kläder till bra pris
Superfin sitter hur fint som helst
Fina plagg!!
Bra att man uppmanar till att bara köpa…
Bra att man uppmanar till att bara köpa om man är säker att man vill ha varan
Fantastisk fina kläder
Fantastisk fina kläder. Stort utbud av härliga färger som går perfekt att styla med varandra.
Härliga kvaliteter och Såå användbart!
Alltid trevligt bemötande och snabba leveranser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dit is Trustpilot