RevolutionRace Reviews 20.479

TrustScore 4 uit 5

4,2

mooie goede outdoor spullen en kleding ,goede service mooie website . kwaliteit voor betaalbare prijs . ik blijf hier kopen. ben volledig over gestapt van Jack wolfskin naar Revolution Race.

Mooie en duidelijke website met maattabellen. Product zoals omschreven en wat ik zelf belangrijk vind is hun streven zo duurzaam mogelijk te zijn. Prijs kwaliteit verhouding is daarom ook goed vind ik... Toon meer

Goede website, fijne kledij, je ziet ook dadelijk waar het gemaakt en geverfd is. Alleen zou ik er geen schoenen meer kopen (loskomen van stiksels binnen het jaar, na nog geen intensieve draagperiode... Toon meer

Na terugsturen van de hypershell wandelschoenen, trailblaze hiking schoen, vanwege het open gaan staan van de stiksels rond de neus vd schoenen, heb ikna refund een nieuw paar gekocht. De hoop en... Toon meer

1. Buitensportkleding- en uitrusting
  2. Activewear winkel

Free returns ✓ Awesome fit ✓ Great quality ✓ We're changing the game of the outdoor industry by developing affordable, high-quality clothes together with our community.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

20K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord

Al jaren tevreden klant van RVRC

Al jaren tevreden klant van RVRC. De kledij is top. Ondertussen draagt iedereen in mijn gezin wel iets van de outdoorkledij. Prijs/kwaliteit TOP!

20 april 2025

Hello,

Thank you so much for your loyalty and wonderful feedback! We're thrilled to hear that your whole family enjoys our outdoor clothing. We truly appreciate your support and look forward to continuing to equip you for your adventures!

Team RevolutionRace

Erg blij met mijn nieuwe sporttas.

Erg blij met mijn nieuwe sporttas.
Mooi compact, stevig en mooi ontwerp.

8 april 2025

Hello,

So glad to hear you’re happy with your new sports bag! 😊
And thank you for your review💪👜

Asociale en nutteloze klantenservice

De handschoenen die ik heb gekocht zijn niet waterdicht, maar worden wel geadverteerd als wintersport-item. Volgens Nederlandse wetgeving heb ik recht op een refund, maar de klantenservice denkt hier anders over en denkt zich niet aan deze wetgeving te hoeven houden. Ik krijg twee keer exact dezelfde reply op mijn mails. Als ik vraag of dit een fout is krijg ik te horen ‘je krijgt hetzelfde mailtje, omdat het antwoord hetzelfde is en we de refund niet accepteren’. Ronduit asociaal en niet behulpzaam.

26 maart 2025

Hello,

Thank you for your review. We’re sorry to hear about your disappointment. We strive to provide accurate product information and fair service. Your concerns have been noted and will be reviewed internally to help us do better.

Team RevolutionRace

Slechte klantenservice die niet goed…

Slechte klantenservice die niet goed communiceert en die je heel lang aan een lijntje houd. Uiteindelijk trekken ze gewoon een eigen plan maakt niet uit hoe lang je al op je spullen wacht.
Heel pissig

31 maart 2025

Hello,

We're sorry to hear about your experience. We understand your frustration and apologize for the delay and lack of clear communication. Your feedback is taken seriously and will help us improve.

Beste bedrijf ever

Beste bedrijf ever. Ze hebben geweldige outdoorkleding. Zeer goede kwaliteit voor een super prijs.

En de customer service is weergaloos. Echt. Ze denken super met je mee. Garantie geen enkel probleem

Het al diverse mensen gewezen op revolution Race

Echt een aanrader

23 maart 2025

Hello,

Thank you so much for your wonderful review! We're thrilled to hear that you love our outdoor clothing and customer service. Your recommendation means a lot to us. We look forward to serving you and your friends again soon! 😊

Mooie en goede spullen

Mooie en goede spullen. Soms onduidelijk welke maat je moet hebben. De ene keer is 2XL te groot, andere keer is 2XL te klein...

20 maart 2025

Hello,

Thank you for your feedback! We're glad you like the quality of our products. We understand that sizing can sometimes be tricky, and we appreciate your input. We’ll work on making the sizing information clearer for you in the future!

Broeken

Broeken besteld, kregen netjes een mail dat het wat langer ging duren. Maar dat viel allemaal wel mee. Broeken zijn prima. Mooi, mooie kwaliteit. Net zoals onze eerder bestelde spullen. Nu weer truien en t-shirts besteld. Ben benieuwd.

19 maart 2025

Hello,

Thank you for your review! We're glad to hear that the pants arrived on time and that you're happy with the quality. We appreciate your continued trust and look forward to your feedback on the sweaters and t-shirts. 😊

Team RevolutionRace

Kan geen retourzending uitvoeren, krijg geen service.

Ik wil een retourzending doen en heb een vraag, waarop ik een standaard mailantwoord krijg met informatie die ik al op de website heb gelezen. Op mijn verdere vragen krijg ik geen antwoord, maar een kopie van mijn eigen mail retour. Zo kom ik geen steek verder en zit ik met kleding die ik niet kan retourneren omdat ik geen aanmelding bij budbee kan doen. Laatste keer dat ik hier wat bestel.

18 maart 2025

Hello,

We're sorry for your experience. This is not the service we aim to provide. Please contact our customer support again, and we’ll do our best to assist you.

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit, goed geprijsd en snelle verzending.

18 maart 2025

Hello,

Thank you for your kind words! We're delighted that you’re happy with the quality, pricing, and fast shipping. Hope to see you again soon! 😊

Team RevolutionRace

Super trage verzending en pas reageren…

Super trage verzending en pas reageren één dag voor eerste bezorg datum. Slechte eerste ervaring. Ga nu naar een locale winkel om spullen te halen voor mn trip.

16 maart 2025

Hello,

Sorry for the delay and for your experience. We understand how frustrating this must be. Our team strives to improve our service, and we appreciate your feedback. If there's anything we can do to assist you further, please let us know. Safe travels!

Team RevolutionRace

Goed bedrijf met mooie en betaalbare…

Goed bedrijf met mooie en betaalbare kleding en goede service ... Koop hier al een tijdje en altijd tevreden

11 maart 2025

Hello,

Thank you for your kind review! 😊 We're so glad to hear that you're happy with our affordable clothing and great service. Looking forward to serving you again soon! 👕🌟

Team RevolutionRace

Innovatieve en kwalitatieve duurzame kleding en schoenen!

Ik ben al jaren een tevreden klant en ben zeer tevreden over de kwaliteit, duurzaamheid en creatieve kleurstellingen van de kleding en schoenen. Service is Top. Ik bestelde schoenen, stond 1 dag later met 30% korting op de site. Gemaild, en ik kreeg alsnog de korting. Dat noem ik service.

10 maart 2025

Hello,

Thank you for your amazing feedback! 😊 We're so glad you love our top-quality, affordable gear and bold colors! Outdoor adventures should be fun, and so should your clothing! 👍

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Betrouwbare levering en service

8 maart 2025

Hello,

Thank you for your kind words! 😊 We're happy to hear you appreciate our quality, reliable delivery, and service. Enjoy your gear! 🚀👕

Team RevolutionRace

Al jaren bestel ik hier regelmatig

Al jaren bestel ik hier regelmatig. veel; is gewoon goed spul.
bij klachten word er serieus geluisterd en gehandeld.
Mooi kleding en schoenen

5 maart 2025

Hello,

Thank you for your loyalty and support! We're glad to hear that you appreciate our clothing and shoes. Customer satisfaction is very important to us, and we're happy to assist whenever needed. Looking forward to your next order! 😊👕👟

Team RevolutionRace

Ik vind RevolutionRace geweldig…

Ik vind RevolutionRace een geweldig merk. Heb diverse (afritsbare en gewone) broeken, fleece-truien, bodywarmer, en een fleecevest. Draag die kleding met heel veel plezier tijdens allerlei activiteiten. Nu ook schoenen aangeschaft. Ook geweldig!!

3 maart 2025

Hello,

It’s great to hear that you’re enjoying our clothing for all kinds of activities. Their gear is definitely versatile and high-quality. Hope you love the shoes just as much! 🚀👟 Thank you for your amazing review !

Team RevolutionRace

Goede kwaliteit producten en betaalbaar.

Goede kwaliteit producten en betaalbaar.

25 februari 2025

Antwoord van RevolutionRace

Thank you for your feedback ! Quality and customers satisfaction are our most important values !

Perfect passende kleding

Perfect passende kleding die heerlijk draagt

24 februari 2025

Hello,

Thank you for your 5 stars feedback ✨ happy to hear that you enjoy our products !

Fantastische jas: Rhyme 2L Insulated Parka

Tien dagen geleden een jas Rhyme 2L Insulated Parka gekocht. Levering duurde iets langer dan verwacht, maar wat een genot! Heerlijk warme waterdichte jas. Goed model, goede maatvoering. Ook grappige communicatie via e-mail rondom de levering. Ik ben superblij met mijn nieuwe jas! En ook met de meebestelde beanie en de Trekker fleece in dezelfde kleur.

19 februari 2025

Hello,

We are delighted to hear that you are satisfied with our products and service ! Thank you for your feedback and we hope to see you again soon 😊

Team RevolutionRace

Beste outdoor kleding aan aanvaardbare…

Beste outdoor kleding aan aanvaardbare prijzen.

20 februari 2024

Hello,

Thank you for taking the time to leave a review! We're thrilled to hear that you like your item 🤩

We look forward to having you back with us again soon!