Rezumio is a modern AI-powered resume and CV builder designed to help candidates stand out in today's competitive job market. Our platform allows users to create professional resumes in minutes using highly customizable templates, real-time preview, and powerful AI writing assistance. Unlike traditional resume builders, Rezumio focuses on design quality, user experience, and flexibility. Users can fully customize colors, layouts, typography, and sections to create a CV that truly reflects their professional identity. Rezumio includes advanced features such as ATS optimization, AI content suggestions, grammar improvement, resume translation, and instant PDF export. _________________________________________ Rezumio est une plateforme moderne de création de CV qui permet de créer un CV professionnel en quelques minutes. Grâce à des modèles uniques et entièrement personnalisables, les utilisateurs peuvent concevoir un CV qui se démarque immédiatement dans une pile de candidatures. Notre objectif est simple : rendre la création de CV rapide, intuitive et accessible tout en offrant un niveau de design et de personnalisation supérieur aux autres outils du marché.

4,3

Uitstekend

Ik heb Rezumio gebruikt en ben zeer…

Ik heb Rezumio gebruikt en ben zeer tevreden over mijn ervaring. Het platform is gebruiksvriendelijk en alles verliep vlot en duidelijk. De prijs was zeer correct en transparant, en het was van bij het begin duidelijk wat ik kon verwachten. Geen verrassingen, gewoon een eerlijke en efficiënte service met een goed resultaat. Zeker een aanrader.

16 februari 2026
Logo Rezumio

Antwoord van Rezumio

Bedankt voor je feedback Yassine.

Fijn om te horen dat je een goede ervaring had met Rezumio. We proberen het bouwen van een professioneel CV zo eenvoudig mogelijk te maken met een snelle en gebruiksvriendelijke CV builder.

Transparantie en gebruiksgemak zijn voor ons heel belangrijk, dus het is leuk om te lezen dat je dat hebt gemerkt.

Bedankt voor de aanbeveling.

Toon reviews in alle talen. (8 reviews)