Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Eftersom jeg har fået mine knive fra Riceknife har jeg smidt alle de andre ud. Lækkert produkt og vil klart anbefale dem der overvejer at skifte knivene ud derhjemme at købe fra Riceknife. God kundese... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

“Har købt køkkenknive fra mange forskellige steder, eftersom jeg samler på dem og riceknifes knive er nogle af de bedste i min samling. Fik bestilt 3 knive hjem som kom dagen efter, kan helt klart anb... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en Tigritude High Carbon Steel køkkenkniv hos Riceknife, udover det flotte design blev jeg virkelig imponeret over hvor skarp kniven er, virkelig høj kvalitet! Kan varmt anbefales herfra.

Bedrijfsgegevens

1. Kookwinkel

Geschreven door het bedrijf

Riceknife® er et mærke, der står for perfektion inden for håndværk og design. Virksomheden producerer en unik serie af køkkenknive, der ikke kun er skarpe og præcise, men også kunstværker. Hver kniv er omhyggeligt udformet ved hjælp af traditionelle teknikker og de fineste materialer, hvilket resulterer i et produkt, der virkelig er enestående. Riceknife® er mere end blot et mærke af køkkenknive; det er et brand, der repræsenterer passion, kreativitet og inspiration. Grundlagt af Jacob Bech, en kok, der har arbejdet i nogle af verdens bedste restauranter som Noma og Bistro Boheme og åbnet 12 kendte restauranter i Asien, blev Riceknife® født ud af et ønske om at bringe det bedste af kulinarisk håndværk til masserne til en overkommelig pris. I modsætning til de fleste køkkenknive, der er kedelige og uinspirerende, er Riceknife®-knive omhyggeligt udformet til at være unikke og skarpe, med historier bag dem, der inspirerer til selvudfoldelse, mod, kærlighed og miljøbeskyttelse. Hver kniv er et kunstværk, designet til at højne madlavningsoplevelsen og bringe en følelse af glæde og inspiration til køkkenet. Men Riceknife® handler ikke kun om selve knivene; det handler også om filosofien bag dem. Jacob Bech, grundlæggeren, mener, at alle har potentialet til at blive en stor kok, og at de rigtige værktøjer kan hjælpe med at forløse det potentiale. Med Riceknife® sigter han mod at transformere køkkenoplevelsen for mennesker overalt, hvilket gør det mere behageligt, kreativt og inspirerende.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

LÆKRE knive og kundeservice i top

Disse knive er virkelig lækre, barberblads skarpe ved modtagelse og i god kvalitet. En enkelt kniv havde fået et lille bøj i spidsen under forsendelsen. Jeg ringede for at reklamere og fik indehaveren i røret, som ikke bare sendte en ny kniv med det samme men også tilbød, at jeg bare kunne ringe, hvis jeg havde brug for fifs til at holde knivene skarpe mm. En helt igennem god oplevelse.

14 januari 2026
Review zonder uitnodiging

Jeg elsker de knive

Jeg elsker de knive! De er et lille kunstværk hver især.
Lette og alligevel med et godt tyngdepunkt, skarpe som ind i h.... - og så ligger de godt i en damehånd.

16 december 2023

Har igen købt hos Riceknife

Har igen købt hos Riceknife. Endnu engang er jeg bare blæst bagover . Både i henhold til kvalitet og pris, men så sandelig også kundeservice . Sebastian som jeg har haft korrespondence med, har været rimelig ud over alle grænser. Kan kun sige køb køb køb. Så lækre nogle produkter. Tigritude kniven burde koste de 3 dobbelte.

16 november 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig smuk design og hurtigt…

Virkelig smuk design og hurtigt levering!
Den skærer som en ægte Ninja! Jeg er vild med den her kniv og kan se den bliver en trofast partner igennem de næste mange år💘

7 november 2023
Review zonder uitnodiging

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.