Slechte communicatie met bedrijf. Kwaliteit riemen is niet zoals aangegeven. Riemen zeer slecht en onzorgvuldig gestikt. Een plaatselijke schoenmaker doet het vele malen beter. Zwaar teleurgesteld i... Toon meer

Het contact per mail kan misschien beter maar de kwaliteit en zoeken naar een oplossing samen, geeft riemen.nl de 5 sterren. Hele mooie kwaliteit leer en netjes afgewerkt.

Verkeerde riem geleverd. 2 email gestuurd om dit mede te delen. Toaal geen reactie gekregen. Terugzendkosten niet terugbetaald. Eigen fout want recensies, hoewel massaal negatief, niet vooraf geraadpl... Toon meer

Slechte ervaring met deze winkel. Verkeerde (goedkopere) riem ontvangen en te horen gekregen dat de juiste niet meer op voorraad was. Compensatie lager dan het prijsverschil en ondanks meerdere herinn... Toon meer

2,4

Slecht

Uit de kunst!

s' Avonds twee riemen besteld. Eentje op maat gemaakt en de andere in voorraad. De volgende ochtend kreeg ik rond 8 uur 's ochtends al een melding dat de riemen klaar waren en meteen verzonden werden. De volgende dag al binnen. Petje af voor deze goeie en snelle service. De riemen zijn ook prachtig, de gespen ook. Een echte aanrader dus. Het klopt wel dat de communicatie er niet helemaal is, maar ik merkte dat de apps toch wel gelezen werden en er ook meteen naar gehandeld werd. Waarschijnlijk een zeer goed lopende zaak waarbij niet zoveel tijd is voor appjes en zo. In mijn geval was dat helemaal geen probleem. De order is goed en zeer snel uitgevoerd. Op de website van Riemen.nl vind je meer reviews.

18 juli 2024

Topbedrijf

Erg goed en mooi product voor redelijke prijs en erg snel bezorgd. Was de volgende dag al binnen TOP. Kunnen andere bedrijven nog iets van leren

11 juni 2024

Kwaliteit en service

Prettige communicatie over maatwerk, prachtig product en erg goede service. De eerste keer is het pakket kennelijk blijven hangen bij DHL. Gemaild en direct een tweede keer verzonden. Perfect.

19 januari 2024

Mooie riemen

Gisteren riemen besteld en 2 sleutelhangers met de naam ingebrand en vandaag al thuis gekregen en ook mooie riemen.
Heel tevreden

4 januari 2024

Niks mis mee

Ik had voor een trouwerij een riem nodig. Was netjes geleverd. Alleen de doos was een beetje beschadigd. Maar dat kan ook door de pakketdienst gebeurd zijn!

3 november 2023

Een echte aanrader!

Had gemaild met wat ik zocht, had snel antwoord en hoe het besteld moest worden! Besteld en snel binnen en precies wat ik zocht! Echt super geregeld! Ga zo door Eric!

27 oktober 2023

Verkeerde maat riem toegezonden…

Verkeerde maat riem toegezonden gekregen. Riem teruggestuurd, maar riemen.nl weigert de retourkosten te restitueren. kwaliteit van de riem: mwahhh... Je mag voor deze prijs natuurlijk geen Fred de la Bretonnière kwaliteit verwachten , maar al na een paar maal gebruiken vertoont de (suede)riem slijtplekken bij de gesp. Riem is hard en niet soepel. Meerderde malen gemaild, geen reactie.
Riemen.nl wegblijven!!

24 september 2023

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden
Ik had zelf een gepersonaliseerde hondenhalsband opgemeten
Gebeld en gevraagd of ze er een stukje tussen konden zetten want ja ,eigen schuld
Ik kreeg een hele nieuwe grotere opgestuurd zonder kosten,terwijl deze duurder is. Zij hebben niks aan de halsband maar toch opgelost op deze manier. Dus ik ben helemaal blij. Dikke 10

22 september 2023

Ik heb zaterdag 3 riemen besteld

Ik heb zaterdag 3 riemen besteld. Ik heb netjes betaald €119.95 maar krijg geen reactie op de vraag wanneer ik de riemen kan ontvangen. Ik heb gemaild, gebeld en ge-appt…. Krijg geen antwoord!

17 augustus 2023

Bedrukking niet zichtbaar

Riem super snel ontvangen, maar ontzettend snel bedrukte naam hond en telefoon nummer niet zichtbaar.

Meerderen keren geprobeerd contact te krijgen, reageren nergens op

1 juli 2023

Ik had een Riem besteld

Ik had een Riem besteld, maar de betaling kwam niet gelijk door. Daarna is volgens de website de riem verzonden, maar nooit bij DHL aangekomen. Al vrij snel gezegd dat ik de bestelling wil annuleren en mijn geld terug wil. Na weken email contact en te bellen, krijg ik ze moeilijk aan de telefoon en nog steeds mijn geld niet terug. Uiteindelijk na het schrijven van reviews mijn geld wel terug gekregen en excuses ontvangen.

14 juli 2023

Geen contact om een probleem op te lossen

De riem die ik kreeg was niet de riem die ik bestelde. Via de website heb ik contact opgenomen maar ik kreeg tot op heden (inmiddels een week geleden) geen reactie. De telefoon werd niet opgenomen en ook op appjes wordt tot nu toe niet gereageerd.

6 april 2023

Is dit jouw bedrijf?