Verschrikkelijk bedrijf…
Verschrikkelijk bedrijf rioolservice-dijkstra.nl
Gevestigd op Waalseweg 7 5711 BM Someren
Rekenen veel te hoge prijzen.
Verschrikkelijk bedrijf rioolservice-dijkstra.nl
Gevestigd op Waalseweg 7 5711 BM Someren
Rekenen veel te hoge prijzen.
VIEZE VUILE GORE OPLICHTERS
Wij hadden een verstopping op donderdag 2 oktober, ik ben toen gaan Googlen, omdat wij een abonnement bij de RRS hebben.
Ik dacht toen op de site van RRS te zitten en daar onze gegevens achter gelaten, maar omdat ik geen bevestiging kreeg ben ik weer op Google gaan zoeken en toen kwam ik wel op de echte site van RRS, toen kreeg ik wel een bevestiging.
Vrijdag zou de RRS tussen 13.00-17.00 uur komen.
Helaas was Dijkstra Rioolservice oplichting eerder.
Omdat mijn vriendin op dat moment alleen thuis was, ik had haar s ochtends nog op het hart gedrukt om te vragen aan diegene die zou komen of ie ook van RRS was.
Toen kwam ene Nori, en hij zei dat alle rioolservice bedrijven nauw samenwerken, dus hij ging aan de slag, op een gegeven moment zei hij dat de rioolbuis verkalkt was en dat deze ontkalkt moest worden, mijn vriendin zei nog tegen hem dat wij een waterontharder hebben, maar hij zei dat de kalk nog van voor de tijd was dat de waterontharder geplaatst was.
Puntje bij paaltje moest mijn vriendin onder dwang € 3500 contant opnemen en aan hem geven.
Hij rijdt met een witte vw caddy.
Kenteken: V-547-TL
Aangifte gedaan maar politie doet niks.
Alle media programma's aangeschreven, tros radar, opgelicht, Alberto Stegeman.....maar helaas zonder resultaat.
Als mensen dit lezen, breng dit aan de aandacht bij bovengenoemde programma's
Mensen pas op!! Normaal gesproken zoek ik ook altijd eerst goed uit wanneer ik een bedrijf bel. Dit keer niet gedaan en meteen opgelicht! Hij zei een ontzettend hoog bedrag voor het niets doen!! Daarna werd dit veranderd doordat ik zei dat ik dat echt niet ging betalen.
Geen ene ster waard!!
Een zeer onbetrouwbare partij. Alles wat in de andere reviews staat, blijkt te kloppen. Normaal lees ik altijd de reviews, deze keer heb ik dat niet gedaan en ben ik flink bedrogen. Het zou goed zijn als er iets aan deze situatie wordt gedaan, zodat toekomstige klanten niet hetzelfde meemaken.
veeeeeelste veel betaald mail gestuurd maar niet reageren Daar heeft hij niet eens de ballen voor. Lacht in zijn vuist. ook die monteur is zeer onduidelijk met zijn prijs komt als ik klaar ben hup 15 meter schoongemaakt, was het maar zo a 59.50 per meter spiraal, schande
Ze gaven een uurtarief op, vertelden er niet bij dat je per meter gebruik van de spiraal ook nog eens 59,50 moest betalen. De verstopping zat op een halve meter, ze telden 10 meter (!) spiraalgebruik. Factuur voor nog geen uur werk ruim duizend euro!!! En de monteur bleef dicht in de buurt tot we betaald hadden. Klopt helemaal niets van deze werkwijze.
Oproep om aangifte te doen om zo een sterke zaak tegen hen te hebben. En als ze komen vooral kenteken van de auto noteren.
Oplichters, communiceren een prijs van 55 euro voorrijkosten en 59,- voor de ontstopping. Zoals bij de rest was de toevoeging per meter er voor het gemak niet vermeld, waardoor we ruim 2000 euro voor een simpele ontstopping moesten aftikken. Wat een scam!
NIET TE VERTROUWEN! GEEN GOED BEDRIJF NIET MEE IN ZEE GAAN!!
Pffff, wat een nare mensen, moest voor 1,5 uur werk 3480,- betalen. Niet alleen mijn nekharen gingen overeind staan. Gewoon een oplichter. Zeker niet betalen, en politie inschakelen. en het werk wat hij heeft gedaan is niet eens verholpen. Geen reclame op zijn auto. En een verhaal waarbij hij met ademhalen al had loog. Nooit de werkbon ondertekenen.
Veel te hoge kosten en weinig bereidheid om mee te denken. Voor een eenvoudige verstopping op gemeentegrond moest ik €1.500 betalen, een bedrag dat de gemeente zelf als onredelijk hoog beoordeelt.
Toen ik om een korte schriftelijke bevestiging vroeg voor mijn schadeclaim, kreeg ik geen hulp. Geen transparantie, geen service. Niet aan te raden.
Heel aardige jongen die geholpen heeft maar absurde prijs voor betaald.
1760 euro voor 45 minuten werk!
Spiraalkosten PER METER EUR 59.50.
Nooit te checken of er daadwerkelijk 17 meter is gedaan natuurlijk.
Had ik deze feedback maar eerder geleden!
NIET MEE IN ZEE GAAN
Ga niet in zee met dit bedrijf, het zijn oplichters!
Mij was aan de telefoon verteld dat het rond de €110,- zou kosten. Uiteindelijk mocht ik aan het einde €1800,- betalen. Ze rekenen €50,- per meter dat ze de leiding in moeten. Daarbij komt er nog een avondtarief bovenop van 40% wanneer ze na 18.00 komen. Dit allen was mij niet verteld aan de telefoon. Neem alsjeblieft geen contact op met dit bedrijf, het zijn oplichters!!
Iedereen die door deze loodgieter is opgelicht dient aangifte te doen bij de politie zodat ze er een zaak van kunnen maken. Geef vooral het ABNA rekeningnummer door waar hij gebruik van maakt!
ga NIET in zee met Rioolservice Dijkstra!!! Grootste oplichters die er zijn! Voor nog geen uur werk werd er €1700 euro gevraagd & er was een maximum van €100 was gezegd aan de telefoon. Het is ongekend hoe dit mag gebeuren. Kleine lettertjes werden pas achteraf getoond en diende direct voor getekend te worden.
Oplichters eerste klas. Niet mee in zee gaan. Rekenen voor 50 minuten meer dan 1100,00. komt er zo'n ZZP-rtje die 8 meter schrijft aan reiniging bij een buisje van hooguit 2 meter. Hebben het over eerlijke prijzen maar dat is totale oplichterij. Bij reclamatie volgt ook geen reactie en ze doen net of het een heel groot bedrijf is maar het is niet meer als een 06 nummertje wat er achter hangt. Wij gaan aangifte doen.
Ongevraagd een camaracheck gedaan voor €165.
Verstopping op 2 meter van ontstoppingspunt in de 4 cm. leiding.
Er werd gewerkt met een spiraal veer € 59.50 p.m.
Na het verstopte deel is de werknemer ongevraagd door gegaan met de veer tot 19 meter ( ver voorbij de woning ) . Starttarief half uur € 169. Al met al € 1850 incl. BTW. De werknemer was goed voorbereid en wist precies op welke manier hij te werk moest gaan.
Bellen? Meneer Dijkstra houdt zich van de domme en legt gewoon de telefoon neer.
Nooit, nooit in zee gaan met deze oplichter.