Rio Rosa Mosqueta Reviews 114

3,5

deze rozenbottelolie bevalt me heel goed! Ik gebruik deze nu ruim 2 weken nadat mijn andere dure gezichtsolie op was en ik goede reviews over rozenbottelolie had gelezen. Ik heb een vochtarme huid met... Toon meer

Goede telefonische bereikbaarheid en service. Mijn foutieve ingevulde postcode werd nog tijdig op mijn verzoek gecorrigeerd waarvoor dank. De proefverpakking is een fijne kennismaking met het prod... Toon meer

Besteld het Rio Rosa Mosqueta Liftend Serum. De INGREDIËNTENLIJST op de verkoopsite komt niet overeen met de INGREDIËNTENLIJST op de verpakking. Hierover telefonisch contact gehad en ze hebben b... Toon meer

1. Huidverzorgingskliniek

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Een huidverzorgingslijn die 100% natuurlijke, biologische en vegan ingrediënten bevat zoals arganolie, avocado, calendula en rozenbottelolie. Je huid intensief verzorgt, zonder dat je huid daar strak of gespannen van aanvoelt. Geschikt voor de gevoelige huid. Zonder parabenen, SLS en dierproefvrij!

3,5

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Crème verandert tot 2 keer toe, en klantenservice reageert niet.

Dit is een review na dagelijks gebruik van de ‘Rio Rosa Mosqueta dag- en nachtcrème’ sinds september 2021.

Aanvankelijk was ik GROOT fan van deze crème, maar helaas is de crème nu al 2 keer duidelijk veranderd zonder aankondiging door de producent. Na serienummer 180713 (in 2022) was de crème niet meer als voorheen. Eerst veranderde de heerlijke, bijna nootachtige geur in een zeer neutrale geur. En in oktober 2023 was de crème ineens veel dikker en dus minder smeerbaar (serienummer 188837). Het leek wel een andere crème ineens.

In beide gevallen heb ik producent T.S. Health Products hierover geïnformeerd. Het antwoord van de klantenservice over de verandering in geur, was dat het gaat om een natuurproduct en dit dus kan voorkomen. Mijn 2e mail aan de klantenservice over de veranderde consistentie van de crème bleef helemaal onbeantwoord, ondanks 3 herinneringen. Vervolgens heb ik daarom mijn directe leverancier (een groothandel) maar op de hoogte gebracht.

Ikzelf en veel mensen in mijn omgeving gebruiken allemaal natuurlijke verzorgingsproducten (met name de merken Weleda, Lavera, Cattier en Dr. Hauschka). Zij hebben dit soort opvallende wijzigingen in een crème nog niet meegemaakt, TENZIJ de producent duidelijk aangaf dat de samenstelling was veranderd.

Helaas is de lekkere geur niet meer teruggekomen. Ik wacht ook niet meer af of door een nieuwe productieserie de consistentie weer verbetert. Echt jammer, maar deze klant is TS Health kwijt, mede ook door het uitblijven van een reactie op mijn mail. Waarschijnlijk heb ze gewoon geen goed antwoord op mijn feedback.

31 januari 2024

Ik ben 74 JAAR "jong"!

Ik ben 74 JAAR "jong"!! En gebruik al heel lang rio rosa mosqueta creme. Soms (door reclame en beloftes) verschaf ik mij eens een andere soms veel duurdere creme. Maar telkens weer nadat de nieuwe pot opgebruikt is, koop ik steeds weer mijn vertrouwde rio rosa creme en dan zie ikmijn huid weer veel verbeteren.
Er is voor mij geen betere creme dan deze die mijn huid zichtbaar mooier maakt en haar de ganse dag hydrateert. Ook mijn teint vaart er wel bij. Proficiat voor deze weldadige en natuurlijke creme. Verander er zeker niets aan. !!! veel liefs Marie Claire

14 april 2022

Prima product

Ik gebruik nu bijna 2weken en ik vind dit product goed! Mijn littekens van acne is steeds beter!

25 februari 2022