RISKH Label

1. Kledingwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Cas en Nadia, broer en zus, eigenaren van RISKH Label. RISKH Label is ontstaan door een idee om voor onszelf te beginnen, de vraag was alleen waarin? We hebben beide iets met (duurzame) fashion en zijn tot de conclusie gekomen dat we een eigen merk willen opbouwen. Het is een risico om in deze industrie iets te beginnen, want wat onderscheid ons van de rest? Hoe creëren we naamsbekendheid? Zit men wel te wachten op iets nieuws? De naam RISKH is dan ook ontstaan uit het risico wat wij nemen om voor onzelf een merk te beginnen. Het is een uitdaging die wij graag aan willen gaan, omdat duurzame fashion nog erg onbekend is. Men weet wel wat vegan eten inhoudt, maar wat is vegan fashion? Alle producten die wij verkopen zijn vegan, fair wear en is gemaakt van biologisch katoen. Op deze manier willen wij ons onderscheiden van alle kledingmerken die er al bestaan.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Levering

Ondanks de Corona crisis die momenteel overal heerst gaat de levering gewoon door. Dan wel iets vertraagd maar dit word goed aangegeven bij de aankoop. Dus niks op aan te merken. Super.

TAKE THE RISKH

Als er een trui is waar ik het liefst dagelijks in loop zijn het deze! Actieve medewerkers, de klant staat altijd voorop. Duidelijke site die je gemakkelijk door alle stappen meeneemt.
Voor mensen die twijfelen is dit echt een aanrader, take the riskh!

Goede service en informatie

Ik had een bestelling geplaatst begin januari volgens mij. Ivm Corona duren sommige orders wat langer en daar werd ik gelijk van op de hoogte gesteld, met een mail en een telefoontje.
Het is een goede service wat ze geven !!

13 januari 2021

Stijlvol zijn? Kies Riskh!

Zojuist m'n nieuwe hoodie binnen gekregen van Riskh! Echt een kwaliteit hoodie. Lekker warm en ideaal voor de komende winterdagen. Erg blij mee!

Jullie gaan veel bereiken met jullie merk. Ga zo door toppers!

2 november 2020

Hi Rick,

We vinden het fijn te horen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit. We hopen dan ook dat je deze winter optimaal kan genieten van je hoodie!

Mijn ervaring met RISKH label

Vandaag mijn 2 shirts ontvangen. Altijd spannend of ze passen. En dat doen ze, zitten super lekker en voelde direct goed!
Ik dacht altijd dat deze fashion alleen voor jongeren was, maar ook als oudere (in dit geval een vijftiger) kun je prima bij RISKH label terecht. Ik zal ze met heel veel plezier gaan dragen, ik weet het zeker!!!

24 september 2020

Hi Jolanda,

We zijn blij te horen dat we buiten de jongeren ook een oudere doelgroep van dienst kunnen zijn. Bedankt voor het compliment en we wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Nadia

Als je van comfortabele kleding houd is…

Als je van comfortabele kleding houd is riskh een hele goeie. Heb 1 shirt en toen ik die aan had voelde ik meteen hoe lekker hij zat. Ik ben er verkocht aan en raad hem zeker weten ook aan voor andere klanten.

27 augustus 2020

Hi Thom,

Goed om te horen dat je onze kleding zo comfortabel vindt. We hopen dat je veel plezier hebt van je shirt!

Toppertjes!

Top shirts zijn het! Super kwaliteit, je krijgt echt waar voor je geld. Ook goed dat de shirts compleet vegan zijn en zonder kinderarbeid zijn gemaakt. Heel professioneel merk!

27 juli 2020

Hi Joran,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit! We doen ons best om jou de beste producten te leveren die we hebben.

We wensen je nog veel plezier van je aankoop!

Top!

Ik kon niet wachten tot mijn shirt binnen kwam! Ik ben vakkundig behandeld toen ik vragen had over mijn shirt!
Het shirt zit lekker en is met de gekozen kleur makkelijk te combineren met andere kleding. Kortom zeker een aanrader!

26 juli 2020

Hi Jasper,

We zijn blij om te horen dat je zo te spreken bent over onze vakkundigheid, een mooi compliment. We hopen dat je nog veel plezier zult hebben van je aankoop!

Aanrader!!

Goeie kwaliteit, shirt en logo blijven nog steeds mooi na een aantal keer wassen. Ze hebben leuke kleuren en de shirt hebben een lekkere stof.

26 juli 2020

Hi Cameron,

We vinden het fijn om te horen dat je onze shirts zo lekker vindt zitten. Bedankt voor deze complimenten! We wensen je nog veel plezier van je aankoop.