Riskivapaa Reviews 44

TrustScore 4 uit 5

3,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Sivuston idea on aiva loistava ja asiakaspalvelu erittäin nopeaa ja asiallista! Rahat ovat joka kerta tulleet takaisin niinkuin pitää, ainoa asia mistä voin antaa kritiikkiä on todennukset, joidenkin... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kyllä mä olen täältä saanut takaisin aina sen mitä on luvattu, liekö sitten lukutaidottomia nuo jotka sanoo ettei rahaa saa takaisin. Harmittaa toki että vanha hyvitys tyyli lähti pois mutta ehkä se j... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Olen jo kauan pelannut Riskivapaan kautta. Sivusto toimii todella hyvin, ja asiakaspalvelu on loistavaan. Aina olen saanut neuvoja jos en ole jotain ymmärtänyt. Hyvitykset tarkistetaan nopeasti ja r... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Affiliate marketingbedrijf
  2. SEO-service

Geschreven door het bedrijf

SAA JOPA 100 % CASHBACKIA HÄVIÄMÄSTÄSI TALLETUKSESTA! Tervetuloa, Riskivapaaseen! Voit nyt lukea ja vertailla kaikkia uusia kasinoita, joilla on hallussaan Maltan MGA-pelilisenssi. Kasinolla pelaaminen ja voittaminen on yleensä puhdasta tuuria, eikä onni suosi jokaista pelaajaa. Siksi me tarjoamme kaikille pelaajille jopa 100 % cashbackia hävitystä talletuksesta!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Toimii

Hyvitykset toimii yleensä hyvin ja ne käsitellään nopeasti. Asiakaspalvelu on asiantuntevaa. Suosittelen.

6 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Olen jo kauan pelannut Riskivapaan…

Hyvitykset tarkistetaan nopeasti ja rahat ovat hetkessä tilillä. Nyt vielä kasinoita on uskomaton valikoima.
Suosittelen lämpimästi !!

2 januari 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vaikka voidaan puhua "riskittömästä…

Vaikka voidaan puhua "riskittömästä casinosta", on tärkeää huomata, että kaikki pelaaminen sisältää jonkin asteen riskin. Kuitenkin joissakin online-kasinoissa on käytäntöjä ja ominaisuuksia, jotka voivat minimoida riskejä. Tämä sivusto onnistuu siinä.

24 december 2023

Good site

This site is great. It doesnt lag and there is fast customer service. No complaints about this site!

22 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oli ennen hyvä sivu...

Oli ennen hyvä sivu, parit kuvat hakemuksiin ja rahat takaisin jopa 10 minuutissa. Nykyään kuvien jälkeen odotetaan jopa kaksikin päivää, sitten vaaditaan lisää kuvia ja sen jälkeen taas odotat päivän tai pari ja silloin joko hakemus hyväksytään tai todennäköisemmin vaaditaan jopa videomateriaalia kuvien lisäksi etkä saa rahoja takaisin koskaan sillä nekään ei välttämättä mene läpi aina koska luulevat että yrität huijata heitä. Nykyään ei myöskään tarjota kaikista kasinoista 100% cashbackia joka vie riskivapaan tarkoituksen kokonaan pois. En suosittele sivuston käyttöä enään nykypäivänä, joskus aikoinaan olisin.

12 mei 2023

Hei Joni!

Pahoittelemme, että olet kokenut ongelmia sivustollamme. Kun lähetät meille hyvityshakemuksen, meidän on pystyttävä vahvistamaan sen todenperäisyys. Seuraamalla huolellisesti hakemuslomakkeemme ohjeita sujuvoitat hakemuksesi käsittelyä. Emme voi hyväksyä hyvityksiä, joita emme pysty vahvistamaan; siksi käyttäjän täytyy tehdä yhteistyötä kanssamme, jotta hakemus saadaan vahvistettua.

Yhdenkään käyttäjän hyvityskelvollinen hakemus ei ole koskaan jäänyt käsittelemättä, joten mikäli käyttäjä toimii palvelun käyttötarkoitusten mukaisesti, ei hän menetä rahojaan. :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alkuun meni hyvi

Alkuun meni hyvi, mutta sitten hakemukset katosi, eikä asiakspalvelusta vastattu.

14 februari 2023

Antwoord van Riskivapaa

Pahoittelut tilanteesta! Tarkistathan aina Omat hakemuseni -osiossa, että hakemus on saapunut perille. Jos esimerkiksi hakemuslomakkeesta puuttuu jokin tieto, hakemus ei lähde matkaan.

Autamme sinua mielellämme chatissa joka päivä klo 9.00–22.00. Jos viestiisi ei ehditä saman tien vastaamaan, asiaan palataan niin pian kuin mahdollista. :)

Hyviä pelihetkiä

Kaverit kun tästä kerto niin olin varma että höplästä niitä on vedetty. Sitten näyttivät ja päätin itekkin kokeilla, eikä oo nettisivut palturia puhuneet. hommat toimii kuten kuuluukin ja asiakaspalvelu pelaa vallan mainiosti. Rahat tulee perille 5min-1h aikana ja olen tyytyväinen .

12 december 2022

Hei Arttu!

Kiitos mukavasta arvostelustasi ja kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen palveluumme! 😊

jep samaa mieltä miska

jep samaa mieltä kysyin heiltä viellä erikseen nosto asiasta ja sanoivat että parin tunnin sisään taas toimii, pian mennyt jo vuorokausi siitä?

21 november 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Muuten kyllä hyvää toimintaa että…

Muuten kyllä hyvää toimintaa että löytyy tälläinen sivusto, mutta viimeaikoina olen huomannut muutaman ongelman. Esim juuri tänään rahoja ei saa nostettua pois ollenkaan riskivapaa tililtä vaikkakin hyvitykset on hyväksytty. Tämä sama ongelma on tapahtunut muutaman kerran aiemminkin, mikä korjaantui itsestään muutamassa tunnissa mutta nyt tämä ongelma on ollut koko päivän.

20 november 2022

Antwoord van Riskivapaa

Hei ja kiitos palautteestasi!

Pahoittelemme, että olet kokenut ongelmia sivustollamme. Meillä on viime viikkoina ollut hieman teknisiä ongelmia käyttämiemme kolmannen osapuolen palveluiden kanssa (vahvistustekstiviestit, varojen nosto), jotka ovat aiheuttaneet käyttökatkoja sivustomme käytössä. Teemme kuitenkin kovasti töitä sen eteen, että järjestelmämme toimisivat jatkossa sujuvammin! :)

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.