SCAM
Product ordered looks nothing like the image online. No response when I try to email for a refund.
Absolute scam… they use photos of another companies bags and then send you horrible crap. They also don’t answer email. DO NOT ORDER
son todo bolsos de la china como los que pueden vender en aliexpres.... imitaciones pesimas de bolsos de marc. compre dos bolsos y uno tiene todos los herrajes oxidados y el otro con unas costuras y una material horrible. El servicio de devoluciones es pesimo, no te contestan los mails. hace 3 semanas que les escrobo, les he enviado las fotos de los herrajes oxidos y de la horrible. ni me devuelven el dinero, ni me dicen que tengo que hacer para devolverlos
Absolute Scam!
Anything but a reputable shop!
Absolute cheap Chinese goods for an inflated price, promised 14-day return policy is not honoured. Stay away from this place. Reviews are fake and bought.
Vi fick en felaktig färg på väskan som vi köpte. De svarade snabbt när vi reklamerade, gav ett bra erbjudande om en ny, men då vi önskade pengarna tillbaka fick vi det snabbt.
WARNING: SCAM! DO NOT ORDER FROM THEM UNDER ANY CIRCUMSTANCES. EVERYTHING IS Cleverly designed to make you believe it's trustworthy site. YOU WILL RECEIVE NOTHING. IT'S A PURE SCAM. THOSE WHO HAVE BEEN DUPPIED SHOULD FILE A COMPLAINT IMMEDIATELY.
Advarsel mod at handle på siden!
Jeg bestilte en jakke den 11 december og alt så godt ud men derfra skete der ingenting!
Og når man skriver til firmaet så svarer de ikke og jeg kan ikke spore pakken.
Very impressed for a first-time purchase from a new brand. The design is clean, the colour is perfect and the quality feels premium.
Ass the first reviewer, I can say the hype will come. This is true quiet luxury - understated, beautifully made, and built to last.
I took a chance on this new brand and I'm honestly impressed. The bag feels calm, elegant, and so well-made. Quiet luxury really fits them.
Lees meer over geverifieerde reviews.