Ik ben erg blij met mijn bestelling bij Roastmarket! 💞 De koffie werd heel snel geleverd en de kwaliteit is geweldig. Ik heb Julius Meinl Weense koffie besteld, 100% Arabica, en de geur en smaak... Toon meer
bedrijf is goed alleen de koffie die ik bestelde met de smaak die ik overal bestel kom niet in de buurt voor mij no go
Bestelling werd maar niet geleverd. Contact gezocht met Roastmarket maar er kwam geen reactie. Toen de bestelling eindelijk door DHL werd geleverd was de verpakking aan meerdere kanten open en ont... Toon meer
Roastmarket is dé plek voor topkoffie en accessoires. We hebben een breed assortiment van fijne koffiesoorten van bekende branders uit de hele wereld. We willen je de diversiteit en kwaliteit van koffie laten proeven en je een geweldige smaakervaring geven. In ons assortiment vind je alles wat je hartje begeert: van klassieke espresso's en filterkoffie tot exclusieve single-origin-koffiesoorten en limited editions. Om je koffie-ervaring te perfectioneren, bieden we je ook een grote keuze aan accessoires – van hoogwaardige koffiemachines en molens tot professionele barista-tools. Of je nu een beginner bent of een koffiekenner, wij helpen je om thuis je perfecte koffie te zetten. Met onze gebruiksvriendelijke online shop, snelle levertijden en eersteklas klantenservice zorgen wij ervoor dat je koffie-ervaring onvergetelijk wordt. Ontdek samen met ons de wereld van koffie en geniet van elke slok!
Stephanstraße 1-3, 60313, Frankfurt am Main, Duitsland
- +31 970 1025 6426
- service@roastmarket.nl
- roastmarket.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
bedrijf is goed alleen de koffie die…
Goede kwaliteit koffie pads
Uitstekende service en kwaliteit van…
Uitstekende service en kwaliteit van winkelen,goed en duidelijk website snelle levering héél tevreden
Lekkere koffie voor een mooie prijs
Lekkere koffie voor een mooie prijs. Aanrader als je van koffie houdt :) Bestellen standaard bij Roastmarket. Goed bedrijf en erg klantvriendelijk.
Een beetje Wenen thuis!
Ik ben erg blij met mijn bestelling bij Roastmarket! 💞
De koffie werd heel snel geleverd en de kwaliteit is geweldig. Ik heb Julius Meinl Weense koffie besteld, 100% Arabica, en de geur en smaak zijn echt fantastisch — zacht, rijk en heel sfeervol.
Nu genieten mijn moeder en ik thuis van onze kleine “Wenen-momentjes”. ❤️☕️☕️
Bedankt voor de geweldige service en uitstekende koffie!
Mooie kwaliteits product
MariaSole Caffè Espresso voor het eerst…
MariaSole Caffè Espresso voor het eerst besteld en ik ben direct enthousiast. De koffie heeft een volle, rijke smaak met een mooie balans tussen kracht en zachtheid. Niet te bitter, maar wel een stevige espresso met een heerlijke aroma. Perfect voor zowel een snelle espresso als een romige cappuccino. Absoluut een aanrader voor koffieliefhebbers die houden van kwaliteit en een intense smaakbeleving. Dit wordt zeker een vaste bestelling.
Snelle levering, goede koffie, en een eerlijke prijs!
scherpe prijzen en snelle levering en recent gebrande bonen
Fijne duitse winkel met scherpe prijzen en snelle levering in Nederland. Nog belangrijker Verse Bonen ( veel recenter gebrand dan de meeste concurrenten )
Heerlijke koffie voor een eerlijke prijs
Snelle levering, top koffie voor een prima prijs.
Aanrader: zeer vlotte levering en goede prijs!
Fijne overzichtelijke site, enorm vlotte levering. Nette prijzen!
Goede verpakking waardoor het apparaat onbeschadigd geleverd is.
Aanrader 👌🏻
Mijn bestelling was door een fout van…
Mijn bestelling was door een fout van de bezorgdienst niet geleverd. Met 1 mailtje kreeg ik snel antwoord en werd er al snel eentje opgestuurd. Het probleem werd snel opgepakt en afgehandeld.
Heerlijke espresso.
Heerlijke espresso.
Drago Mocambo Gran Bar
Snel geleverd, makkelijk besteld.
Goede communicatie
Tevreden klant
Snelle reactie op mijn vragen per mail en duidelijke communicatie.
Vanuit Duitsland met zorg verstuurd
Hoewel mijn Sage koffiemachine vanuit Duitsland moest worden geleverd verliep alles probleemloos. Keurig met track and trace te volgen. De machine was stevig verpakt en derhalve onbeschadigd.
Uitstekend product
Uitstekend product, snelle verzending prima prijs en uitstekende communicatie, een aanrader.
Mooi assortiment
Mooi assortiment, snelle levering, faire prijs en overzichtelijke site
Om te bestellen was makkelijk en de…
Om te bestellen was makkelijk en de levering was echt heel snel dus top geregeld en goed bedrijf