Jeg har i et par år nu købt mine sko og støvler hos roccamore. Det er vitterligt de bedste støvle rjeg nogensinde har gået i. Jeg har en dum ankel og havde opgivet at gå i høje hæle igen men efter jeg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Er superglad for mine Penny Boots - sidder godt, slutter det perfekte sted på anklen for det helt rigtige feminine look med kant - og giver et jeans outfit et kæmpe løft pga. de flotte høje hæle.
Bedrijf heeft geantwoord
Skøn oplevelse endelig at komme ind i en Roccamore butik og prøve et par af de fine sko - og ende med at købe dem selvom jeg slet ik havde tænkt jeg skulle det. De er så lækre og servicen var i top i... Toon meer
Roccamoe leverer kvalitet, unike sko som du ikke finner i kjedebutikker. Skoene er laget i beste skinnkvalitet, de er klassiske med det litte ekstra. Kjøper du Roccamore har du elegante kvalitets sk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
roccamore shoes are for women on the go - women who wants their fashion choices to fit into their diverse and busy lifestyle. roccamore is a Danish high-end shoe brand that aims to create comfortable high heels, to the confident women everywhere. Based on orthopedic technology, roccamore has developed an insole to prevent the discomfort that can come from walking in high heels on a daily basis. The insole softens your step, while supporting the arch and heel of your foot, and creating a better posture for your body. The sole is integrated into the shoe, to create a comfortable shoe without compromising the aesthetics of the design.
Bådsmandsstræde 19B, 3. sal, 1407, København, Denemarken
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Dejlig modtagelse af ekspeditionen på Skindergade. Sød og venlig og hjælpsom.

Antwoord van roccamore
Enkel bestilling og rask levering av verdens beste sko.

Antwoord van roccamore
Vi modtog omkring 10/2 en rabatkode med posten fra Roccamore, rabatkoden udløb 26/1 - nok forsinket fordi DAO har problemer med at levere post, efter de har overtaget postomdelingen fra Post Nord. Min hustru vil egentlig gerne købe et par sko, så vi spørger straks efter modtagelse af brevet, om de kan sende os en ny rabatkode. Det kan de ikke! Det er noget af det mest tumpede, jeg har oplevet fra en virksomhed.

Antwoord van roccamore
Købte pink glitterstøvler online. Hurtig forsendelse og flot indpakning. Lækkert at pakke kassen med støvlerne ud. Fornemmelse for kvalitet. Pasform som beskrevet og fine billeder/film online der giver god fornemmelse af produktet.

Antwoord van roccamore
Der var tid til at blive betjent og ro til at bestemme sig. Jeg gik den opmærksomhed som jeg ønskede for at vælge de rigtige støvler.

Antwoord van roccamore
Altid en venlig og sød betjening hos Roccamore i Århus.
Jeg er glade for mine nye stiletter.
Tak for en god oplevelse.

Antwoord van roccamore
Elsker de nye sandalene mine. De sitter godt på foten og fargen er kjempefin. Kommer til å kjøpe disse i flere farger.

Antwoord van roccamore
Fik mine første par Roccamore sko og aldrig har jeg oplevet så god en service.
Grethe var et unikum i viden omkring deres sko og man fik en personlig shoppeoolevelse, så man følte sig helt som en millionær.
Er meget glad for mine sko. De sidder perfekt og glæder mig til at flashe dem, når sneen er væk.

Antwoord van roccamore
Nem bestilling og hurtig levering af de bedste og smukkeste støvler :-)

Antwoord van roccamore
Jeg arbejder nogle gange 10-12 timer på kontor og nogle gange skal vi efterfølgende ud og spise og jeg har aldrig oplevet at få ondt i fødderne trods jeg har haft et par stillet Roccamore på hele dagen igennem. Kan 100% anbefales til kvinder der godt kan lide stillet all day long.

Antwoord van roccamore
Jeg købte et par ruskindsstøvler. De er utroligt flot lavet og virkelig behagelige at have på pga den ortopædiske sål. Roccamore har et godt udvalg af lækre sko og støvler.
Mine støvler blev leveret hurtigt.

Antwoord van roccamore
Roccamores sko er i særklasse. De er smukke, anderledes - og helt fantastiske at gå i. De findes i høj som lav, med forskellig læst - så stort set enhver kan finde SIN Roccamore-darling. Jeg taler af erfaring - jeg har næsten 20 par - og jeg elsker hver og en af dem!

Antwoord van roccamore
Kvalitetssko som passer mig perfekt og er behagelige at gå i.

Antwoord van roccamore
Meget fin oplevelse at handle i butikken i København. Alle medarbejdere er søde og meget hjælpsomme:-)

Antwoord van roccamore
Rigtig god service og meget ærlig omkring list og din fods behov

Antwoord van roccamore
Hurtig levering, købt forkert størrelse, Roccamore afsendte et nummer større inden de havde modtaget det par vi sende retur , det er god service for mig.

Antwoord van roccamore
Lees meer over geverifieerde reviews.