Betrouwbaar, netjes en snel
Snelle verzending, goed verpakt en alles is netjes aangekomen compleet met handleiding en extra instructies. Ik zou Rocktumbler.nl aan iedereen aanraden!

Antwoord van Rocktumbler
RockTumbler.nl is een Nederlandse speciaalzaak voor iedereen die stenen wil trommelen en polijsten. Van je eerste ruwe stenen tot een mooi gepolijst eindresultaat: bij ons vind je de machines, materialen en accessoires die je daarvoor nodig hebt. We hebben bewust gekozen voor een gespecialiseerd assortiment. Je vindt bij RockTumbler.nl onder andere polijsttrommels van Homberg & Brusius en Lortone, slijp- en polijstmiddelen voor de verschillende stappen van het trommelproces, ruwe stenen, keramische media en handige accessoires. Daarnaast ontwikkelen en produceren we zelf praktische hulpmiddelen voor de hobby. Stenen trommelen is in Nederland nog een relatief kleine hobby. Juist daarom vinden we goede Nederlandstalige informatie belangrijk. We proberen niet alleen producten te verkopen, maar leggen ook uit hoe je ze gebruikt, welke materialen je nodig hebt en wat je tijdens de verschillende stappen kunt verwachten. Op onze website en ons YouTube-kanaal delen we uitleg, praktijkervaringen en voorbeelden. Heb je een vraag over een machine, een bepaalde steensoort of het polijstproces? Dan kun je gewoon contact met ons opnemen. We denken graag met je mee en als we iets niet zeker weten, zeggen we dat ook. RockTumbler.nl levert vanuit Nederland aan klanten in Nederland en België. Ons doel is simpel: een betrouwbare Nederlandse plek bieden waar zowel beginnende als ervaren liefhebbers terechtkunnen voor goede materialen, duidelijke informatie en persoonlijk advies.
Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Rocktumbler