Stort udvalg. Nem at sortere. Hurtig levering. Man skal bare være indstillet på, at tøjet måske ikke helt ser ud, som man troede og at det ikke altid passer perfekt. Sender dog tøj aldrig tilbage, men... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Det er rigtig godt med en webshop, så man kan få større udvalg end den lokale RK-butik. Men man skal kende mærkerne for at vide, hvordan størrelserne er, for en large er ikke altid en large, og det... Toon meer
Alt i alt en fantastisk oplevelse, at handle med Røde Kors Genbrug Webshop. Fik lyn hurtigt en ordrebekræftelse på mit køb, til tros for at jeg købe min vare midt om natten. Jeg kunne hente min vare... Toon meer
Tak for hurtig levering, jeg er meget glad for det 💖 smukke sjal! Det bliver en skøn 💝julegave til “ en glad genbrugs entusiast” 🤗
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
På rødekorsgenbrug.dk kan du gøre fede og unikke genbrugsfund til både din garderobe og dit hjem. Her er tøj til damer, herrer og børn. Og masser af møbler og boligtilbehør, der kan være med til at gøre din bolig til noget helt særligt. I webshoppen handler du fra de lokale Røde Kors butikker i hele landet. Tøj sender vi til nærmeste GLS pakkeshop. Møbler og boligtilbehør bestiller du som click & collect med afhentning i den butik, der står anført ved varen. Du kan finde nye varer i shoppen hver dag. Ud over at få en helt unik og personlig stil, så bidrager dit køb til Røde Kors' arbejde med udsatte og muliggør den nødvendige støtte og omsorg for dem der trænger allermest - både lokalt, nationalt og internationalt. Og samtidig er du klimavenlig, for genbrug er godt for kloden, da der så skal produceres færre nye varer. Rødekorsgenbrug.dk drives af engagerede frivillige, der alle er topmotiverede for at give dig en god købsoplevelse.
Contactgegevens
Blegdamsvej 27, 2100, København Ø, Denemarken
- 35 25 92 00
- kundeservice@rodekorsgenbrug.dk
- rodekorsgenbrug.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Desværre var den ene varer blevet væk i…
Desværre var den ene varer blevet væk i butikken, men alligevel er pengene trukket for 2 varer, selv om jeg kun kunne købe en.
Pengene er stadigvæk trukket selv efter telefonisk kontakt med Røde kors, som ellers var vældig flinke i telefonen

Antwoord van Røde Kors Genbrug Webshop
God hjemmeside
God hjemmeside. Bare ærgeligt når man bestiller noget i sort og så kommer tøjet hjem og er en helt anden farve. Øv øv

Antwoord van Røde Kors Genbrug Webshop
God oplevelse som altid
Har nu flere gange købt tøj herfra. Det har været en god måde at få godt tøj til gode priser, samt det at kunne støtte et godt formål.
Venlig betjening
Super betjeningsformular
Røde Kors Bellinge var hurtig og præcis med registrering af indkøb, fremsendelse af ordrebekræftelse og kvittering for indbetaling samt med en orienterende bemærkning om, at varen skulle afhentes i butikken
Jeg følte mig YDERST velkommen i…
Jeg følte mig YDERST velkommen i butikken.
Jeg følte mig SÅ GODT tilpas, at jeg gerne ville derned hver eneste dag.
TUSINDE TAK for rigtig god behandling.
Kærligst Kaae
Alle vi talte med var meget hjælpsomme…
Alle vi talte med var meget hjælpsomme og søde! Og vi fik lov at hente vores sofaer indenfor åbningstid .
Altid gode varer til fair priser 😊
Troværdig og pålidelig.
Super beskrivelse af de produkter, som jeg købte; alt svarede til beskrivelserne. Hurtig levering og et personligt touch inkluderet i pakken - dejligt.
Fint tøj. Hurtig levering.
Röde Kors Genbrug kan på det varmeste anbefales.tøjet er fint, og hurtig leverance.
Kh Elsebeth
Meget tilfreds 👍🤗
Supergod oplevelse alt var som skulle være
Det var nemt og det var billigere og alt var som det skulle være gode billeder og det hele
Jeg har købt meget tøj her og altid…
Jeg har købt meget tøj her og altid været meget tilfreds. Det er fuldstændig som beskrevet.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.