Wat een verschrikkelijk negatief boek. Ik heb deze gekregen, omdat ik zelf borstkanker heb, maar werd echt heel depressief bij het lezen van dit boek. Gelukkig snel gelezen en ik geef m zeker niet a... Toon meer
Ik heb zelf borstkanker . Aan beide borsten . Onder behandeling bij Antoni van eLeeuwenhoekziekenhuis. Zo herkenbaar ook vreselijk moeten lachten om Else -marieke . Ook dat cynische humor . I... Toon meer
Borstkanker. Operatie, 20 bestralingen nu chemo A/C daarna nog 12 wekelijks, hormoonpillen. Alles zo herkenbaar. Heel mooi beschreven en zeker nuttig om te lezen voor het behandelteam en werkgevers. H... Toon meer
Vanaf bestelling af aan al netjes op de hoogte gehouden qua levering tot het moment van daadwerkelijk ontvangen van de bestelling, netjes verpakt en onbeschadigd, altijd fijn als je iets besteld wat n... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Verhaal is herkenbaar maar vond beetje…
Verhaal is herkenbaar maar vond beetje negatief ziekenhuis artsen chemo oncologen ik heb gelukkig die ervaringen niet en stond er heel anders in en nog zit nog midden in mn behandeling heb nog 4 boeken gelezen die vond ik prettiger om te lezen alle respect voor dit boek

Antwoord van Rodetranen
Heerlijk down to earth boek
Heerlijk down to earth boek! In één adem uitgelezen. Herkenbaar en ook een steun in de rug! Absolute aanrader!

Antwoord van Rodetranen
Herkenbaar mooi geschreven makkelijk…
Herkenbaar mooi geschreven makkelijk leesbaar boek.

Heel mooi boek om te lezen
Heel mooi boek om te lezen
Ik zit nu in hetzelfde schuitje is wel heftig maar ik heb heel veel steun van familie,vrienden,collega's en buren en zelfs van het ziekenhuis
Wordt goed verzorgd tijdens de chemo.

Antwoord van Rodetranen
Een boek dat precies verteld hoe ik het…
Een boek dat precies verteld hoe ik het ervaar. De humor en het sarcasme past er perfect bij.

Antwoord van Rodetranen
Het was een boek om in één adem uit te…
Het was een boek om in één adem uit te lezen. Het verhaal was aangrijpend, makkelijk voor te stellen wat de hoofdpersoon overkomt, in te leven was gemakkelijk en deelgenoot te worden van haar levensverhaal was mogelijk.

Antwoord van Rodetranen
Met een lach en een traan gelezen
Met een lach en een traan gelezen. Ik heb helaas ook in deze misère gezeten. Ik kon me er helemaal in vinden. Zo herkenbaar.........

Een indrukwekkend boek
Een indrukwekkend boek! Vooral de nasleep na de behandeling van deze afschuwelijke ziekte is zo herkenbaar geschreven.
Herkenbaar
Ik vandaag mn laatste AC kuur gehad.heb je boek besteld en wat een herkenning,maar ook wat er nog gaat komen.het boek in 2x uitgelezen.terwijl ik normaal totaal niet kan concentreren om iets te lezen.dit boek is zo de moeite waard om te lezen als je in zelfde traject zit.boek nu doorgegeven aan mijn dochter.

Antwoord van Rodetranen
In 1e instantie werkte de iDEAL…
In 1e instantie werkte de iDEAL betaling niet, de website liep vast. Een 2e keer geprobeerd en weer hetzelfde. Vervolgens een mail gestuurd, kreeg direct antwoord met excuus voor het ongemak en wat ik moest doen op het op te lossen. Betaling verzonden en het boek is ontvangen.

Antwoord van Rodetranen
Een vlotte en nette afhandeling maar ik…
Een vlotte en nette afhandeling maar ik vind het jammer dat het boek niet gewoon bij de boekhandel verkrijgbaar is. Dat bespaart je € 4,- verzendkosten.

Rode tranen,
Rode tranen,
Heb zelf in 2010 met borstkanker te maken gehad. Er is zoveel herkenbaar. Ben totaal geen lezer maar in een middag uitgelezen.
Hoop dat er ooit een vervolg op komt van de naweeën 10 jaar later.
Mjn grote complimenten voor het verhaal en de schrijfwijze.
Warme groet,
Petra van den Ing

Antwoord van Rodetranen
Heftig en herkenbaar verhaal.
Wat een ontzettend heftig verhaal. Maar ook heel herkenbaar, ook bij mij werd in 2018 borstkanker geconstateerd. Het boek heb ik in een keer uitgelezen, met een lach en een traan. De schrijfstijl vond ik zeer prettig, met de nodige humor erin verwerkt. Daardoor is het een goed leesbaar boek geworden.